Älskade unge!

Igår var vi på kräkftskiva som sagt, se så fin lilly var, även vi andra hade likadant! ;)


Vintertid!

Så synd det är att barnen inte förstår att dom ska sova ett timma längre nu när vi ställt om klockan, 06:11 vaknade hon imorse, inte sådär jätte roligt måste jag ju säga.. Ändå somnade hon inte förrän kvart över tio igårkväll, eftersom att vi var på kräftskiva, det var roligare att busa än att sova vilket jag förstår... För tjugo minuter sen somnade hon om, skönt för henne, annars blir ju denna dag super lång för henne..

Jag skulle ha tvättstugan klockan tolv men brukar alltid gå ner på morgonen för att se om jag kan börja då istället, och likadant gjorde jag idag och hade turen att det var ledigt, det var skönt så slipper jag stressa i eftermiddag. Ska på kalas klockan tre, så hade bara kunnat vara där i någon timma för att sedan kunna fortsätta med tvätten en timma efter det. Men nu slipper jag det, gött!!!¨


Gud vad jag skriver onödiga saker i min bligg känner jag, men men, det är ju faktiskt frivilligt att läsa =)

Vagnen.

Fick en fråga angående min vagn. HÄR har du annonsen! =)

Hör av er om intresse finns!
( [email protected] )


Babbel.

Här hemma vaknade lilly tjugo i åtta, det är den tiden hon brukar vakna (oftast), nu ligger hon och sover sin förmiddagslur, vilken är vid tio-tiden varje dag, jag måste att jag älskar dessa rutiner på morgonen.

Går upp på morgonen, byter blöja, hon ligger sen i babysittern och kollar på tv i ungefär en halvtimma medans jag sitter vid datorn och läser alla bloggar.
Sen blir hon rastlös,så jag försöker aktivera henne, sen äter hon gröt vid halv tio sen sover hon sin förmiddagslur. Efter sovstunden blir det oftast att vi gör iordning oss för att sedan bege oss för att umgås.. ;)

Och det är precis vad vi ska göra idag också, göra iordning oss när hon vaknar, kanske åka till mamma en sväng, se om jag kan låna tvättmaskinen några timmar, sen åka till stan för att träffa Lillys kusin. Imellan stan och ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, något blir det i alla fall. Ikväll ska vi nämligen till min pappa på kräftskiva..

Ne om jag kanske skulle ta och se om jag ska lägga ut min vagn så att jag får den såld så jag kan köpa mig en ny! =)


Besök

Känner att jag är väldigt dålig på att blogga men jag hoppas att ni står ut.

Det kommer ju ändå några inlägg då och då.. ;)

Lilly bestämde sig för att vakna tidit igår med, klockan sju, annars vaknar hon ju tjugo i åtta, de där 40 minuterna känns konstigt nog.
Fick ett meddelenade av Linda imorse och frågade om jag ville komma och äta frukost på lilla hem, men såhär tidigt orkar jag inte åka iväg, så hon kommer hit om ett tag istället, hon skulle bara plugga klart....

Vid tolv tiden idag kommer Malin,Aron, Madelene och minibebisen Pilip hit, ska bli så mysigt, får även se om Jenny hör av sig vilket skulle vara trevligt eftersom att det var väldigt länge sen vi sågs!

Ne nu ska jag ta och hälla upp ett bad så vi hinner med det innan Linda kommer, antar att de kommer lösa av varandra ganska bra, om inte Linda stannar så förstås =)


Ha en bra dag =)

TACK

God morgon allihop! =)

Lilly bestämde sig för att vakna typ sju imorse EFTER att hon vaknade med tjugo minuters mellanrum ifrån klockan 5 ungefär, inte jätte kul..
Linda hörde nyss av sig, ska åka upp med henne och barnen till stan för att äta frukost.. Gjorde det igår också, så himla mysigt!!

Tack snälla för alla grejer till Lilly igår, jätte gulligt av dig Linda <3 =)

Ne nu skynda sig så att jag inte blir sen!
Ha en bra dag, kram.


Fix!!

Malin och Aron kom in till mig igår, det blev systemet och willys och sen hem för att laga mat (eller Jonas gjorde) När vi ätit och barnen somnat så färgade hon mitt hår, plockade ögonbryn och jag gjorde iordning hennes naglar, en hel mysig kväll men mycket skratt..

Idag kommer Malin hit igen för ikväll vankas det sexparty hemma hos Naimi, är helt säker på att det kommer bli en super kväll med många glada miner!!! Ska bli roligt!

Nu sitter jag här och väntar på att maten som Jonas lagar ska bli klar, är så hungrig... Imorse fock jag förövrigt sovmorgon vilket behövder eftersom att jag inte somnade förrän vid halv två ;)

Ne nu ska jag sluta skriva, blev bara ett rörigt inlägg kände jag!

Hoppas på att kort kommer imorgon =)

Haha

Haha, nej Linus, det är inte hon!! :P

Roligt att du läser!! ;)

Gårdagen

Igår var Naimi,Malin, My, Jag och barnen på öppna förskolan i charlottenborg, så mycket folk det var, jätte trevligt var det.. Så mysigt att se dom stora barnen när de leker =)

Efter öppna på gick vi hem till Naimi, fick låna en massa overaller till Lilly, även Aron fick låna, så himla snälla, där kan vi prata om en generös och omtänksam människa..Malin fick även sina naglar fixade igpr och idag ska jag få mina fixade, hoppas även att Malin kommer in så att hon kan färga min extrema utväxt till på Lördag..

Vet inte om jag har berättat att jag ska på sexparty på Lördag hemma hos Naimi, ska i alla fall bli väldigt trevligt!! =)

Ne nu slutbabblat för min del, låter som att det är dags för mig att byta bajsblöja!!

Sitta!



Här hemma sittränar vi lite grann, det går jätte bra om man frågar mig..Hon hat suttit som mest i ca 2-3 minuter på golvet fast när hon satt i sängen igår, där kortena är tagna, så satt hon längre, så duktig tjeja!! =)

Lilly 6 månader!

Precis som överskriften lyder så blir min lilla prinsessa hela 6 månader idag, det känns som igår jag födde henne samtidigt som det känns som att hon har varit hos oss hela mitt liv, det är helt sjukt vad tider går fort. Om lika länge till så är hon ett halvår, detta skrämmer mig om jag ska vara ärlig!!!

Igår kom pappa hit med en sex-månaders-present åt Lilly, Jacka, mössa och vantar som hör ihop, I fredags fick jag en jacka av Josefine(min kusin) och hennes kille, så himla gilligt, jag blir så glad =)

Hoppas ni alla får en bra dag, denna dag ska bli extra mysig för min prinsessa! ;)





Mamma älskar dig min stora prinsessa!!!! ♥

Fin vad namnet!

Lilly väger nu 7150g och är 68cm lång.. Min tjeja är stor =) ♥
De sa även att Lilly har anlag till att bli allergisk, se såg tydligen det på att hon hade streck under ögonen. Han frågade, har mamma eller pappa allergi? Jag, svarade jag, jag ser det sa doktorn.
Fick även höra att det inte är så troligt att Lilly kommer få diabetes, min mamma har ju diabetes men eftersom att det är typ ett, mamma fick det när hon var sju, så har som sagt inte Lilly någon risk att få det av ärftlighet ia alla fall, skönt att höra...

Hon är väldigt fin sa doktorn, inga fel och så, härligt.


Jag har ju världens finaste dotter!!!♥


BVC

Halv elva ska vi vara på bvc, Lilly ska på 6-månaderskontroll, ska blir intressant att se hur lång hon är och vad hon väger så kan kan jämföra lite med Aron, Han är 8 veckor yngre än Lilly men dom är nästan lika stora, han är en stor kille han  =)

Efter bvc ska vi träffas Malin,Aron,Felicia och Jenny, antagligen åka till simhallen, vi får se =)


Vacker!




Såhär vacker var min prinsessa när vi var på kalas förra veckan <3
Mamma älskar dig!!

Kräftor!

Igår var vår lilla familj på kräftskiva, Lilly skötte sig som vanligt jätte bra. Jonas och Lilly åkte hem vid nio och jag stannade yttligare några timmar för att socialisera lite, roligt att träffa folk man inte träffar så ofta.

Idag kommer dagen blir väldigt lugnt här hemma, Jonas och jag sa att vi skulle ha en mysdag, sånt är ju underbart, bara va i myskläder, oiordninggjord hela dagen osv, härligt!!


Hoppas ni får en bra Söndag! =)

Grattis!

Idag gifter sig min bror, Hoppas ni får en underbar dag..

Lyckokramar till er, Fredrik och Jenny♥

Balkonghäng!

God morgon, God morgon!
Hoppas ni alla har sovit gott!

Malin och jag satt ute på balkongen hela kvällen från att Lilly hade somnat igår, riktigt skönt faktiskt.. Blev bara ett par cider för oss båda, sällskapsdrack ;) Hon åkte hem runt tolv så jag gick och la mig då, Jonas kom hem runt två kan jag tänka mig, hörde honom inte.

Blev otroligt förvånas när jag vaknade av imorse att Jonas satt och matade Lilly, jag hade inte hört henne, vilken jag jämt annars gör.. Kanske var så att Jonas redan var vaken näe hon började gnälla.

Ne, nu byta bajsblöja!!

Alltid lika trevligt!! =)

Malin ringde för några timmar sen och tyckte att hon och jag
 skulle dricka lite alkohol ikväll,
kompis som man är så ställer man väl upp ;)


Morgon.

Här hemma är det tyst och lugnt, bara barnprogrammet på tvn som hörs, Lilly ligger för tillfället i babygymmet i köket, Jonas ligger och sover och jag sitter nu här efter städningen jag precis blev klar med. Har dammat, städat toan och torkat golvena, städat köket oh plockat iordning lite skit här och där, mycket effektiv har jag varit på morgonen här..
 
Lilly tyckte att det var kanon bra att vakna tjugo i sju imorse, hon brukar alltid somna om en timma nör hon har ätit men icke sa nicke, hålla mamma vaken var bra. Jonas har sovmorgon eftersom att jag hade det igår, eller ja, meningen var att jag skulle få det idag med men när jag var uppe klockan tre inatt på toa på såg jag att jonas somnade då, så tyckte att det var han som behövde sova idag!!

Nu vill inte lillskiten ligga där längre, gostime!


Purér

Glömde ju skriva att jag kommit på andra tankar gällande matlagning till Lilly.
Det är ju mycket bättre att göra lite extra mat när Jonas och jag äter middag, göra småpotioner av det och frysa in. Då känns det också mycket billigare, bra tänkt Sofia! ;)

Har gjort broccoli puré åt henne idag sen har jag en massa egengjorda grönsakspurér i frysen, det är ju ett måste att ha grönsaker till maten, antar jag ;)

Här kommer också en bild Cecilia tog på Lilly idag:
Mammas sötnos!

Dagen.

God kväll kära läsare! =)


Min dag har spederats hemma, har haft tvättstugan hela eftermiddagen. Skönt att få att tvätt ren, det blir ju lite tvätt nu som ni förstod på mitt förra inläggen, lill skitskiten kladdat ju lite när hon äter. Haha!
Måste säga att det är skönt att hon äter ordentligt nu, hon åt knappt ingenting om dagarna för några veckor sen , då blev jag orolig...

Cecilia har även varit här och hälsat på några timmar under dagen, snackat lite, lekt med Lilly osv...

ne, kände att jag inte hade så mycket vettigt att skriva..
Hoppas ni alla haft en bra dag =)



Kladd

Det blev tyvärr ingen matlagning igår, kom andra saker i mellan. Men så kan det vara ibland. Kommer i alla fall att görat det inom några dagar i alla fall, har dock några barnmatsburkar i skafferiet så än är det ingen panik...

Igår fick Lilly spagetti och köttfärssås på kvällen eftersom att det inte blev att hon fick lagat mat på dagen, visserligen är det väl inte viktigt förrän dom fyllt sex månader att de får lagat mat varje dag men tänkte jag skulle sätta det i rutin redan nu för att inte glömma bort det sen när det är mycket mer viktigt.

Så här såg hon ut efter kvällsmålet igår...


Såhär blir det när lillskiten måste slå på skeden hela tiden. Hon har nämligen börjat att slå händerna i bordet hela tiden när hon sitter och äter men också nu börjat att slå på skeden, hon vill äta själv, tänkte låta henne göra det om ett tag, bara så att hon får testa.. Här hemma blir det dusch ganska ofta för hennes del nu, som ni kanske förstår..

Nu ska jag sluta babbla. ha det bra!

Mat till Lilly

Funderar på om jag ska ta mig ner till Willys för att handla lite grejer så att jag kan göra en massa olika potioner mat till lilly, storkok får det bli. Känns inte så bra att bara ge henne burkmat när jag ändå kan göra egen mat till henne, det blir ju defenitivt mycket billigare i alla fall..

Kött, fisk, kyckling, grönsaker och fruktpurér står på schemat idag.. Bra Sofia!!!!


Gårdagen!

Gårdagen spenderades hemma hos Malin, gjorde inte så mycket vettigt utan snackade mest skit, sånt behövs ibland.. Kom inte hem förren sent (vid 21) när Lilly hade somnat, tyvärr, men får ta igen det myset idag.. Visserligen vaknade hon en stund igår vid 22 så fick vi mysa lite i sängen... Antar att ni inte tycker 21 är så sent  men jag somnar alltid mellan 21 och 22.30, jag kräven ganska mycket sömn kan man säga :P

5 Oktober

Igår var ju Lillys farfar här och satte upp skruvar i taket så att jag bla kunde hänga upp Lillys sänghimmel.
Det blev super mysigt, vad tycker ni=)?

På morgonen här hemma har Lilly även suttit och  hoppat i sin hoppgunga som hon gillar massor, så himla gulligt =)


Finaste!


En bild på lillan ifrån i Torsdags, ganska nyvaken liten skit.
Kan ni tänkte er att hon snart är 6 månader, jag hinner som jag brukar påpeka inte med, det går för fort!

Mamma älskar dig!

4 Oktober

´Jag fick en klok kommentar av min moster på förra inlägget, det finns inte så mycket annat att blogga om än mig,Lilly och vad vi gör om dagarna, mycket mer är så händer ju inte när man är mammaledig, förövrigt är det så fruktansvärt skönt att vara det. Jag förstår inte hur jag ska hinna med saker och ting på dagarna sen när man början jobba. Hinner ju knappt nu...

Idag har vi inte gjort någonting här hemma, myst lite, ätit, duschat osv, sist hon duschade var i simhallen för ett tag sen (Vi badad i badkaret jämt) då gillade hon det inte, blev jätte ledsen men idag gick det riktigt bra, smidigt  när det ska gå fort och hon har mat över hela sig.... Denna dag blir nog att spendera hemma, tror inte jag och Lilly har varit ensamma hemma en hel dag någon gång så det känns att det kan behövas.

Lillys farfar kommer hit alldeles straxt och ska sätta upp en krok i taket så att vi kan sätta upp hennes sänghimmel samt sätta upp hennes lampa...

nu ska jag sluta babbla.

Eller glömde säga att vår diskmaskin har gårr sönder, lagom kul att handdiska tills den blir lagad eller man köper en ny!!! =/


Eller?

Ska se vad jag får fram i detta inlägg då.. Tycker alltid det är så jobbigt att skriva inlägg efter att man inte gjort det på ett tag, tankarna går, "Ska jag skriva vad som hänt under tiden?" "Ska jag skriva varföe jag inte bloggat?) Ni förstår vad jag menar..

Eftersom att det bara är det stort frågetecken om vad jag ska skriva så kan väl ni tala om för mig vad ni vill läsa om i min blogg så kanske jag kan få lite inspiration, kanske frågestund så småningom! =)


Blogga

Jag tänkte försöka "börja blogga igen", har insett att det är väldigt roligt att gå tillbaka och läsa, speciellt om lillan!

Antingen idag eller imorgon ;)

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: