Prinsessan!

Lite bilder på min skit unge när hon badade för ett tag sen!!! ♥




                                                                    Haha, jag älskar bilden!!!

Äntligen kväll!

Ligger i soffan med en sovande Lilly på armen. Ska snart gå in och lägga henne i sin säng så att jag kan plocka fram min "kvällsmat" Jag ska äta räkor, vitlöksbaguett och auoli, vinet skippar jag, det blev tillräckligt igår, pepsi är dessutom godare ;)

Partajj!!

Igår hade vi fest här hemma eftersom att Jonas fyller nu den första februari. Jag lämnade Lilly hos sin morfar klockan fyra eftersom att det kom folk hit halv fem, det var bara för mig att åka hem och göra iordning sig, som tur är var det bara några som kom hit så tidigt eftersom att de kollade på fotboll;) vid sex kom nästan alla andra och då hällde jag upp första glaset vin och sen fortsatte det bara(tyvärr säger jag idag) Vi åkte till Harrys på kvällen så där mötte jag upp Sofia och det blev som vanlig en oförglömlig kväll ;)

Idag vaknade jag vid 11, gick upp på toaletten och spydde, hur länge sen var det inte man gjorde det dagen efter!! Välbehövligt var det i alla fall, mådde lite bättre. Lilly har varit hemma i några timmar nu men ligger och sover nu, Jonas och jag beställde pizza från pizzaonline.se, så jävla smidigt!!

Ne nu ska jag sluta babbla och kolla på de sista minuterna i handbollen!

Skit!!!!

Fy för mig själv, det var imorgon jag skulle till tandläkaren.. Hade det på känn igår kväll att det inte var förrän den 28:e men så tänkte att jag skulle kolla när jag gick upp på toa inatt, vilket jag alltid gör, men inte inatt, typiskt! Men men, nu har jag i alla fall gjort iordning mig, eller ja, duschat och fått på mig kläder, skönt att jag inte hann och sminka mig, sminka sig såhär tidigt i onödan känns inte bra ;)

Idag vid tio tiden kommer Malin och Aron hit, så ska vi till öppna förskolan så att barnen får leka och träffa lite andra barn, det tycker jag är nyttigt, inte bara träffa "dom gamla vanliga"...


Ne nu ska jag kolla runt lite!!!

Tandläkaren

God morgon. Lilly bestämde sig för att vakna klockan sju idag, som tur är ska vi eller jag till tandläkaren 8.35... Nu ligger vi i sängen, kollar på "vakna medxthe voice" och väntar på att Jonas ska komma hem.... Nu kom han visst, ska passa på att duscha innan han somnar:)

26 januari

God morgon! Det blev en tidig morgon idag, just nu sitter Lilly, jag, Zanna, mormor och Linnea i bilen. Vi ska lämna Linnea i skolan och lämna Zanna på lasarettet, hon ska operera ögonen... Själva ska vi gå på ikanohuset, ska bli roligt;)

Great

Bilen gick felfritt igen besiktningen, blankt papper i år igen, gött!!!

Provbloggar från telefon

Nu aka vi se ifall se funkar:)

Besikta bilen

God morgon! Vi gick upp för ungefär 40 minuter sedan och nu sitter Lilly i babysittern och kollat på tv och jag här. Hon börjar gnälla lite där nere så antar att det är frukost time för henne.. Idag klockan tio i tio ska jag&Lilly besikta min bil, hoppas det går bra, det borde göra det eftersom att det har varit inne på service =)

Efter besiktningen ska Vi möta upp Jonas så ska vi storhandla, det behövs kan man säga..Efter att vi handlat kommer Malin, Jenny och barnen hit för att fika..

Hoppas ni alla får en trevlig dag, dags för oss att sätta fart här hemma nu såg jag! =)

Blogga i mobilen!

Hur bloggar man ifrån telefonen? Det funkar inte att gå in blogg på.se, eller jo, det det funkar att gå in på bloggen och allting men inte skriva inlägg, HJÄLP tack! =)

Happy!

Idag har jag fått hem min iPhone, jag är lycklig!! ;)


Bild lånad av google!

Svar till "E"

Fick en fråga av E ifall jag lånar pappas bil. Jag förstod inte riktigt men men...

Jag hade en bil som pappa stod för, pappa belade allt men det var liksom min bil, jag vet att jag har det bra!! ;)
Annars har jag Jonas bil, min sambos!


Trevligt sällskap!

God kväll!

Imorse vid halv elva kom Malin och Aron in till Motala. Vi gick då ut och gick en sväng så att barnen fick sova lite i den friska luften och vi fick röra lite på fläsken. När vi kom hem så gjorde vi iordning mitt cv så jag kunde skicka iväg en jobbansökan till sommaren. Ringde även och sökte ett jobb, eller ja ringde och frågade om jag kunde få jobba som vikarie, det lät väldigt bra men det återstår och se, pappa sa att jag i alla fall får ha kvar min bil ifall jag skulle få jobba,det känns väldigt skönt eftersom att det är i Vadstena...
Nu på kvällen var vi ute och gick en promenad igen på en timma, väldigt skönt måste jag säga, det blir också väldigt mycket mer prat när man är ute och går sådär.. =)

Jag pratade med Cecilia på Skype nu ikväll, väldigt smart grej, Lilly tyckte också att det var ganska spännande..
Nu har jag smällt i mig en "påse" dipp med gurka (var tvungen att käka upp det jag gjorde av med idag, haha)

Ne, nu kallar sängen, har haft tvättstugan idag också så det är renbäddat i sängen, så skönt, ska nog ta mig en dusch innan också, sen blir det att tjuvkika på andra avsnittet av solsidan. =)

GOD NATT!


God morgon!

God morgon!

Lilly åt välling klockan sex vilken aldrig är "bra" för då vaknade hon klockan åtta. Mycket bättre när hon äter vid fem, få vaknar hon halv nio-nio. det är skönt.. Ska nog kanske inte klaga, inte alla barn som sover till klockan åtta, men man vänjer sig fort ;)

Lilly springer runt i sin gåsol här hemma och drar i allt och låter som jag vet inte vad, roligt att "sjunga"..

Börja blogga igen!

Det var länge sen.. Har kännt flera gånger att jag ska skriva men som vanligt vet jag aldrig vad jag ska skriva, känns inte som att vi vill veta vad jag gjort på dagarna, men antar att det är såmt en blogg går ut på, bla skriva om vardagen..

Har lovat min kära vän Cecilia att jag ska börja blogga, hon har nämligen flyttat upp till Umeå, vilken är ca 86 mil ifrån mig, hon ska bli polis, roligt för henne =)

Dagen idag började med att Jag och Lilly mötte upp Sofia för att bege oss till bvc där jag hade fått ett extra besök eftersom att Lilly äter så himla lite och vägrar att äta mat, speciellt burkmat.  Hon har gått ner 60gram på en månad, hon väger nu 8kg, exakt. Hon ska få smör i maten och äta den mat vi äter och äta själv i den mån det går, vi får se hur det går, hoppas på det bästa! =)

Vi tog bussen till stan där vi bytte buss och även mötte syster och systerson, vi åkte allihop hem till pappa och Åsa i några timmar, fikade och snackare skit. Sedan gick jag och Lilly till mamma där hon bjöd på mat, så gott med mammas mat...  Vi har nu varit hemma sen klockan sju, bara legat och myst i soffan hela kvällen, vilket resulterade i att Lilly hade lite svårt att komma till ro när vi gick och la oss, men hon sover nu och har gjort i en halvtimma tillbaka :)

Usch va mycket jag skrev, om ingenting, har lite svårt att vara kortfattad, det får ni leva med.. ;)


Jag ska försöka bli lite bättre på att lägga upp bilder också!! =)


Stolt mamma!

Min lilla skruttunge har blivit så duktig, hon har nu lärt sig att sätta sig upp själv, hon lärde sig det igår så varje gång jag kommer in i sängen och hon har sovit så sitter hon upp, så duktig..

Hon stog också alldeles själv igår, utan stöd, testade även att gå själv, ett steg blev det om det räknas, mamma blir stolt..! =)

Nu blir det att gå och vila, Lillly är trött och jag har blivit sjuk över natten, hade 38.5 när jag vaknade, har tagit panodil och nu svettas jag som en gris.

Hoppas ni får en bra dag!



Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: