Babbel!

Idag har min lilla familj och jag varit i Linköping och gått på ikanohuset + Ikea. Lilly har idag fått sina första par riktiga skor, tycker att det var dags nu när hon antagligen snart kommer gå, hon har i alla fall lärt sig att bara hålla mig eller ja, den hon går med i bara en hand, det går galant, hon är så duktig min lilla tjeja!
Det följde även med två t-shirtar med till Jonas, två t-shirtar till Lilly, en skjorta, en kortärmad body och en tröja till mig!

Har varit en alldeles underbar dag med familjen!! <3

Igår var Zanna, Ludwig, Patrik, Ludwig, Lilly och jag i Mjölby simhall och badade i flera timmar, Lilly älskar att bada! Det är ju så mycket bättre i Mjölby än i Motala, det finns mer grejer att göra och dessutom är det så mycket varmare i vattnet och det är ju ett stort plus när man har småbarn!

Ne nu ska jag in och lägga mig och hoppas på att Jonas kommer hem ifrån Mathias snart, de har grabbkväll! ;)

Lära gå!

Igår tog min "lilla" prinsessa ungefär tio steg själv, flera flera gånger. Hon är så himla duktig, idag blir det mer träning och snart kan förhoppningsvis sötnosen gå!! ♥


20 Februari - Kalas hos mormor och morfar! =)

Duktig tjej!

Igår lärde sig min lilla tjeja att ställa sig upp i sängen, så varenda gång hon är i sin säng eller som imorse när hon var i vår soffa så ställer hon sig upp.. Även mot sin babysitter stallde hon sig upp nyss och släppte nåda händerna när jag bara hade en hand löst på hennes rumpa..

Jag blir så imponerad eftersom att det är en riktigt liten fegpropp jag har till dotter! ;:)


13 Februari. Här hade vi gått igenom hela lägenheten och jag bara höll henne i ena handen och i den andra hade hon en leksak.. Mamma blir stolt! <3

Tvättstugan!

Phuu, nu sitter jag äntligen ner ett tag efter en hektisk dag, eller det känns så i alla fall. I förmiddags klockan 12 började tvättstugan, innan det hade jag varit nere fyra gånger för att kolla om den innan mig hade tvättat klar, som folk nästan jämt gör när dom har morgontider men den turen hade jag inte idag, självklart bara för att jag hade så mycket tvätt!

Började i alla fall tvätta kvart i tolv. Lilly var också med eftersom att Jonas jobbar kväll. Det har gått jätte bra förutom att hon har varit lite gnällig precis i början när jag satte ner henne på golvet i tättstugan men det gick över fort.

Pappa, Åsa och Linnéa var här och fikade i eftermiddags. Pappa köpte med sig smörgåstårta så jag fick i mig lite "mat", det tyckte jag var snällt. Passade även på att springa i tvättstugan när de var här så dagen blev inte så jobbig som jag trodde... men känner mig så stressad hela tiden!

På tal om det på har jag känns mig jätte stressan, rastlös (pratar ständigt och jämt) och irriterad senare veckan och har inte förstått vad det berott på men idag kom jag på vad det var. Jag började med en ny astma medicin för ungefär en vecka sen. Läste på biverkningarna nyss och det stod just det här, inte konstigt att jag mått konstigt, ska byta tillbaka till mina gamla, skulle ijuförsig gjort det i alla fall eftersom att jag har fått svårt att andas med den nya och det är ju det som är meningen att man inte ska ha. Trivdes jätte bra med den gamla men det var ju i alla fall värt att prova en annan. Nu vet jag att det jag hade vörrut var bäst, precis som jag sa till läkaren! ;)

Ojj då, nu vaknar Lilly..
Hade bra!

Svar. ;)

Moster om Öroninflammation igen!:

Lite mat? Mat för en hel karl ;)


Jag lovar att hon inte åt upp allt, hon fick bara i sig lite grann! ;) haha
Hade ijuförsig varit glad om hon hade gjort det!

Öroninflammation igen!

Idag var jag med Lilly på vårdcentralen. Hon har fått dubbelsidig öroninflammation, IGEN! Hon hade ju det den 12 Januari
Hon har haft feber och varit allmänt förskyld i ungefär fyra dagar, redan igår tyckte jag att andningen lät lite konstig men eftersom att hon är slemmig så avvaktade jag. Hon hostar ju som jag vet inte vad och att ge henne mollipect tänker jag inte göra igen efter att hon ha spytt några gånger när hon fått det!  Så beslutade mig för att ringa vårdcentralen och fick komma redan 40 minuter.  Det var ingen fara med andningen men fick bricanyl så att det vidgar lite och det är ju även hostdempande... Jag tycker att min lilla tös kan få vara frisk nu!!


Igår gjorde jag lite mat till henne för att se om hon kunde få i sig lite vanlig mat istället för bara välling som hon har ätit nu när hon varit sjuk och lite fick hon allt i sig!! ♥


15 Februari

God morgon!

Inatt vaknade jag halv två av att Jonas står borta hos Lilly och hon spyr rakt ut, två gånger. Jonas hade precis gett henne välling och efter det skulle han ge hostmedicin och då satte hon antagligen i halsen och 150 ml välling kom upp... Så det var välling i hela sängen och över hela Lilly så hon och jag hoppade in i duschen så gjorde Jonas iordning sängen. Efter det somnade hon i pappas säng medans jag hade vänt mig och och sov, jag var så trött! ;)

Igår kväll skulle Jonas och jag ha lite myskväll, Lilly somnade vid halv åtta i pappas famn och efter det skulle jag bara lägga in henne så skulle vi gå och duscha, men icke, då vaknade Lilly till och somnade istället halv tio då jag också visst råkade somna, himla roligt sällskap jag är..! (förlåt älskling ;) )

Ne nu ska jag ge Lilly frukost, hon börjar bli hundrig gör jag =)


3 Februari

Stress!

God morgon! Vi gick upp för en halvtimme sen ungefär, bra att Lilly sov lite längre idag eftersom att hon inte somnade förrän halv elva igår då vi åkte hem ifrån Malin.
Dagen igår blev inte riktigt som planerat. Vi hade ju tänk att komma iväg vid 11-12. När Malin ringde och kollade om det var okej att hon lånade sin fars kärra så var den upptagen, vilket den aldrig är annars så vi kom inte iväg förrän efter 2. Straxt innan det ringde Malin till den tjejen hon skulle köpa tv bänk och soffa av, hon skulle åka klockan tre hemifrån, vi hade alltså en typ 45 min till Jönköping, men kärra och inte veta exakt vart vi skulle.. Vi hann som tur var.
Efter det åkte vi och åt så vi var på ikea vid 4, och var hemma klockan 8.  Cecilia kom till Malin när vi kom hem där bjöds det på mat, gott!!!

Tack för gårdagen! <3



Finbesök!

God morgon!

Igår kom Cecilia hem ifrån Umeå så då umgicks ju självklart Lilly och jag med henne, vi gick på stan och kikade lite,  jag köpte en stickad tröja till Lilly för 30 kr, fynd!! Vi tog även en fika med david på stan och sedan åkte Lilly och jag hem. Vid sju tiden fick jag åter igen besök av Cecilia men även Josefine, vi drack lite vin och hade det trevligt, de åkte vid halv elva för att det skulle vidare och sen ut, ganska skönt för att då kunde jag somna skapligt ;)


Idag ska jag och Lilly följa med Malin till Jönköping för att köpa lite möbler och småskit på ikea, "kul" att komma till ett annat ikea än i Linköping för att där känns det som att jag har hängt jämt sista tiden ;)


Ne nu ska jag visst ta Lilly som tycker att morgonstuden är slut, vilket består av att hon sitter i babysitter i en halvtimme och kollar på tv.. ;)

Dagen!

Tjoho!!

Imorse var vi ju som jag skrev att vi skulle på babycafét, väldigt mycket folk, lite för mycket fort för min del kände jag, var precis slut när vi gick därifrån, antar att det blir så med bara barn som är under 1 år..
Efter det gick vi hem till Jenny där vi fikade och spenderade hela dagen, var hemma vid fem då Malin, jag och Jonas åt mat.. Dagen har varit lika trevlig som dom brukar när man umgås med Malin och jenny, fjäskt, HOST! Nejvars, dagen har varit underbar och vi måste bli bättre på att ses!! =)

Puuuusss!!


Har förresten precis sökt tre sommarjobb, känns bra! =)

Babycafé!

God morgon alla fina!

Idag vaknade Lilly halv sju, men somnade direkt om när hon fick komma över i min säng, vaknade tjugo i åtta. Hon springer nu runt i gåstolen här hemma och jag väntar bara på att hon ska bli hungrig så hon kan få gröt och sen kan vi börja göa iordning oss.. Skulle jag hoppa in i duschen nu skulle hon ju garanterat bli hungrig då, känner ni igen det? ;)

Kvart i tio ska vi möta upp Malin, Aron, Felicia, Jenny och så läste jag att det var några fler man kände igen så det ska bli roligt, ajust det, vi ska på babycafé på varamons familjehus, tror jag det heter... ;)

Idag mår vi säker som ni förstår mycket bättre, är nästan helt övertygad om att det är Lilly som har smittat oss och att det är över nu, mitt slutade klockan två natten tills igår sen mådde jag ju bara dåligt igår för att jag inte hade ätit någonting, åt en risifrutti och en halv panpizza klockan sju igår, tyckte jag var duktigt! Jonas höll bara på i några timmar igår, skönt att det inte blev värre!! Ingen vidare fördelsedag han fick igår!!

Ne nu ska jag sluta babbla...
Ha en bra dag.

Sjukstuga!!!

Som överskriften lyder är det sjukstuga här hemma. Vi alla ligger i sängen, jag fick maginfluensa igår kväll, har spytt som en gris inatt så är utslagen idag.. Jonas fick sitt idag men mår fortfarande skapligt bra.. Lilly hade sitt natten till lördagen, hoppas att det inte kommer tillbaka!! Ne nu Återgå till vilandet!!!

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: