30September

Ja, nu har jag varit på vårdcentralen eller ja det var länge sen jag var färdig där men åkte till pappa på jobbet efteråt och pratade med honom =)
Det gick bra på vårdcentralen, inget tjaft. Läkaren jag fick var jätte bra och tilloch med skämtsam så det var skönt ... Fick behålla mina astma mediciner med fick andra allegitabletter och nässpray, fick även tabletter mot min huvudvärk.. Det var lite konstgt måste jag säga, när jag kom hem läste jag på bipacksedeln eller vad det heter och vanliga bivärkningar på den medicinen är huvudvärk, får ni ihop det? Det får inte jag :P

Aja... Klockan tre ska Jonas och jag iväg, det ska bli spännande.. =)


30September

Ska till vårdcentralen nu, måste byta astma medicin men om något år får jag väl byta tillbaka hoppas jag. De ringde igår och föreslog att jag skulle ta pulmicort vilket jag inte kan ta eftersom att jag blir på världens sämsta humör och får humörsvängningar hela tiden (som att jag inte redan har det) Jag antar att det kommer att bli ganska mycket tjafs med läkare eftersom att det är många mediciner som inte hjälper på mig och jag gillar att dom kräver av mig att jag ska kunna alla mediciner jag inte kan äta, jag har haft astma sen jag var 10/11 år och dem vill att jag ska minnas alla sen dess, det är ju dumt att dom att läsa journaler iställer, eller hur ? ;)

Var jävligt duktig också och tappade ner min NYA telefon i toaletten, GREAT!!!! :'(
Som tur är funkar den men frågan är hur länge?

Kanske skriver en rad när jag kommer hem ifrån vårdcentralen, Ha en bra dag!


28September

God morgon.
Hoppas ni alla haft en bra helg för det har jag... =)

Igår var vi som jag skrev i lördags uppe vid svärföräldrarnas husvagn för att packa ihop alla grejer och det gick fort som tur var.. ;) När vi kom hem var det bara att gå ner i tvättstugan och börja tvätta sen satte vi igång med mat och efter det städade vi, skönt att ha det gjort.. Älskling och jag kom på är vi var i affären att vi skulle baka bullar så det gjorde vi på eftermiddagen, svärföräldrarna kom hit och åt så det vart inte många bullan kvar... ;)

Anledningen till att jag är uppe så tidigt är jag jag ska följa med Malin till vårdcentralen, stallde klockan på kvart i åtta och när tror ni jag vaknade? Jo kvart i SJU, skit kul !!

Ska ta och göra mig iordning nu så att jag ät klar tills Malin kommer. Efter lasarettet blir det att äta frukost och fram mot middag ska jag lucha med Sara... =)

Ha en bra dag allihop =)

26September - Kväll

Sitter här i soffan och väntar på att älskling ska komma tillbaka från "sitt rum" han har bränt någon romantisk komedi som vi ska titta på, gullig är han, han vet att jag älskar romantiska filmer.. :)

Imorgon vid tio tiden ska vi till småängsbadet för att hjälpa jonas föräldrar att köra hem alla grejer från husvagnen och klockan tolv har vi tvättstugan så imorgon blir det lugnt igen =)

Ha en fortsatt bra lördag kväll, Kram!

26September

Igår var det fredag och här hemma var det lungt. Jonas och Jag var ute och åt på Restaurang Ming, uppe vid bio:n. Mysigt och väldigt gott. Men något mer utan det hände inte, jag somnade som vanligt vid tio hugget, tråkig och trött flickvän ;) Vaknde för en timma sen det vill säga tjugo över åtta, inte alls kul en Lördag men ska nog se till att somna senare idag så att man sover lite längre imorgon, jag tycker att det hör till söndagen ;)

Idag ska jag och Jonas åka upp till stan och titta lite, har hört att det är lite grejer på torget.. =)

Ha en bra dag =)

25September

Ja, idag fick jag min lön, det satt fint, mer än vad jag trodde jag skulle få så jag är riktigt nöjd =)

Idag ska jag,mamma,Zanna och Patrick åka till mormor för att äta, även moster med barn kommer, så mysigt.. Mina små kusiner,Elliott 3år och Gabriel ca två/tre månader är så söta, man blir så glad när man träffar barn :)
Mormor ska göra raggmunk till allihopp men snäll som hon är gör hon något annat åt mig eftersom att jag inte äter raggmunk.. :P

I helgen blir det väldigt lugnt, Jonas är ledig så vi ska väl ha det lite mys här hemma, pratade om ifall vi skulle på fest hos Jonas kompis Anna ikväll men vi får se hur jag känner för det ikväll...

Hoppas ni får en kanon dag! =)


23September

Igår hade jag och älskling mysdag, låg och myste och tittade på film i soffan hela dagen. Skönt att bara ta det lugnt och ägna sig åt varandra ibland =)

Idag blir det nog väldigt lugnt, vaknde vid halv tio, åt frukost och plockade iordning lite här hemma så nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt.. Zanna ringde precis och frågade om vi inte skulle åka ner till mamma så det sk vi väl göra snart... Ska ta mig ork att hoppa in i duschen... Ska bli lite kul och se Zannas hund som on har införskaffat sig.. Hoppas att jag tål den men det är väl sådant som märks, laddar upp med lite allergimedicin.. ;)

Ha en bra dag.. =)


21September

I lördags var det ju som jag skrev dop på dagen och det var väldigt fint, var nere vid båtstugan på väster... På kvällen var det alltså fest på samma ställer, Johnnys 35års-fest.. Trevligt som sjutton var det, jag själv var nykten eftersom att jag körde med det spelade ingen roll på Söndagen kan man säga eller jo men jag kände mig bakis när jag vaknde ändå, kan vara så att jag bara var väldigt trött... Johnny och två till som jag inte vet namnen på tog ett natt-dopp, det såg redigt kallt ut...:P En stund efter de hade badat så gick vi in och då hade de börjar städa där inne eftersom att klockan var ungefär 2 så alla slattar i ölburkar osv hade dom hällt i en enda stor skål för att slippa springa. Johnny som var lite dragen skulle självklart dricka det där och efter det så doppade han även hela huvudet och blåste bubblor där i, det var öl överrallt men kul var det... Straxt där efter var det hemgång..
  På Söndagen mådde min älskling inte alls så bra så det vart en väldigt lugn dag eftersom att jag också var jätte trött, pizza och lite flöt vart det på kvällen =)

Idag kom Jonas och väckte mig med frukost på sängen så vi tittade på film och tog det lugnt.. Vi hoppade efter det in i duschen och självklart var han klar mycket före mig så när jag kom ut ur duschen hade han plockat iordning frukosten, plockat iordning det som skulle bort och bäddat sängen, har jag inte en väldigt bra karl??=)

När vi var och handlade ringde mamma och frågade ifall vi inte ville komma och äta så vi åkte dit så gjorde Jonas spagetti och köttfärssås som vi egentligen skulle åkt hem och lagat men skönt att komma bort lite... Efterätt vart det också, chokladpudding och grädde. Det slutade med att mamma och jag hade lite krig.. Så både hon och jag var fulla med grädde när vi var klara och självklart spydde jag när jag tvättade av mig, hatar grädde och dessutom är jag lite känslig just nu...

Hoppas ni har orkat läsa allting, säkert är det en massa felstavningar och fel meningsbyggnad men det gick lite snabbt... :P

Ha en fortsatt bra kväll =)


19September.

God morgon.

Var uppe tidigt idag redan tjugo över åtta faktiskt, finns en anledning, har tvättstugan. Inte jätte kul att ha tvättstugan 7-12 en Lördag men som sagt så började jag lite senare, hinner ändå =)

Idag ska jag som ni vet på dop och jag hoppas även att Jonas kan flexa så att han kan följa med, skulle vara skönt..  Men vad ska man ha på sig på ett dop? Ge mig gärna några exempel? =)

Åt nyss frukost, en nyttig sådan. Pan pizza ochett glas pepsi, inte det bästa kanske men tycker ju inte om frukost och trodde det skulle vara lättare med pan pizza men jag kan tala om att det var exakt samma sak... ;)


Tyckte det var dags för en bild för en gångs skull, fick bli en gammal sådan, ca ett år.


18September

Dagen började att jag och Jonas for upp till stan för att köpa kavaj och kavajbyxor till honom.  Hittade det och så klart vart han jätte stilig men så dyrt det är med kaval och tillbehör, shit!!! Jag fick också en vid t-shirt som jag skulle ha idag, finer vart jag ;) Mötte också Jonas bror Tette på dressman som då kom på att han ej hade några svarta skor så hem till  min pappa och låna det, upp till stan igen för att köpa med oss mat hem för att det skulle gå så snabbt som möjligt.. Stryka kläderna man skulle ha på sig eftersom att jag var för lat för att göra det igår. Kom då också på att vi skulle tejpa upp Jonas byxor han skulle ha på sig med sådandär tejp som man stryker. Gjorde det och tyckte det vart skit bra, han tog på sig och såg då att dom blev alldeles för korta, tejpade/strök om dom 3 eller 4 gånger, tror ni att vi vart stressade.. Skulle mötas utanför kyrkan 12.50 och detta var alltså typ halv så vi var lite stressade man kan säga. Skulle hämta upp Tette hemma och Pia på jobbet men som tur var så var Pia smart att cykla till kyrkan så vi hann, skönt det...  Intressant för er kom jag på nu? :P

Begravningen var jätte fin och det gick bra, jag som var så nervös eftersom att det var en jordbegravning. Släkten var nöjda så det är ju riktigt skönt, mycket fina blommor osv. Kaffet efteråt var på berggrenskällare och vi fick smörgåstårta tyvärr tyckte jag det var för torr och det var precis likadant då vi hade begravningsfikat för Ewa. 
Efter kaffet så åkte vi upp och tittade på alla blommor/kransat som låg vid graven, mycket vackert..

Johnny och Jessica, Jonas kusin med flickvän kom hit ett tag efter vi hade kommit hem vilket bestämdes på begravningen. De kom hit och fika och tittade hur vi bor, de bor i Göteborg så det är ju inte allt för ofta vi träffar dom...

Imorgon ska vi eller rättade sagt jag på dop(Jonas jobbar), Jessica och Johnnys son Aston ska döpas klockan två och vid klockan sex på kvällen har Johnny 35 årsfest.. ;)

Så denna helg vart det hastigt och lustigt begravning, dop och födelsedagsfest av samma släkte, Trevligt ;)

17September - Kväll

Skrev ju i förmiddags att jag var hos Ann och åt frukost så hon kom till mig och åt middag, skönt att inte behöva äta ensam och istället få trevligt sällskap =)

Skjutsade hem henne för typ 2 timmar sen så det har blivit en heldag med henne, trevligt som sagt =)

Sitter här nu med färg i håret, samma färg som förrut, hade utväxt och så var färgen matt så hoppas på ett b'ttre resultat. Ska ju också på begravning imorgon så måste ju vara fin...

Jonas och hans släkt är nu uppe och tittar på Folke, Jonas farfar, för sista gången och imorgon är det då begravning, jordbegravning, har aldrig varit på någon sådan men dom säger att det är värre, får hoppas att det går bra...

Allt för mig!! =)

17September

God förmiddag. =)

Åkte hem till Ann typ vid halv tio och åt frukost, jätte mysigt, hon hade tänt ljus och gjort det mysigt :)
Sitter som sagt hemma hos henne nu, hon har duschat och gjort sig fräsch men jag sitter här och bara luktar illa ;)
Aja, tänkte bara skriva en rad eftersom att det är några stycken som påpekar att ja måste skriva oftare.. Skriver kanske en rad sen...

Kram

16September

Pappa fyller år idag så ikväll blir det kalas, trevligt..

Igår var jag på arbetsförmedlingen  som tog en kvart, nödvändigt.. Efter det åkte Malin, Jag och Ann hem till mamma och fikade. Malin åkte tyvärr hem ganska snart men Ann blev kvar och vi ungicks hela dagen. Jätte kul att träffa henne igen det var väldigt länge sen... =)

Idag förresten hämtade Malin och Ann upp mig så åkte vi och lunchade ihop (mc donalds) en riktig lunch :P

Aja, nu ska jag göra mig iordning... Kram

14September

God morgon..

jag kan ju börja med att skriva att jag antagligen inte kommer att vara allför aktiv här på bloggen nu framöver då internet inte fungerar på min börbara dator, skiiit!!! Orkar inte sitta uppe vid Jonas dator, mycket bekvämare att ligga i soffan och slöa samtidigt man surfar ;)

Igår var Dennis här och demonstrerade en stordyr damsugare för oss som man självklart ville ha eftersom att det fanns alla finesser på den, men men dyr var det som sagt!!! Några av er behöver inte blå förvånade om dom ringer er eftersom att jag skrev upp några namn för att få en vinöppnade hemskickad, den var också jätte fin, men hoppas inte att ni blir arga på mig... ;)

Idag funderar jag på att ta mig ork att hitta på något.. Någon som bjuder på kaffe? ;)

12september.

God middag allihop=)

Hoppas ni sovit gott och haft en bra morgon.. =)
Jag och älskling åt i alla fall nyss frukost, jag åt jordgubbsfil och så sa jag åt Jonas att ta fram sockret åt mig och självklart gjorde han det.. Men när jag ätit några skedar tycker jag det smakar jätte äckligt och sa då till Jonas att de där havre-kuddarna vi köpt var jätte äckliga(hade just lagt EN i filen och ätit den). Men så kom jag ju på när jag tittade på det som jag trodde var sockret, det var salt kan man säga. Smakade äckel päckel så prova inte det ;)

Innan frukosten rensade och förvällde vi alla kantareller vi fick igår.. Jag/Jonas, Mamma och Jan fick sammanlagt ca 10Kg kantareller... Det var ganska roligt att gå i skogen när man hittade så mycket måste jag säga =)

Idag ska jag inte göra allt för mycket. Liverpool spelar idag så jag antar att det kommer folk hit som ska kolla på det.. Men själv som sagt ska jag inte göra någonting, kanske åka till mamma en sväng..

Ha en bra Lördag, Kram!

11September

Gud dagarna går,känns inte som att det var länge sen det var första september.. Jag blir nästan rädd när det går så fort. Jag hinner inte med!!

Idag ska jag,Jonas,Jan och mamma ut och plocka svamp igen, det är ju så mysigt. Får se ifall vi åker upp och sover i svärföräldrarnas husvagn inatt, jag är lite sugen på det faktiskt.. =)
Något mer än att åka till skogen händer det nog inte, är ju som sagt lite lat nu för tiden.

Ha en bra dag!


10September - Kväll

Ja, idag har jag som sagt tvättat och efter det åkte jag till Marie där mamma var så efter det åkte mamma och jag och tog en hamburgare och en glass på mc donald, mysigt.. Vi var faktiskt inne på godishuset också, köpe lite grann men jag vet av erfarenhet att jag inte kommer att äta upp det eftersom att jag inte tycker om godis egentligen... :P

När Jonas kom hem så åkte vi och köpte mat, jag lyckades tjata till mig det, YES! Jag var så sugen på kebebsås så det vart från fyrkanten :D Så nu sitter jag här, har nyss kollat på idol lite kul att se..
Men måste fråga, visst var det Emil ståhlner som var med idag? Snälla svara =)

Snart blir det sängen för min del. God natt och sov gott. =)


10September

Sitter här hemma och försöker plugga lite. Ska ju göra prov nästan vecka i Nk på platen och jag kan säga att det är förjävla svårt, en hel kurs ska jag läsa till på TORSDAG, jag måste se till att klara det!!!!

Annars idag gör jag inte mycket. Gick upp vid tio idag vilket betyder att jag har sovit i tolv timmar, igen! Ikväll ska jag se till att somna senare än så att jag inte sover lika många timmar inatt.. Det spelar liksom inte någon roll, jag vaknar nästan alltid klockan tio av mig själv, då tycker kroppen det är dags att gå upp...

Jag tvättar idag också, skönt att få allting rent.. Måste säga att det är helt perfekt att tvätta en gång i veckan när man bara är två personer. Det blir mellan 4 och 4 maskiner varje gång så det är lagom.. Så skönt att krypa ner i sängen när det är denbäddat så som sagt, en gång i veckan, precis lagom för min del =)

Kanske skriver en rad sen igen. =)

9September

Idag vaknade jag skapligt må jag säga, 09:20 ganska lagom när man somnade 22:00... Ne jag har kommit på att det nog är därför jag har så fruktansvärt ont i huvudet, jag sover för mycket helt enkelt...

Igår var jag på skolan en sväng och pratade med Naturkunskapsläraren och fick veta dom sidor jag ska läsa till provet den 17:onde. Det var enligt mig nästan hela boken så ska väl sätta igång och plugga men har verkligen ingen motivation känner jag....

Som sagt, idag ska jag väl sätta igång med pluggandet och mycket mer ska jag nog inte göra. Kanske göra iordning svampen som vi plockade igår så att den inte torkar..
Får se ifall jag åker till min mor och tigger till mig lite mat också så slipper jag laga de till mig själv eftersom att Jonas jobbar och tjänar pengar ;)

Ha en bra dag.

8September forts.

Idag har jag,mamma,Jonas och Jan varit ute i en massa skogar och letat svamt och vi har faktiskt hittat lite.. Mysigt att bara gå i skolan strosa.. =)

Efter skogen åkte vi åch åt lite pizza,mums. Men nu är vi hemma och har nyss duschat så sitter nu i soffan och tittar på wipeout och sedan blir det andra avenyn fast skulle kunna tänka mig att det blir att ligga i sängen och titta på det..

Ha en fortsatt bra kväll!


8September

God morgon.

Idag vaknade jag skapligt i alla fall, för en timma sen ungefär.. La mig direkt i soffan framför datorn och läste lite bloggar, har börjar använda bloglovin igen och jag måste säga att det är riktigt smidigt =)

Om ungefär 20 minuter kommer Malin hit och hälsar på mig, trevligt... Ska se om jag får i mig lite frukost innan hon kommer för att jag antar att hon inte är hungrig..


7September

God middag.

Här hemma har jag och älskling städat eftersom att jag inte orkade med det igår.. Jag kan säga att Jonas gjorde mest av städningen, jag orkar ju inte så mycket tyvärr, känner mig så hängig.. Känns som att jag ska svimma ibland det typ svartnar framför ögonen och snurrar så de är lite otäckt, men men så kan det ju vara ibland ;)

Klockan tre ska Jonas vara hos tandläkaren i Linköping så jag ska följa med dit och vara lite sällskap, skönt att få komma iväg en stund och inte bara sitta hemma.. Ska ju förresten till Sofia sen också en sväng om jag orkar, vi får se.. Hon hade tagit hem en "damsugare"  (kaka) åt mig ifrån jobbet så ska väl dit och fika, mums.. ;)

Hoppas ni alla får en bra dag. Kram

6Septemper

God förmiddag eller rättade sagt god middag.

För min del är det faktiskt fortfarande förmiddag, vaknde för ungefär 1.5 timma sen, har legat i sängen och läst lite, skönt att ta det lite lugnt på morgonen. Har ju ingenting att stressa upp till så som sagt, då får man ta det lugnt och bara va.. Har precis ätit frukost, en tallrik mannagryns-gröt vart det. Har svårt att äta frukost men tycker allt det är lite lättare att äta gröt än mackor som bara växer i munnen..
Aja, slut tjajat om det..

Idag ska jag bara ta det lugnt har jag tänkt mig.. Städade eller plockade iordning här hemma igår så jag ska väl i alla fall damsuga men planerar nog att stanna hemma hela dagen tror jag.. Är som sagt lite trötter som känner inte för att träffa folk idag...

/Sofia


5September

När jag går in på andras bloggar och de inte har skrivit något suckar jag och tänker, "men, skriv någon gång då" Det kanske finns de som tänker likadant om min blogg så nu ska jag försöka skriva lite grann ibland i alla fall...

Har blivit satans trött sista tiden, inte alls kul, har inte lust att göra någonting. Ligger bara här hemma i soffan vid denna dumma dator känns det som... Har väl "tvingat" mig att hitta på lite saker för att inte blir förslappad men jag känner att jag vill ha ett jobb, NU!!!!

Idag ska jag iallafall ner till maif och titta på lillebror som har match, Mamma,Zanna och lille Luddis är där så ska mysa lite med "lillen" och sen ska jag förhoppningsvis äta hos mamma..;) Jonas började ju jobba igår efter fem veckor semester, riktigt tråkigt måste jag säga. Och på tal om mat så är det fruktansvärt äckligt att äta själv, jag är ingen höjdare på att laga mat och jag gör gör det inte allt för ofta eftersom att min underbara älskling lagar så god mat så jag "slipper" (A) Han tycker dessutom att det är kul att laga mat.. =)

Aja, sluttjatat för min del..
Ha en bra dag, Kram!


4September

Var bara tvungen att jogga in och skriva detta.. Jonas sitter och läser lite på internet om damfotboll och där är det någon som skrivit:

"Damfotboll-som att sätta en ko på V75"
Den vad riktigt bra tycker jag=)

Aja, kan väl fortsätta skriva några rader... Tycker ju att det är lite roligt att skriva blogg när jag väl tar mig tid att skriva lite...
Idag var jag och Fia en sväng hos Linn som fyller år på Måndag, hon hade födelsedagsfest idag men som sagt fia och jag var bara där en sväng eftersom att hon ska jobba inatt och jag hade ingen lust att dricka... Men kul att byta ett par ord med några som var där =)

Ringde till mamma i förmiddags vid 11 ungefär och skulle bjuda mig dit på middag men det gick inte så bra då hon,Zanna,Ludwig och Patrik skulle till mormor och äta så det var bara att ringa dit och bjuda sig dit istället och självklart var det okej. Hos mormor var även Elliott, min kusin, så goer är han.. Moster som kom efter ett tag berättade att Elliott 3 år hade suttit igår och frågat Maria "undra vilken gata Sofia bor på" duktigt av honom att komma ihog mig eftersom att vi väldigt sällan träffas. Jag har ju också fått en kusin till eller för åtta veckor sen men jag träffade honom idag, Gabriel heter han den lille sötnosen.. Satt och höll i honom någon timme innan jag kom på och frågade Moster "ojj, vill du ha tillbaka din son?" Haha- Barn är ju så goa och idag har jag fått träffa tre små gullungar <3

Nu ska jag ta och göra min fästman lite sällskap..
Hoppas allt är bra med er och att ni läser de få inläggen jag skriver.. =) Kram


Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: