8Maj - Ludwigs födelsedagskalas.

Idag har vi varit på födelsedagskalas hos Ludwig som fyller 5 år på Måndag. Det är helt sjukt vad tiden går fort, 5 år sen han var sådär liten som Lilly, det känns som att han aldrig varit så liten, konstigt det där.. Mén i alla fall, 5 hela år blir han, mosters stora pojke..
Han fick en kickboard av oss, han ville ha en ny, den gamla var sliten. Han fick även en cykel+hjälm - av sin morfar och mamma, han blev så glad. Zanna har hela tiden sagt till honom att han får önska sig en cykel i julklapp för att hon inte har råd nu och så, så han trodde inte han skulle få någon så han blev super glad, så mysigt att se!

När vi kom hem i eftermiddags så badade jag och Lilly ihop för första gången, hon gillar verkligen att bada, det märks, måste också säga att det var himla mysigt!

Lite bilder ifrån dagen!

Malin och jag satt igår eftermiddag/kväll och klippte och klistade ihop med födelsedagskort till Ludwig, är vi inte duktiga så säg ;)


Den fina tårtan, det var någon som hade tjuvstartat innan vi kom, det var ludwig som skar upp till alla och han skar runt om först, hade ville spara sitt ansikte, egenkär ;)


Här står han och har precis önskat sig något då han blåste ut alla ljus på en och samma gång efter att vi sjungit för honom!

En lycklig Ludwig när han fått cykeln ♥


Lilly är nöjd när hon får ligga i någons famn ;)



Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Jag vill inte ha nått för det, du får tat. ;)



När ska vi ses då?

Kram

2010-05-09 @ 09:53:20
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Denise- Emilias Mamma <3

nej precis, det är ju inte det :P!



ah men vad skönt att allt rullar på iaf :) det är ju det skönaste.. inte så kul om inget fugerar o vakena nätter.. Emilia var/är oxå jätte snäll från första början :) super skönt! :) bara att nu på sista tiden har hon blivit så envis i skriker rätt ut så fort hon inte få som hon vill.. vilket kan vara ganska jobbigt :/ men det är väll sånt som till hör åldern ;)

Kram :)

2010-05-09 @ 18:17:30
URL: http://deniselinder.blogg.se/
Postat av: KickaAxelsson

Sv - Jaaa folk är alltis nyfikna.. HAHA..

Hoppas de går bra med lillan =) och grattis förresten!

2010-05-09 @ 19:34:30
URL: http://kickaaxelsson.blogg.se/
Postat av: Denise- Emilias Mamma <3

hehe joo det är ju nog det.. bara o bita i hop o visa vem som bestämmer ;) (lät lite grymt, men det var inte så menat :P ) haha men hoppas hon kommer ur det snart bara o blir mysig igen :D nu skriker hon ju rätt ut om man ska mysa :P

Kram :)

2010-05-09 @ 20:26:18
URL: http://deniselinder.blogg.se/
Postat av: Malin, Alice & Lowes Mamma.

Vilka härliga bilder!! :D

2010-05-09 @ 21:21:12
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: