Gott nytt år =)

Ja, nu har hela 2009 gått och det har gått fruktansvärt snabbt.. Kom att tänka på att jag faktiskt har spenderat hela detta år tillsammans med Jonas, förlovat oss och blivit gravid, underbart år... =)
Nästa år eller ja alltså 2010 kommer nog bli ännu bättre, jag fyller 20 och hoppas på att få en massa fina presenter, Bebis är beräknad komma 23 April och så fyller ju faktiskt Ludwig hela 5 år, syster 25 och så ser jag självfallet fram emot att att se vårt barn växa.. Åh, jag längtar!!!
Jaha, slut pratat om det..

IDAG.... nu straxt ska jag börja städa här hemma, damma,damsuga och torka golvena, jag ser verkligen inte fram emot det, har ingen ork, skulle helst bara ligga här..  Men i alla fall, efter jag städat ska jag göra iordning mig för att bege mig hem till pappa, byta bild och skjutsa dom ut på landet och sedan hem igen och invänta Thomas,Jonas bror som kommer vid sju-åtta skulle jag kunna tänka mig, vi (han) ska laga mat inför kvällen, Jonas slutar klockan nio och pia halv tio så efter det ska vi äta...  Ska nog åka hem till mamma efter att jag skjutsat pappa, vill ju inte sitta här i flera timmar själv och vänta på nyår så som sagt, det får bli att åka hem till mamma en sväng... =)

Ne nu tänker jag sätta igång med städningen och som jag skrev så har jag "fullt upp" idag så tänkte faktiskt inte sitta vid datorn mer, i alla fall inte skriva något inlägg..


Ja, gott nytt år på er ALLA =)

29December

Har ni legat i soffan i några timma, ja jag vet, jag är lat men låt mig vara det, snälla ;)
När jag legat här har jag då och då dragit upp tröjan och titta när bebis far runt, det börjar synas väl på magen och mer kommer det ju bli, så mysigt :D Han eller ja "den" lill* krabaten i magen gjorde värsta sparken förrut eller något liknande, samatidigt som h*n boxades, det putade ut påbåda sidorna med värdens kraft, underbart.. Jag älskar att vara gravid :D <3

Graviditetsvecka 24 (23+3)

Har inte haft tid att sitta vid datorn så därför kommer magbilden lite sent men bätre det än aldrig, eller vad säger ni ;)

I Söndags var jag,Sofia och Zanna inne i Bbg och tittade på inomhusfotbollen och igår var jag först på stan med Fia och fick då med mig en mascara, bh, örhänger och nagelkit hem, jag köpte även fördelsedagspresent till syster som fyllde igår och hon ville ha ett par örhängen och två paket hårnålar och mamma som fyller den 1:a fick en bh.. =) Vi firade mamma och Zanna igår hemma hos Zanna, i hennes nya lägenhet, jätte fint har hon fått det, så fick träffa lite släktingar igår och så fick jag goda med kusinen, Gabriel myyys =)

Idag på morgonen var jag på mödravården och gjorde en undersökning för att se så det inte är något farligt det jag får, "knivhuggen" som håller i sig ett tag på vänster sidan, men de hittade ingenting så det är både skönt och oroväckande eftersom att jag förstår ju att det måste vara någonting annars skulle jag ju inte få så ont som jag får, kan ju knappt gå när det kommer, lagom kul när man går på stan, som idag... Gjorde ultraljud också för att se så allt såg bra ut och då kom det helt flötsligt fram en hand på skärmen, våran bebis vinkade till mamma =) <3
Efter lasarettet åkte jag till ung m. då jag var schemalagd hela dagen så där har jag spenderat lite tid idag, kom hem vid halv tre tiden och har nu plockat iordning lite här hemma så nu är det fint så nu kan jag ligga här i soffan framför datorn med gott samvete + att jag har frukstansvärt ont i bäckenet, vilken inte alls är kul men jaja, man ska inte klaga, man får ju "i slutändan" en underbar bebis!!! <3

Veckans magbild =)


25December

Jag hoppas att ni alla hade en underbar julafton, det hade i alla fall jag, jätte nöjd över den, mycket bättre än jag hade hoppats =)

Jag har ingenting att skriva egentligen, ville bara lägga upp något kort på Ludwig när han tar emot paket av tomten som har först var livrädd för men sen fick tomten till och med kramar.. Så duktig den lille pojken ;)

Igår, julafton, började hemma hos mamma klockan 10 där vi åt frukost allihop innan alla skulle åka till "sitt". Mamma,jag, Zanna och Simon var ju kvar hemma hos mamma för att fira jul där, vi åt vi två-tiden, kollade på kalle och efter det fikade.. När Ludwig kom vid fyra halv fem mötte de tomten i trappen, Ludwig vart livrädd och ville inte alls att tomten skulle komma, stackarn... Men det gick i alla fall bra när ett par paket hade delats ut så då hjälpte Ludwig till och självklart var de flesta paketen åt honom men tyvärr vart det nog lite mycket paket för till sist suckade han bara och sa "till mig igen"... När tomten sen var klar med utdelningen började vi öppna paketen och Simon kom hem igen;)  Som sagt, Ludwig fick nog lite många för att tittade inte ens vad han fick till slut så FÖR mycket paket alltså....
Vid sex tiden åkte vi hem till pappa dit också Jonas kom hem stund för att hälsa på en snabbis, drack glögg och ganska snabbt kom tomten igen, Ludwig bestämde med tomten hos mamma att han skulle komma ner till pappa också så att Ludwig kände honom :P
Jaja, där var det inte lika mycket julklappar men klapar var det, barnen vart nöjda (Ludwig och Ludwig) de sprang runt hela kvällen och lekte IHOP. Efter gröt och en massa babbel åkte jag hem där Jonas och hans släkt var.. Åt gröt igen och öppnade paket.. =)

Vid halv tolv ungefär åkte de hem så Jonas och jag plockade iordning och gick och la oss, Skööönt vill jag lova....

Nu sitter jag här, ska lägga in bilderna från igår hemma hos mamma och sen ska jag hoppa in i duschen för klockan två är vi bjudna på middag hemma hos svärföräldrarna, MUMS :D

Hoppas ni alla får en bra fortsättning.. =)

Zanna,Ludwig,Mamma.. Tomten gick upp i förväg och Ludwig var rädd :P

Efter ett tag gick det som sagt bra <3

Likadan bild fast med paket, Ludwig var lycklig =)

Kraam!

Söta =)

Söting spelar på Simons giratt ;)


God Jul =)

Ja. jag tänkte önska er alla en riktigt god jul !!!
Hoppas ni alla får en kanon dag, många julkramar från mig! =)


orkeslös

Håller på att städa och tvätta men var tvungen att ta en paus då jag inte har någon ork, matt i axlar och ben, det är så jobbigt när man vill men inte orkar... Ska ta och vila i ett par minuter och sedan fortsätta igen, vill ju bli klar men damsugning och avtorkning av golven lämnar jag till Jonas så det är inte mycket kvar nu. Har tagit köket och håller nu på med toaletten/badrummen och sen är det bara dammning och avtorkning överallt men det går ju snabbt och tvätten är ju inget krävande, man behöver ju knappast veva maskinen ;)

Ibland gillar jag att städa ;)

23 December

God middag alla söta =)

Här hemma idag blir det städing, tvättning och så ska vi som sagt iväg och handla julklappar men det blir inte förrän senare när tvättstugan är avklarad... Ikväll ska älskling och jag ha dagen-innan-jul-mys, äta tacos (Jonas ville äta någonting som är så långt som möjligt ifrån julmaten) och så ska vi spela bingolotto som de flesta ska göra ;)

Ne, nu ska jag se till och äta lite "frukost" och sen sätta igång här hemma så man slipper stressa!
Ha en bra dag...


Grattis =)

Okej, jag har inte kommit ut på någon promenad ännu, får se hur det blir...
Fick just reda på en roligt sak.. GRATTIS GUMMAN :D♥

-

Ja, usch! Idag är en sådandär dag jag bara känner mig frukatsnvärt ensam och bara vill gråta, sova tills efter nyår och bara slippa allting, jag vill inte!!

Ska gå ut och gå en sväng och bara vara!!

22December

Är nyss hemkommen ifrån stan och ÖB, har faktiskt handlat klart alla julklappar nu så det är skönt eller ja det är bara jonas familj kvar nu men det är ju bestämt sedan länge att vi ska handla de imorgon..
När jag kom hem förrut så såg jag att ett paket hade kommit och det var foglossningsbältet jag vann på tradera och så låg det en avi på bänken så åkte direkt till q8 för att hämta det paketet och det var jackan som jag vann på tradera, jag älskar tradera :D Foglossningbältet vart bra tror jag, jag vet ju inte hur hårt det ska sitta, någon som vet?? Jacka var för kort så visar magen om jag inte har någon lång tröja under så det får nog bli att köpa en ny jacka i alla fall, skit också... Jackan jag fick hem verkade i alla fall väldigt varm så den får jag använda nästa vinter istället då jag har skrutt i vagnen istället för magen ;)

ne nu ska jag och älskling äta lasange, är satans hungriga, båda två...

22December - Två dagar kvar till jul

Ja, bara två dagar kvar nu, det är ju inte klokt! Imorgon ska jag och älskling åka ill stan för att köpa alla julklappar, är det någon som vet när stan stänger imorgon?

Sofia ringde precis och sa att hon var vaken så snart ska jag ta och göra mig iordning så att jag är klar när Sofia ringer och säger att vi ska åka. kanske kan skriva också att vi ska till stan och kika. ;)
Pratade med lillebror preceis också så han ska följa med och så ska vi även åka till jysk en sväng, pappa önskar sig handukar i julklapp så det ska han få ;)

Jag skrev ju för ett tag sen att jag var så glad för att en kompis också ska få bebis och det är inte vilken kompis som helst utan det är MALIN :D
Tänkte lägga upp en bild den lill* krabaten Malin och Kaj väntas få 20 juni 2010 <3


21 December

Gud vad tiden går fort, det är jul om tre dagar och jag har ingen julkänsla alls, ser inte alls fram emot julen, nej usch och fy... =/

Idag kom Malin hit vid 12 ungefär och då åkte vi till ÖB, Willys,Maxi och M-blommor, vi var hemma här igen klockan 16. Vi snurrade omkring på M-blommor i typ 1.5-2 timmar för att hitta lite fina saker för att sätta ihop egna julgrupper så det gjorde vi när vi kom hem, de vart jätte fina =)


La mig i ett bad när jag hade följt henne ut till bilen och det var ju så fruktansvärt skönt, låg och myste lite för mig själv och upptäckte att jag fått en stor mage, även när jag ligger ner, låg med magen över vattnet och kände lite sparkar, såg även att våran lilla älskling sparkade, det var himla roligt och mysigt att se..

Nu ligger jag här i soffan framför datorn, som vanligt, Tittar lite på jul med Ernst samtidigt som jag är social här.. =)

Hoppas ni alla haft en bra dag =)



Denna gjorde vi till våra underbara karlar.. =)
Min (Jonas) vänster - Malins (kajs) Höger


Graviditetsvecka 23 (22+1)


19December

Igår när jag kom hem från jobbet åkte älskling och jag först och storhandlade på Willys, köpte hämtmat - åt, hem och städade, gjorde julgodis - Knäck, fudge två olika storter och snöbollar tror jag de hette och när de var klar vid 23 tiden satte vi upp granen och den blev så fin måste jag erkänns. Det fattas bara glitter så det ska jag åka ner och köpa sen när Jonas kommit hem från träningen... Vi köpte silver glitter när vi var och handlade igår men när vi väl klädde granen så tog vi guldfärgade och röda kulor och då måste vi ju också ha guld glitter, annars blir det för mycket färger....
När vi gick och la oss igår var det en utav Johan Falk filmerna så tittade klart på den så när jag somnade var klockan halv två ungefär, så länge har jag nog inte varit vaken på jag vet inte hur länge ;)

Snart ska jag bege mig in i duschen och sen ta och göra iordning mig för att åka och köpa glittret till granen. Vid klockan två kommer Larsson hit så då ska Jonas och han kolla på fotbollen och vid 5-tiden kan jag väl tänka mig så kommer Lina hit så ska vi laga mat och så antar jag att de ska dricka lite med för min del blir det pepsi och kanske lite glögg.. =)  Maten ikväll kommer berstå av potatisgratäng, fläskfilé, någon sås och kanske lite grönsaker och till efterätt blir det antinger Panacotta eller fruktcoktail med grädde, mums Mums... :D

Hoppas ni alla får en underbar Lördag..
Och idag byter vi vecka här så går in i vecka 23 så självklart kommer det komma upp en bild, även fast jag inte tror att det har växt någon på de dagarna sen jag la upp bild sist :P


Min söta älskling =)

När jag kom hem från jobbet förrut så fick jag blommor av min älskling eller ja rättade sagt en julkruka med en blomma i, man blir så himla glad av sånt,jag älskart!! =)

Vi kom nyss upp ur badet och nu pratar Jonas om att åka och köpa mat, jag är inte spciellt sugen, har halsbränna och det blir ju bara värre utav fetmat... Sitter i alla fall här med morgonrock på mig och tänkte jag skulle mysa med mig själv framför datorn ett tag innan Jonas kommer på vad han vill äta ;)

Hoppas ni aft en bra dag och får en fortsatt trevligt kväll, alla söta läsare =)


17 December

Det känns som jag aldrig har tid att skriva i bloggen längre, Går ju på något grejs som arbetsförmednlingen hittar på om dagarna och jobbar på kvällarna och sen när jag kommer hem är jag jätte trött och tänker att jag ska skriva ett inlägg dagen efter och så där håller det på.. =/
Idag börjar jag klockan ett och sen jobbar jag till hakv tio, JÄTTE länge, sånt är jag inte van vid man man ska inte klaga!!! ;)

Annars händer det inte mycket i mitt liv, var som sagt på sysselsättningsgrejen idag. och idag var vi på feelgodd och lyssade när platschefen pratade lite om träning och vad hon tittar på när de söker personal.. Fick även en provgång på vattengymnastik för gravida så det ska jag prova... =)

Ne nu ska jag kika runt lite och sen hitta något att äta här hemma innan jag börjar...
Ha en bra dag.. Kram!! =)

Lång väntan!

Ja, eftermiddagen vart inte riktigt som jag hade tänkt mig kan man säga.. När jag skulle åka hem från massagen tänkte jag åka och tanka innan jag skulle hem så att jag kunde ta bilen till jobbet (lat,jag vet).. Jag åkte också till jet macken som numera heter st1, aja, skit samma vad den heter :P Stoppade i kortet och atomaten började tugga eller mala eller vad man ska säga, det stod var god vänta, jag väntade i några minuter men insåg att någonting var fel så ringde upp den numret som stod vid macken och berättade vad som hänt, han talar då om för mig att han ska ringa till de som sköter maskinerna (genom datorn) antar jag och han säger då till mig att han ska ringa upp när han fått veta någonting.. Jag står där på macken och väntar i tjugo minuter utan att han ringer så jag ringde upp igen och han hade då inte fått reda på någonting... Jag såg på maskinen att de startade om den men när den var på igen så stod det lika dant "vad god vänta" jag satt snällt i bilen och väntade och fick säga till varenda person att "automaten är trasig, du får ta den andra" ... Ringde pappa efter typ en timmas väntan och kollade om han var ute och åkte och det var han ju inte men snäll som han var kom han till jet och gjorde mig sällskap, det första jag gjorde när han kom var att låna hans bil för att åka och kissa, höll allvarligt på att kissa ner mig... Han ringde och tjatade på den killen numret gick till och efter jag väntat i 1 och 40 minuter ringde jetkillen och berättade han de inte fick iordning på den och att han åkte från Ö-o för att plocka ut kortet åt mig... Så de stängde då av maskinen så att jag kunde åka och jobba vilken jag inte kunde göra innan ifall maskinen skulle hoppa igång, då skulle ju mitt kort komma ut och någon annan människa skulle ju tagit det..  Men allting löste sig ju men 1 timma och 40 minuter i bilen på jet var jag ganska irriterad och trött kan jag erkänna... När jag satt i bilen innan pappa kom satt jag bara och väntade på att bilen skulle dö eftersom att den i princip gick på ångorna men den klarade sig, kunde tilloch med köpa runt pumparna för att tanka i 40 kr som jag fick av pappa så jag kunde komma till jobbet.. :P Har nu fått tillbaka kortet och ska ringa imorgon och begära lite bensin.. :P

Oj oj, vilekn uppsats.. Inte meningen, hoppas ni orkar läsa, det är säkert en massa felstavningar och så, skyller på att jag sitter vid Jonas dator och inte är van vid tangentbordet... Mina felaktiga meningsbyggnader an jag tyvärr inte skylla på det men ja, hoppas ni förstår i vilken fall ;)

God natt och sov gott med er allihopp =)

Graviditetsvecka 22 (21+3)<3


Magen från sidan =) ♥


Magen framifrån ♥

Jag känner mig så vacker med min lilla kula =)


15 December

Har inte haft tid att skriva i bloggen, i söndags var jag död och igår var jag på arbetsförmedlingsgrejen och efter det jobbade jag men nu så...;)

Har varit på ams grejer idag på förmiddagen så är nu hemma en stund eller ett par timmar innan jag ska iväg igen. Ska nämligen på massage idag vilken jag verkligen ser fram emot, är trött på att ha ont i huvudet... Ska vara där halv 3 eller ja då ska jag till sjukgymnasten för att prata lite och en halv timma efter det har jag massagen inbokad.. =)
Efter det blir det att åka hem en sväng och sedan fara till jobbet för att jobba en sväng ikväll igen ;)

Tänkte att jag skulle ta magbild idag också, har glömt bort det och sen när jag kommit på det har jag haft annat att göra... Men idag lovar jag att det kommer upp en bild =)

Hoppas ni alla får en kanon dag.. Kram


Tack =)

Ett JÄTTE stort tack till Linda som har gjort om bloggen så den blev såhär fin, verkligen jätte snällt av dig, jag är super nöjd =)

12December

Hej och hå alla glada människor.. =)

Igår var jag hemma hos mamma eller ne det var jag inte alls, jag var med mamma hemma hos Håkan, åt mat, myste, spelade spel och bara var, jätte trevligt och mysigt, synd bara att älskling jobbade och inte var med... Snart går han upp och jobbar dag ogen, ska ska bli så HIMLA skönt så ni anar inte, underbart! Jag hatar ju att sova själv och det får jag ju göra när han jobbar natt men som sagt, snart är det över =)
Var hemma sent igår, vid halv två ungefär, hade hoppats på att sova JÄTTE länge idag men icke, vaknade 10:20 och sedan dess har jag legat här i soffan med datorn i knät och kikat igen alla bloggar och så, älskart =)

Ikväll kommer troligtvis Malin hit, hon skulle kommit igår men vi ändrade till idag för att hon hade sån huvudvärk igår så hoppas att den gått över =)
Annars idag händer ingenting, ta det lugnt, som vanligt. Det är ju lördag så byter ju bebisvecka så självklart kommer det upp en bild på den lille magen också.. =)

Nu ska jag äta frukost, hoppas ni alla får en underbar lördag...


Förresten, är den någon som är duktig på att göra om bloggar? Jag vill gärna ha min förnyad men kan det inte  själv överhuvudtaget.. Någon som känner sig manad ;)?


10December

Förlåt att jag är väldigt osocial här på bloggen men har ingen blogglust överhuvudtaget....

De sista dagarna har jag haft fruktansvärt ont i rygg och bäckenet(mest vänster), inget roligt alls faktiskt men det är väl bara att stå ut...
Bebis har också levt rövare senaste dagarna, finns det någon mysigare eller=) ?

Tänkte bara säga det, liten kortis ;)

Hoppas ni alla har det jätte bra och inte tappar blogglusten ni också, jag älskar att läsa era bloggar =)

9December

Hejhej.

Har börjar på "ung m." vilket man är tvungen att gå på om man ska få pengar från ams.. Har aktivitet några ggr i veckan, skönt att träffa folk i alla fall...
Har varit på det idag och vi har då "lärt känna varann".. Trevligt att som sagt va träfa lite nytt folk, de tittar på min mage och undrar nog om jag är tjock eller gravid :P

Nu i eftermiddag eller rättade sagt när jag kom hem efter ung m. har vi ätit mat, rotmos och fläsklägg som mitt hjärta lagat. Efter det åkte vi en sväng och tittade på återvinningen, jysk och sen till östenssons, de hade ju lite öppningserbjudanden(ombyggnadserbjudanden :P ) Så vi fick med oss mumsigheter hem för typ 200 kr, NYTTIGT ;)

Ne, nu har jag skrivit lite kort så nu vet ni vad jag gjort idag... Hoppas ni får en fortsatt bra dag, det ska jag ha, ikväll blir det mys med mitt hjärta =)

Graviditetsvecka 21(20+1)

Ja, magbilden brukar ju som sagt komma Lördagar men eftersom att vi var på släktträff igår får den bli idag.. =)


Lite snyggt cencurerad sådär ;)


5December

God middag allihopp =)

Snart ska jag och älskling bege oss till stan för att kika lite, så har precis gjort iordning mig, har bara håret kvar.. Är förövrigt väldigt mörk hårig, typ svart men det brukar ju försvinna efter några dagar =)
Idag byter vi vecka. alltså vecka 21 (20+0)... Magbild kommer antagligen inte förrän imorgon eftersom att vi ska iväg nu och efter det blir det att göra sig iordning för släktträff så som sagt imorgon kommer dagens magbild!! =)

Hoppas ni alla får en bra Lördag...

4December

Sitter nu här med färg i håret, Sofia kom hit och gjorde det, kände att det var ett måste inför morgondagens släktträff.. Ska se om jag kan klippa mig själv sen också, ett par centimeter i alla fall så får Malin rätta till den någon dag när hon får tid =)
Förövrigt ser jag fram emot släktträffen imorgon, så mycket god mat, ja jag längtar verkligen..  :)

Ne nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska hoppa in i duschen, älskling är iväg och handlar lite mat till kvällen, det blir potatisgratäng, rödvinssås med kött, mums :D Jag ÄLSKAR mat! =)

Ha en bra fredagkväll!=)

Måste tillägga också att jag faktiskt har städat idag så nu är det njutning 100% - av rent hem, lycklig, älskar/älskard och ja, Fredagsmys med älskling! <3

Sjukhusvistelsen

Tänkte jag skulle berätta lite om min sjukhusvistelse igår..


Vårdcentralen ringde upp mig efter att ringde dom då såklart, fick komma ner direkt på de hade en lucka precis då. Sökte pga av att jag tror jag har foglossning. Kom ner och så var det en utlänsk läkare som knappt kunde svenska, overhörd dålig svenska alltså...

Han frågar mig: Hur mår du?
Jag: Jo tack det är väl bra, lite förkyld men söker ju pga av att jag tror jag har foglossning.
Läkaren: Okej, har du flytningar?
Jag funderade lite innan jag svarade så jag verkligen hörde rätt..
Jag : Ehh, ja det har jag.
Läkaren: Har du mycket?
Jag: Ja, det har jag väl, mer än vanligt men det är ju normalt när man är gravid.
(Svarade jag lite irriterat eller undrande med lätt irriterad röst :P )
Läkaren: Ja,ja. Jag kommer snart
(så gick han ut ur rummet, kom tillbaka efter ett par minuter)
Han frågade då: Har du så mycket flytningar så det rinner ner till golvet?
Jag: Skrattade till och fnyste lite lätt och sa nee det har jag inte...
Läkaren: Okej, lägg dig ner.
Han kände på magen eller han la båda händerna på magen och efter en stund drog han ner linnet på mig igen och sa åter igen att "kommer snart" så gick han och kom tillbaka efter ett par minuter...
Läkaren: Hur kom du hit, åker du med mamma, moster, släkt eller någonting?
Jag: Ehh va??
(jag fattade ingenting verkligen, hörde ju knappt vad han sa och speciellt inte när det inte passade in.. Jag frågade "va" flera ggr så han upprepade säkert vad han sa 4 ggr. sen förstod jag)
Jag: Jag gick hit vadå då?
Läkaren: Kan du gå själv?
Jag : Ja jag gick ju hit.
Läkaren: Du ska upp till akuten för att du har värkar, jag skickar en remiss så det är bara att gå upp dit direkt.
Jag: Jaha, okej... (Svarade jag undrande..)

Han gick sedan ut ur rummet och jag gick ut till receptionen för att fråga hur jag skulle göra om han verkligen kunde det där. Hon där inne frågade lite personal och hon sa sen att hon tyckte jag skulle åka upp ifall att..
Självklart vart jag ju jätte ledsen och började gråta när jag kom ut för att ringa till Jonas och säga att vi var tvugna att åka upp för att det trodde jag hade värkar i VECKA 20 liksom!

Åkte upp till akuten ringde på akutklockan och när dom öppnade berättade jag att de skickat remiss från vårdcentralen för att de tror jag har värkan, de blänger på magen som inte syns eftersom att jag har jacka och hela skiten på mig. då berättar att jag är i vecka 20 och "ja det ju inte så bra att ha värkar så tidigt" säger jag.. De säger åt mig att jag inte alls ska till akuten utan att gyn är öppet och att det är dit jag ska gå, "Men det är ju hit han skicka remissen sa jag då" de ringer för att få tag på gyn vilket de inte får på typ tio min, men när de väl fick de så gick vi upp dit med remissen i handen... Väl uppe där så fick vi vänta ett tag då vi inte såg en enda personal där, letade och till sist hittade jonas en läkare och han sa då till en "syrra" att "de är här nu".. Fick ta urinprov, vaginalt och vanlig ul men allting såg bra ut som tur var... INGA värkan med andra ord... Med fick inget svar på om jag hade foglossning eller inte utan läkaren sa till mig att jag skulle ringa mödravården idag så det har jag gjort. Hon trodde att jag hade foglossning eftersom att det lät så på min beskrivning om var jag har ont.  Så fick rekomendation att köpa ett sådantdär bälte som håller fogarna på plats men det kostar på typ 200 kr så tänke att jag skulle gå ner till vårdcentralen och se om jag kan få låna ett istället.
Aja, nu vet ni det, hoppas ni förstår vad jag skrivit...

Jag var så arg, ledsen och fundersam igår som ni förstår. Jag blir så arg på läkaren som förmodligen läste fel på att mitt ärende var förlossning istället för foglossning!!!!

Fick en bild på bebben också...
Riingde också till Storken i Lkpg igår och kollade ifall de tittar kön på bebis och de gjorde den, 650kr kostar det och de vill få att man ska vara i vecka 25 så i mitten av januari skulle jag åk.. =)






3December

Såg förrut idag att jag är väldigt slarvig med att det blir rätt datum som rubrik, gjort fel en massa ggr, konstigt att ingen sagt någonting.. ;)

Tack snälla ni för kommentarerna jag fick på mitt förra inlägg, jag blir så glad att det finns så snälla människor fastän man inte känner dom, eller ja er ;) På tal om det så har jag kommit på att jag ÄLSKAR att läsa andras bloggar, man måste ha ett hum om vilka det är annars är det inget roligt.. Det känns liksom som man känner personerna vars blogg man läser, självklart som ni säkert förstår så gillar jag framförallt de bloggar som handlar om barn eller ja personen som skriver bloggen har barn, är gravid eller ja så, ni förstår.. ;)

Sitter här och äter kalvsylta och ättika, jag blir så irriterad på mig själv, jag är sugen på allt och ingenting,självfallet det man inte har hemma, antar att jag inte är ensam...
Som tur är finns det alltid kolsyrad dricka hemma vilket jag är helt såld på ;)

Ne nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa något spännande..
God natt och sov gott..

3December

Jag vart inte långvarig på jobbet igår gick hem vid sju eftersom att jag fick "världens" allergi chock, länge sen jag gick en sån kraftig, Snotig, nysig, röd-svullen och en massa kli i ögonen så det gick inte så bra att prata i telefon  kan jag säga :P När jag gick hem började jag må ännu mer konstigt, allergin vart bättre eftersom att jag kom ut i friska luften men jag vart yr och det kändes som att jag skulle ramla ihop hela tiden så fick stanna var 15-20 meter för att ta det lugnt och se så att jag inte skulle falla ihop, skiit läskigt var det. Väl hemma satte jag mig i hallen, jätte skakis och lite yr, la mig på soffan efter några minuter för att lugna ner  mig och skakheter och yrseln försvann men allergin kom tillbaka och gav sig inte förrän jag somnade..
Idag när jag vaknade så var jag självfallet med min tur förkyld, mina läppar hade spruckit och var alldeles blodiga, snorig, hosta, svårt att andas och matt i kroppen, kul start på morgonen...Jippi....

Nu ligger jag i soffan och ja skiver här, kollat lite bloggar och så... Mår lite bättre faktisk, det är ju alltid värst när man precis vaknar.. Nu ska jag  kika vidare här och sen blir det att kika på Andra avenyn som jag missade i Tisdags.. =)

Som vanligt önskar jag er alla en bra dag =)

2December

Det vart tyvärr ingen städning idag, tappade lusten när jag fick veta att jag skulle jobba, jag som verkligen är städsugen, får se om jag gör det när jag kommer hem, eller i alla fall ta toaletten och damma så får jag damsuga och torka golven imorgon.. =) Köpte järntabletter i Måndags och jag måste säga att jag känner mig piggare, vet inte om jag inbillar mig eller om det stället, skönt är det i alla fall.. =)

Ne nu ska jag ta och läsa lite bloggar innan jag ska springa ner i tvättstugan för att hämta sista tvätten innan jag GÅR till jobbet.. Torktumlaren är klar prick fem och jag börjar fem, vilket betyder att jag kommer att komma lite sent men det var lugnt, sköööönt =)

Ha en bra kväll.. =)


2December

Idag händer det inte mycket här hemma, tänkte ta och städa snart eller ja rättade sagt damma,damsuga och torka golvena, ja det vanliga... Har också tvättstugan, det behövdes verkligen kan jag lova, missade tvättiden förra veckan så två veckors tvätt har vi, mycket alltså...Som tur var gick jag ner i tvättstugan en timma innan våran tid och skulle se om det var ledigt och det var det s jag hade tur, skönt, slipper man stressa ;)

Ne slutpratat om det, inget ni är intresserade av förstår ju jag ;)

Var på jobbintervju igår vilken kändes väldigt bra, de skulle höra av sig så fort som möjligt, hoppas att jag får jobba där, är som timvikarie men det är ju ett jobb :) Bara för att jag tyckte det kändes så bra så går det säkert skit men min tur..

På tal om ingenting så är det så många i min ålder som ska ha barn nu och det gör mig så himla glad, ska bli så himla roligt, det är några stycken som jag verkligen ser fram emot som ska ha barn, och speciellt en person som jag är så lycklig för..<3

Ne nu ska jag sluta babbla och titta igenom lite skit här på internet så jag kan börja städa sen...

Hoppas ni alla får en kanon dag =)


En bild på mig och magen från i Lördags, Kan säga att jag hade fikat nyss också ;)


Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: