2009-06-30 - Depeche Mode

Ja, jag ska och kolla på Depeche Mode på Fredag med Älskling, Han ringde för ett tag sen och frågade om jag ville att vi skule åka och titta på dom, och självklart ville jag det så på Fredag som sagt :D Blir alltså en liten trip till Arvika om jag inte minns fel och förhoppningsvis ska vi också titta på bandet som spelar innan eftersom att Jonas och dem var förband åt det bandet för några år sen.. Ser verkligen fram emot det :)

Imorgon ska jag åka till tandläkaren i Linköping och få min bettskena och efter det ska jag och Jonas till ikea och köpa ytterligare lite saker till hemmet som vi sett att vi behöver.. =) Beroende på morgondagens väder hoppas jag att vi åker och badar när vi är tillbaka i Motala...

Idag har vi städat klart uppe i gamla lägenheten och har besiktning på den imorgon halv tio, hoppas att det går bra efter allt vi slitit... :P Vi var oppe på ströget och åt idag också, mumsigt förutom att jag fick ett hårstå i maten men det kan ju hända var som, men fick en ny panini så det var ju ingen fara... :)
Sara, Linda och Felicia plutten har varit här en sväng nu ikväll, trevligt att få träffa dom, måste bli oftare sa vi men det säger vi jämt.. :P Men tycker att vi får ta tag i det, hoppas att dom ska flytta hit till väster faktiskt så att vi har närmare till varandra.. Tack för ikväll, tjejer! =)

Jag antar att det snart blir sängen för min del, hoppas ni haft en bra dag, Kram!

2009-06-24

Sommaren har äntligen kommit, skönt med värme, måste erkänna att jag faktiskt inte varit ute och njutit av det än men det kommer.. Jobbade Måndag Tisdag och är ledig idag och imorgon, men har inte fått ta det lugnt och sova ut inte, fick en tandläkartid i linköping så har varit där idag från klockan 10.15 till 12.00 så dem har gjort en undersökning på min käke, ska få bettskena igen, så nu måste jag se till att använda den..  Har väl haft minst två stycken innan som jag glömt att använda efter ett tag jag fått dem och sedan tappat bort dem.. Slarvig är jag, men nu måste jag se till att använda den så att käken blir bättre. Ska dit och få den på Onsdag så hoppas att den passar och att allting blir bra till slut, vill ju inte betala en ny sen när jag får betala tandvården, kan tänka mig att skenan kostar ca 25 tusen, det är ju lite pengar kan man säga.. :P

Idag har Zanna, Patrick  och Ludwig varit här, vart tyvärr bara en snabbis eftersom att se skulle hem igen och att jag var nyvaken från mid eftermiddagslur.. :P
ikväll har jag faktiskt laddat upp alla bilder ifrån studentveckan på facebook som alla tjatar om, men nu ligger dem där, det tar ju sån tid så lägger upp bilderna från självaste studenten imorgon om jag får tid så det kan ni ju titta på om ni är intresserade =)

Imorgon ska jag och älskling rensa balkongen från allt skräp och alla kartonger som vart från alla grejer när vi flyttade.. Förhoppningsvid så går det fort så att vi hinner ligga lite i solen med... Ska också slänga allt skit från gamla lägenheten och ta med våra möbler på balkongen och flytta hit dom så att man kan sitta på balkongen som just nu är en sopstation.. =)

Hoppas allt är bra med er, kramar!


Jag saknar klassen, OP06B! <3

2009-06-21 - Midsommar!

Jaa, då har midsommar och snart går vi mot mörkare tider, tyvärr =/
Midsommaren spenderades hos Jonas föräldrar uppe i småängsbadet där de har husvagnen, vi åt god mat, drack en hel del och väldigt trevliga människor.. =) Vi hade också väldig tur med vädret, uppehåll fram till ca klockan tolv, då vi skulle lägga oss... Jonas mutade också i mig några snapsar, tjänade pengar på det, haha!! På lördagen vart vi uppbjudna till några på campingen och fick kaffe och bakelse, måste säga att folk är så trevliga på sånadär ställen, dem pratar med än närman diskar och hälsar när man går förbi, trevlig stämning tycker jag... Igår på kvällen var jonas och jag hemma och åt wok mat, drack vin, kollade på film och bara njöt av varandra, mysigt! ♥

Idag kommer pappa och Åsa hit och fikar och likaså Larsson och Lina, skönt att äntligen ha en lagom stor lägenhet så att man inte behöver sitta på varandra... =)
Håller på och tvätta här hemma också, ska väl ta fram damsugaren så att man får bort att Sofiahårsstrån på golvena.. :P

Hoppas ni har haft en trevlig midsommar! Kram!

2009-06-19 - God kväll!

God kväll! =)
Idag har jag och min älskling fixat här hemma, nu är det bara väggbonader och lägga på mattor kvar sen är allting färdigt, ska bli så skönt att det blir klart och speciellt att det inte tagit speciellt lång tid.. Jonas och jag var också och åt (frukost/Middah) på fyrkanten idag, jag åt bebabtallrik med en massa kebabsåg och ketchup på, jätte mumsigt!! =) Vi har också varit och handlat en massa mat på Willys så nu är kylskåpet fullt igen... Älskling jobbar idag så sitter här och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att han kommer hem... ;)

Var också hos mamma ikväll, vi var och handlade lite så det vart räkbomb och kronärtskocka att äta ikväll och det smakade som vanligt väldigt gott och självklart så blir man mätt också vilket är ett plus i kanten! ;)

Hoppas ni sover gott och att ni alla får en kanon midsommar, Kram! =)

2009-06-17 - Flytten färdig! =)

Hallå Hallå...

Nu har jag och Jonas flyttat färdigt och nästan allting är iordning.. Fick reda på i Måndags morse att vi kunde ta lägenheten så Jonas och hans bror började vid middagen med att bära in allt det nyinköpte och sen när jag kom hem var det bara att hjälpa Jonas att fortsätta packa för att sedan köra ett lass.. Karlarna var så duktiga och slet och svettades medan jag bar lite lätta saker.. ;) Eftersom att jag är så lat av mig började jag packa upp lite grejer i nya lägenheten ( mycket roligare än att bära :P ) Aja, förlåt, inte så intressant att höra för er hur vi gick till väga, aja!!

Är som sagt nästan helt iordning, var och köpte en massa möbler och grejer på Ikea i Söndag, så har en hel del nyss här hemma vilket är väldigt skönt... Väldigt stor lägenhet gämnfört med det gamla kan man säga.. =) Tre rum och ganska stort kök och badrum, eller rättade sagt ett väldigt praktiskt badrum.. Jag hoppas att det är någon som kommer och fikar och tittar lite på vårat hem, min första lägenhet, jag börjar bli vuxen.. =)

Ikväll har jag varit hos mamma, vi har ätit sill och potatis, mumsigt.. Tur att mamma ställer upp och ger mig mat när jag inte orkar laga shälv.. :P Haha! Har suttit där i flera timmar, trevligt att få prata av sig lite, har inte umgåtts med henne såhär på jätte länge känns det som...Vi har faktiskt suttit på balkongen i några timmar, det är rätt så skönt ute med det är ju ingen sommarvärme direkt vilket är skit, jag vill ha SOMMAR!!

Var på introduktion i Måndags,  och har haft hospitering igår och idag och det har gått jätte bra, känns skönt att komma tillbaka till Strandbacken där jag trivs massor.. Trevlig personal, vilket uppskattas väldigt mycket!!
Börjar mitt sommarvikariat på Måndag, ska bli skönt att käna pengar!! :D

Hoppas ni står ut med att läsa allt oväsentligt  jag skriver.. :P

Kramar Sofia!


2009-06-13 - Lördag

Idag har jag städat som en tok här hemma, det behövdes, har inte gjort ett handtag sen studentveckan började, har varit helt slut och jag måste erkänna att jag är seg fortfarande :P Har som sagt plockat iordning all skit som legat överallt, damsugit och torkat kolvet och diskat bärget ute i köket.. skönt att ha det gjort, har inte velat vara hemma när det sett ut som det gjort men nu känns det bra och hemtrevligt igen =)

Var förbi hemma hos pappa förrut och hämtade kartonger så att jag ska kunna börja packa men vet ju inte vart man ska börja, jag har aldrig packat ett helt hem förrut ju, Hjälp mig!!  Gick in till Curta och Lena när jag ändå var nere så fastnade där i två timmar och drack kaffe... Syster ringde också så skjutsade dom till patricks bror och sen åkte jag till Sofia och Oinas och fick mat och grejer, mums mums.. Kom nyss hem och självklart sätter jag mig här vid datorn och kollar runt istället för att börja packa, men men, det får jag göra imorgon så att jag inte stör grannarna...

Ska sätta igång och läsa lite bloggar nu, läste ifatt lite igår men nu ska jag se om det är någon som skrivit nnågot kul idag! Hoppas ni haft en kanon dag! Kramar Sofia!


2009-06-12 - Student2009

♥Hej hopp pillisnopp :P

Nu har jag glömt bort att skriva på jätte länge igen, jag måste faktiskt ta tag i det här, jag varit frukstansvärt lat och haft en massa annat för mig, studentveckan började i Fredags så har haft fullt upp med att dricka alkohol, tänkte på det i dag att jag faktiskt har druckit 5 dagar av 7, ni kanske förstår då att jag inte mått så bra och bara varit jätte trött.. ;)

I fredags på var jag, sandra,sara, Linn och Cecilia i finspång och kollade på två kvinnliga strippor, skit skojj.. Cecilia vart uppdraget och fick känna på både bröst och rumpa, jag hade nöjt mig med bröstena, haha!!
Lördags var det Sverigetema på hallen och förfest hos Cecilia, skit kul och alla var så jävla peppa, och nästan alla i klassen var med... Söndags var det "brännboll" i råssnäs och Cawboy-tema, det var rätt så kallt på kvällen och klassen frös så vi begav oss hem till Cecilia och stannade när ett tag sen åkte vi hem, en del skulle gå ut på HUGO men det var tydligen dött så alla åkte hem.. ;) Måndag var det M-tema på maggen, man skulle alltså då klä ut sig till något på M, jag hade inget att klä ut mig till så tog med mig mammas gosedjurshund och var då "matte" Påhittigt va? det var mammas idé... Vi hade förfest hos Sandra och folk var kanske inte jätte pigga och drack inte några stora mängder alkohol kan man säga.. det var ett fåtal i klassen som gick ut men som sagt, inte många... Tisdag och onsdag var jag hemma och vilade upp mig till själva studenten, jag kan säga att jag absolut inte ångrar det, var lika trött ändå.. :P

Studenten!
Halv åtta skulle vi träffas hos Anthon för att dricka/äta champanjfrukost vilket vi gjorde, alla var glada och pigga och framför att väldigt peppa för dagen som väntade... Vi åt och sköng, Emelie och Judit  hade hittat på en jätte gullig låt som handlade om klassen, eller rättade sagt, det var en/två meningar som handlade om var och en i klassen på mig stod det så självklart något med att "  Sofia hade paraktik och där hennes pojkvän fick, tur att skolan finns så att hon kunde hitta sibn prins!" Jätte gulligt måste jag säga... =) Vi gick i alla fall till skolan till nio för att vi skulle ta studentfoton på kalssen och efter det satt vi i parken vid skolan där rektorn pratade och folk fick stipendier.. Och vet ni vad, JAG fick också stipendie, 1000 kronor.. Det var för att vi hade gjort projektarbetet som handlade om "mäns våld mot kvinnor" Jätte kul att få det och att det uppmärksammas.. :D
Efter det träffade vi våra lärare och grät en skvätt ihop med vår käraste klass, och sedan var det utspring.. :) Och då hade vi alltså tagit studenten och blev vuxna :D
Vi åkte sedan traktor och vagn på torget några varv, och fu fan så roligt det var.. Det kan man verkligen inte tro, eller jag gjorde det i alla fall inte.. men som sagt, det var skit kul, det var nog det roligaste på hela dagen.... =)
Åt mat gjorde vi nere i hamnen på "Wetternmagasinet" jätte god mat var det också... Innan maten fick jag också presenter av släkten, en bismarckring, bismarckörhänge och ett halsband, jätte fint alltihopa och jag blev/är verkligen jätte nöjd, tack!!! ♥
På kvällen fortsatte vi festen hos Anthon och sedan vart det utgång på hattys bland alla andra glada studenten!!!

Nu har jag i alla fall berättat om min studenvecka och student, kanske inte intressant men nu har jag i alla fall skrivit... =)



Idag har jag mått skapligt bra, imorse mådde jag skit måste jag erkänna, trodde jag skulle få spy men klarade mig bra... Var hos Jan och Kristina en snabbis också för att hämta ett USB med alla de kort Jan tog på mig...
Vi var och köpte mat samtidigt, jag köpte mig en barnmatsburk, mådde som sagt var lite illa.. :P Hela eftermiddagen har jag och Älskling bara legat och myst i sängen och vilat lite... Nu på kvällen kom mamma hit en sväng sen åkte vi upp till stan och kollade lite med Håkan, fick 6par strumpor av mamma och mat, mycket snällt, det tackar vi för...
Nu ska jag ta och gå o lägga mig och sova, är trötter känner jag.. Jag ber om ursäkt ´för alla stavfel och felskrivningar jag säkert gjort, jag är trött.. :P

NU är jag i alla fall vixen och får stå på mina egna ben.. Förövrigt så börjar vi nog flytta på Måndag!!! <3

Hoppas ni haft en bra dag trots det tråkiga värdet.. Kramar!!
(Bilder från veckan kommer när jag orkar!)


2009-06-04 - Torsdag kväll.

Ja då är det äntligen kväll.. Denna dag har varit världens längsta dag tror jag... Var på stan med Sofia Oinas och en kompis till honom, gick med Sofia en sväng och sen så fikade vi ihop.. Fia och Oinas följde med mig hem en sväng efter så pratade lite skit, fick också köra deras nya bil, det är ju så roligt att köpa andras bilar.. =)

Älskling åkte iväg en sväng förrut och kom tillbaka med Mc donalds mat så tryckte i mig det, men var proppmätt eftersom jag smällt i mig en påse popcorn alldeles innan.. Men det var ju en snäll tanke av mitt hjärta i alla fall...

Nu måste jag säga att jag varit duktig och skrivit lite idag, pluspoäng åt mig.. =)

God natt sov gott, det ska i alla fall jag göra. Kram!

2009-06-04 - Dålig på att hålla det jag lovat ;)

Som sagt, lovade att jag skulle skriva lite mer den här veckan men har precis glömt bort.. Har suttit som ett borrat ben framför IKEAS hemsida och tittat på grejer.. Har inte fårr besked från banken så väntar på det, hoppas på det bästa för då blir det shopping på ikea ;) Idag eller imorgon får vi veta, hoppas verkligen att det går bra så att vi kan flytta, lägenheten var jätte fin som vi tittade på, så den ska vi ha.. Jag som alltid sagt att jag aldrig skulle kunna bo på väster ska nu flytta hit på riktigt, måste faktiskt erkänna att jag trivs i det här området, nära till det mesta.. Speciellt till varamon i sommar. Jippi :D

Idag ska jag följa med fialotta till stan och köpa kläder antar att det blir det fika också, mysigt.. Sen blir det hem till datorn igen och kika efter grejer. Gud vad grejer det är man inser att man vill ha och behöver när man sitter och tittar.. Det blir ju inte  samma summa som man trodde ifrån början direkt.. :P

Ska gå ner i tvättstugan nu och börja tvätta sen hoppa in i duschen och göra mig iordning..
Hoppas ni får en kanon dag! =)


Jag och Kalle !! =)
(Jag bara måste lägga ut en massa foton från balen undan för undan, måste uj säga att jag tyckte jag var vacker :P)

Tisdag-ledig

Nu har jag varit lat och inte orkat med att skriva i bloggen igen, förlåt.. :P

Kommer inte ihåg sist jag skrev eller vad som hänt sen sist men babblar väl på lite bara ;)... Jonas,Jag och Mamma var och tittade på Simons fotbollsmatch i Söndags, lillebrior gjorde tre mål och en asist, stolt.. Var hos Håkan och grillade efter det, jag älskar vädret som varit, så skönt, verkligen sommarvärme.. Igår efter skolan var jag och Mallan hos mamma och solade på tomten, fick lite färg... Sen åkte jag och älskling till Jan och Kristina och firade morsdag och så fick vi mat, grillat igen, det är ju bara för gott alltså.. :D

Nu ska jag springa, älskling och jag ska kolla på lägenhet nu! <3<3

Är ledig fram till Fredag nu så lovar att skriva några inlägg! =)

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: