Bingo!

Ligger nu i sängen sen en stund tillbaka.. Kollat igen bloggar och självklart fecebook!;) Sen jag fick min iphone i julas har jag blivit beroende av fb och telefonen överhuvudtaget. Den är beroendeframkallande!!!

Ikväll har syster och jag varit på bingo men vi vann inte ett skit, men roligt hade vi! Zanna satt i flera drag i väntan på nr 4, hon hade vunnit 10000 kr. Så jävla irriterande sådantdär!

Ne nu ska jag väl ta medicin och sova! Imorgon kommer Malin och Aron in och umgås med oss!:) God natt!<3

Rotmos och fläsklägg....

Rotmos och fläsktlägg blev det till middag idag, pappa och Åsa var även här och åt. Nu sitter jag här och skulle sätta på musik så att jag kommer igåbng med städningen. Jonas, Mattias och Lilly är ute och går en långpromenad så det är knäpptyst här hemma. Tur att jag har något att sysselsätta mig med..

Något mer att skriva hade jag visst inte.

kram.

Släktkalas

Idag är det släktkalas som gäller. Min gammelmormor fyller 89 år och det ska firas hos hennes med hela släkten. Ska bli roligt eftersom att det inte är allt för ofta man träffas hela släkten!
Vi ska även passa på att ta kort på fem-generationer tjejen vilket vi har sagt att vi ska göra sen Lilly föddes men det har hela tiden glömts bort.


Igår på kvällen åkte vi upp till småängsbadet där jonas föräldrar campar över sommaren. Åkte dit och grillade och de andra drack lite öl medans jag gick köra hem.


Ne nu ska jag slänga in Lilly i duschen så att hon är ren och fin :)

Hoppas ni får en underbar söndag!

Tvätt och städ.

Godmorgon!
Lilly väckte inte mamma och pappa förrän klockan nio, sovmorgon blev det. Så himla skönt när både jag och Jonas ska jobba ikväll..
Lilly ska vara hos mormor, antagligen tillochmed sova där, det kommer hon nog tycka är lite mysigt.
Mormor kommer framför allt ha roligt men att passa henne i trappen alla hennes vakna timmar!

Bokade tvättstugan nu på morgonenen igen (hade den igår också) tänkte jag skulle passa på att tvätta sådant man inte gör varje vecka, te.x. morgonrockar, plädar, lillys sittdyna till vagnen. Ska även prova att tvätta mina vita tygskor, vi får väl se vad resultatet blir, men det kan ju i alla fall inte bli sämre hoppas jag.


Igår var Sofia här och umgicks med oss. Först var vi med mamma och handlade sen prang vi på stan en sväng, köpte hårfärg till mig, slängde i de (slingor) och sen lekte Fia en massa med Lilly, Lilly älskar Sofia, hon dissar mamma totalt för henne, så himla roligt att se eftersom att de faktiskt inte träffas jätte ofta! =)

ne nu ska jag sluta babbla och börja storstäda. tråkigt men sant!!!

Hoppas ni får en trevlig dag! =)


Morgonmys!

God morgon!
Jag klev precis upp ur sängen, Lilly vaknade klockan åtta sen har vi legat kvar i sängen, hon har ätit lite chips som blev kvar igår och jag åt choklad, det kallar jag morgonmys.

Hon ligger nu inne i sin säng och försöker sova men får väl se hur det går eftersom att hon slumrade i två minuter och sen vaknade igen. Det är ju så skönt att kunna duscha, göra iordning sig och ibland kunna plocka iordning det lilla som behövs, på de där 30-40 minuterna hon sover. Då är man ju liksom klar när hon vaknar så har man bara henne att tänka på.

Igår kväll kom min kära vän Sofia hem ifrån Sthlm så idag ska lilly och jag spendera dagen tillsammans med henne. Tror att det blir mest att sitta inne eftersom att det sägs att det ska regna hela dagen..Men det återstår att se!


Förresten så blev maten som jag gjorde igår jätte god, det var ju hur enkelt som helst, har för mig att det är många som säger att det är krångligt? Men ne, det var det ju inte.
Idag blir det strömming och potatismos när Jonas har slutat jobbet, även det ska jag laga. Måste ju erkänna att jag blir lite stolt över mig själv när jag lagar mat. det händer ju inte direkt varje dag!

Ne nu har lillan somnat så nu blir det duschen för mig!


Äter tårta på sin ettårsdag!

Rastlös, som vanligt!

Är nyss hemkommen ifrån mamma. Vi har varit och handlat lite. Jag köpte mig ett par tofflor på maxi, typ foppatofflor men "snyggare" ;)

Nu ligger lillan och sover och jag är alldeles för rastlös för att ligga och kolla på tv:n så har plockat upp det jag handlat och plockat iordning lite annat... Funderar på att ringa och terrorisa Cecilia och hoppas på att hon har slutat skolan.. Ja, något måste jag göra!

Väntar också på att Jonas ska ringa, han ska tala om hur jag ska laga till steken vi ska äta när han slutat. (är inte så bra på att laga mat) hoppas på ett lyckat resultat i alla fall!

ne ringa Cecilia då!!!<3

Effektiv bloggare? Ne va!

Ne, jag är inte så bra på det här med att blogga. Men tänkte åter igen försöka börja lite smått igen.
Jonas har köpt en ny dator så har ju faktiskt kommit på att jag kan sitta vid den så slipper jag ju bli irriterad över att det tar typ fem minuter att starta min egen. Använder ju bara min telefon nuförtiden, och det är inte det bästa att blogga ifrån den, jag tycker det tar sån tid och så blir det fel o, ja..

Tiden dem springer iväg som vanligt. Lillan blir 13 månader på onsdag och det har varit full rulle här hemma i 2 månader, då hon kom på att det faktiskt gick att gå helt själv och att det inte var farligt, som hon tyckte i en månad innan. Hon gick väldigt gärna då också men hon vågade inte släppa typ bord och så som hon höll sig i. Men gå mellan två personer var jätte roligt och helt om man kastade hennes snuttefilt till den hon skulle gå till!

Jag vet inte om jag har skrivit någonting om att jag har början som timvikarie på skoggården? jag trivs i alla fall väldigt bra och det är väldigt skönt att komma ut och jobba, känns som det var 100 år sen.
Ska även jobba där i sommar, båda perioderna. Jonas ska vara hemma och vara pappaledig, skönt för honom!

Ne om jag skulle passa på att hoppa in i duschen när lilly ändå sover!
På återseende, jag lovar! ;)


Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: