Torsdag

God kväll =)

Har legat på latsidan vad det gäller att skriva i bloggen..  Har inte haft någonting att skriva om och har knappt suttit vid datorn på sista tiden, eller jo, har läst bloggar och tittar på lite bilder sen balen lite fort bara.. Om det är någon som har bilder på mig ifrån balen så säg gärna till, jag vill ha =) Ska sätta in alla kort fråm balen i ett fotoallbum tänkte jag, lite kul att ha till senare i livet, inte bara ha allt på datorn ;)

jaha, sebn sanast jag skrev har det inte hänt så mycket, varit i skolan, fixat det sista, beygena sätts idag vilket känns väldigt skönt måste jag säga.. Älskling började jobba natt ikväll så fram till semestern ska han göra det. Känns tomt att sova ensam men inatt är lillasyster snäll att sova med mig.. Hon står just nu i duschen så passade på att skriva lite så att ni inte tror att jag gett upp bloggen. Lillasyster och jag var på Jysk förrut och handlade lite, fick inte med mig det hem men ska hämta det imorgon, dem hade fel på telefonin så kunde inte ta det på kortet, men men... Handlade i alla fall två par nya gardiner så att jag kan byta, har ett par nya gardiner till köket också som jag köpte för ett tag sen så på Lördag blir det att byta gardiner och putsa fönster.. Köpte också nya bäddset till våran säng, turkosa, skit snygga och jätte mjuka.. Köpte som sagt också ett fotoallbum... ;)

God natt och sov så gott!


Lillasyster&Jag(Gammal Bild)


Nu är balen över.

Ja som sagt, igår var balen och nu är den över, man kände sig så underbart vacker måste jag ju säga, alla var fruktansvärt vackra!! Tänkte lägga ut lite kort! =)


Karl&Sofia

JosefineRasmusEmelie?

BästaMalin&Jag(något ramlade bort;) )

Älskling&Jag

Älskling&Jag

SofiaEmelieSandraJosefine

Älskling&Jag

Älskling&Jag

SysterMammaJagBrorPappa

Ser intresessant ut ;)

KarlSofiaRasmusJosefine

Jag fick hjälp in i bilen =)

I bilen =)

I bilen bakifrån :P tyckte den vart bra!

På väg ur bilen, gentleman!

Ute ut bilen =)

Står på båten..

Så himla fin bild på Anthon&Denise

Många par ;)

SofiaKarlJosefineRasmus

Jag på kvällen hemma hos Jan&Kristina

Jag frös och såg tjock ut :P

Jag&Älskling (i myskläder :P )

SofiaSvärdvall!

En bild på mig får avsluta dagen.
Jag tackar alla som var i min närhet för en väldigt bra och minnesvärd dag! <3
Speciellt vill jag tacka Malin och gjorde mitt jätte vackra hår och hjälpte till en massa, det betyder ska du veta gumman!
Ett jätte stort tack till Kalle som gjorde min dag möjlig, Tack!

BALDAGEN!

Som sagt, idag är balen.. Ska åka hem till mamma nu sit Malin och Zanna kommer, de ska göra mig fin, jag längtar tills man är klar och får ta på sig klänninge. Som sat, ni får grna komma och titta, är i hamnen ca 15.45 =)

Vi ses :D

Torsdag - ledig, skönt =)

Ja, idag är väl nästintill alla lediga vilket är skönt.. =) Idag blir det lugnt, hra precis duschat och ska snart mege mig upp till charlottenborg till min faster m. familj, pratade med faster i en timma igår och efter det kom vi på att jag faktiskt kunde komma dit idag så slapp vi sprata i telefon :P Ska titta på när Carina gör balfrisyrerna på kusinerna, ska bli intressant att se hur de kommer att se ut.. =)

Sitter här och har nyss duschat så funderar på att ta och göra iordning mig, blir kjol idag, det är ju trots allt ganska fint väder ute, hoppas att det blir såhär på Lördag...
Ska ta och sola idag också, sista gången inna balen, jag kommer att vara blekast, usch, jag hatar mitt pigment när det inte är sommar!!!!

Jaja, det var allt för mig, hoppas ni får en kanon dag! Kram! =)


Jag vill ha sommar nu! <3

Onsdag =)

Nu har jag gått två dagar i skolan denna vecka, skönt,. Nu är det ledigt till Måndag. Förresten, ni glömmer inte komma och kika på balen på Lördag va ? :D Båten går ifrån slussarna 15.00 och är i stan vid 15.40 så nu har ni ingen ursäkt för att ni inte kommer ;)

Malin provuppsatte mitt hår idag, Zanna sminkade mig och så satte jag på mig alla smyckena och självklart klänningen, jag måste säga att jag var väldigt vacker ;D

Skulle bara skriva det, tiderna och hur vacker jag var, haha, jaja, så får man säga!! ;)

Ha en bra helg!=)

Tisdag - Varit duktig-pluggat.

Som sagt, idag efter skolan var jag och Malin duktiga och gick hem och pluggade, är nästan klara med hela "arbetsmiljö och säkerheten" bara en liten uppgift klar, inte dåligt att klara en hel kurs på ca 1 timma, inte gjort ett skit på kursen innan =) Gjorde nästan klar hela kapitel 4 i socialpsykiatrin och lite annat skit, klarade också det muntliga provet på skelettet utan att plugga. aja skit samma, skulle bara ge mig själv lite beröm, ni har ju inte en aning om vad jag snackar om, förlåt :P

Sissi ringde ikväll och berättade att Anna som skulle gjort håret på balen skulle ta 500 kronor för att göra det, vilket hon sa skulle "ingå" i de 1000 kronorna som hon tog för att sätta dit håret på oss, lite dålig stil måste jag säga, säga till inte ens en vecka innan balen är.. Som tuir är så har jag en väldigt gullig vän som ställer upp och gör håret, ska göra en provuppsttäning imorgon och se så att det blir bra, tack Malin!! =)

Var hos dietisten på marieberg imorse, fick näringsdrycker som jag ska dricka som mellanmål tre gånger om dagen, så nu ska jag förhoppningsvis gå upp i vikt.. =)

Måste säga också att jag redvisade mitt arbete i Sjukvård idag om Malignt melanom, shit vad duktig jag varit de sista två dagarna =)

Nu ska jag göra mig klar för att gå och lägga mig i sängen för att kolla på nya Wallander filmen med min Älskling! <3

Hoppas ni haft en kanon dag!! Kram!


Måndag

Förlåt mig att jag inte skrivit på ett tag, har varit lite mycket.. Fixat med balklänning, fixar för kryssning osv...
I lördags var vi alltså på student kryssning, skit kul, fast man tappade bort allihop.. :P Jag hände med några skit trevliga killar från Norrköping tror jag det var.. jag har kommit på att det finns det killar som vill prata pch är trevliga fast man har pojkvän och är förlovad.. ;) Kom hem igår vid 23.00 ungefär, söndagen var väldigt seg och lång måste jag erkänna, umgicks med Fia hela dagen, vi upptäckte att vi bott grannar under resan, så jävla typiskt att man inte visste det, man kunde ju faktiskt tagit varandras hyttnummer redan i sthlm fast ijuför sig var det väl ingen som visste att man inte skulle kunna ringa under färdens gång ;)



Jag i hytten på båten, osminkad, tycker nog att jag fått färg i ansiktet trots allt =)

Idag var jag hemma från skolan, orkade inte upp imorse, skit trötter.. hade valedering i Psykiatrin i fredags, gick skit bra, inte alls mycket att göra så har gjort allting idag så ska läna in det imorgon, jag är stolt över mig själv, klarat en 200poängs kurs på ca 4 timmar ;)
Var hos mamma en sväng nu på kvällen med Älskling, åt lite kräftor och var social :D

Jag önskar all lycka till Linda och Daniel som gifte sig i Fredags, världens vackraste brud!!  =)


Onsdag!

har inte skrivit på ett tag så tänkte säga några ord så att ni inte tror att jag dött...

Igår var jag och Cecilia i Lkpg och satte dit vårat löshår,skit snyggt vart det på oss båda.. Lyckad dag! =)

Nu sitter jag och skriver "blogguppdrag" ett skolarbete.. Ska skriva i en blogg om våra funderingar om framtiden.. Läraren har skrivit olika datum efter studenten  så ska vi skriva hur vi trir att det ska vara, men blir mest en massa påhittade saken, jag har inte en aning om hur framtiden ska se ut, jag har bara förhoppningar! ;)

Skriver kanske mer när jag kommer hem i Em.! Kramar!

SegSöndag!!

Ja som sagt, denna Söndag är nog den segaste på länge.. Älskling mår inte så bra idag, har spytt..:P Men nu mår han bättre, han orkade i alla fall laga mat åt oss medan jag var nere och handlade.. Har legat i sängen HELA dagen tillsammans med älskling och bara varit, jag har spelat tv-spel, har kommit en bit nu, jag var så förbannat herromdagen eftersom jag inte kom någonstans..:P

Denna vecka hoppas jag verkligen att min klänning kommer, annar ringer jag och skällen ännu mer, det börjar ju faktiskt bli lite bråttom... På Tisdag åker jag och Sissi till lkpg för att sätta tdit vårt hår, ska blir så kul... På lördag är alltså studentkryssningen, jag börjar faktiskt bli pepp iför det :D

Hoppas ni haft en kanon helg!! =)


Fredag och Regn, myskväll!

Fia var här en sväng ikväll, snackade lite skit, men vart bara en liten stund eftersom att hon skulle iväg till Becca som fyller.. Tidigare ikväll kändes det som att jag var sugen att följa men men just nu ångrar jag verkligen inte att jag stannade hemma, har haft mys med älskling och är skit trött.. Ska lägga mig nu och se om jag kan få en puss eller två ;)

Det var allt för mig idag, God natt och sov gott allihop! ha en trevlig helg!!


Nu har jag varit hos vårdcentralen, ska få en tid till rönken snart också, känns skönt att han tog det på allvar i alla ifall.. =)
Var och solade efter läkarbesökena, hann inte i mellan tyvärr.. Tror att jag fick lite färg, vilket verkligen behövs, det händer ju ingenting när jag solar, eller det brukar göra det men nu bara för att jag måste bli brun så händer det inte ett skit... :P
Älskling kommer snart hem från jobbet, vi ska mysa ikväll, han ska äta hummer och jag ett paket kräftor och så dricka vin till det, mysigt! 

Sofia kommer hit en snabbis sen, prata lite... =)

Jag älskar dig, Jonas Öberg!♥



Var hemma från skolan idag

, när jag gick upp imorse vid sju kändes det som att hela världens hängde på mina axlar, mådde skit.. Åkte till Jonas föräldrar och lämnade Jonas däck och fäljar så att Jan kunde åka och kränga dom... När jag stog där i solskenet  så kände jag att jag skulle hem och göra mig iordning och gå till skolan i alla fall, Jag mådde bättre.. Väl hemma igen så fick jag en sådandär känsla igen att hela världens skulle rasa samman ungefär.. (snacka om humörsvängningar) La mig och sov, vaknade halv tolv, lite förvånad jag vart när jag kikade till på klockan, jag är inte van att sova sådär länge... Har i alla fallr ingt vådcentralen så fick en tid klockan tre idag så ska ta och hoppa in i duschen...=)

Skickade äntligen efter mitt hår idag också, bättre sent än aldrig säger man väl ;)
Ska bli skönt att få lite längre går ett tag framöver, mitt börjar kännas väldigt kort =/ Eller väldigt är väl att ta i men det börjar kännar kort!!

Ska som sagt hoppa in i duschen nu, vara på lasarettet kvart i två sen åka sola, hem och duscha sen åka till vårdcentralen till klockan 3...

Förresten så är det nog fler än vad jag tror som läser bloggen, igår var det i alla fall sjutton stycken som läst, det trodde jag inte.. Skriv gärna en kommentar, skulle vara kul att veta vilka som läser, men förstås så är det väl ingen som vågar skriva.. =/

Hoppas ni alla får en kanon dag(trots vädret).. Mängder av kramar =)

Hmm?

Idag har jag och Kalle varit på dansträning till balen, jag måste ju säga att det gick bättre än väntat.. =)

Förövrigt så har denna dag varit skit, jag känner mig bara arg, ledsen och förbannat på allt och alla... jag tror att jag är det pga av att det är så jävla mycket utgifter till balen, studentkryssningen och själva studenten.. Min klänning skulle ju kommit igår eller idag men det har inte kommit någon jävla klänning, ringde till dom och skällde lite så ska få underkjolen gratis i alla fall =)  får antagligen inte klänningen förrän nästa vecka, förhoppningsvis nästa vecka ska man väl säga... Var och kollade på sjal i Tisdags med mamma och mormor, självklart hittar jag ju ingen som jag vill ha, ska titta nästa vecka igen. Det är ingen som har en vit Balsjal att låna ut? (A) sen är det dem där jävla naglarna som kostar typ 500 men funderar på att göra dem hemma istället,  sen måste jag beställa håret imorgon 1200kr och sen 1000 kronor för ditsättning och uppsättning.. Usch, jag hatar utgifter!!!!!

Hoppas det är bättre med är där ute i alla fall ;)



Glad =)

Ja, idag är jag väldigt glad, dagen började bra, Malin ringde precis när jag gick upp vid nio och sa att jag inte behövde komma till skolan eftersom att vi inte hade någon lektion efter lunch, skönt =) Jag åkte till dietisten vid tio och typ avslutade det(ska dit en gång till för att se hur det går), hon sa också åt mig att jag skulle ringa vårdcentralen så att dem ska göra en ordentligt undersökning på min mage, jag hoppas ni på att gå upp i vikt framöver =)

Jonas och jag åkte och fixade med hans fälgar sen åkte vi till hans pappa så satte Jonas på mina sommardäck, skönt att slippa oroa sig att få böter :P
Vi har också varit hos mamma och ätit, varit på onoff och köpt en inspelningsbar boxer till Tv:n, köpt hdmi-kabel och köpt tre nya tv-spel, ska bli kul att lägga sig och spela, måste ju erkänna att man känner som ett litet barn som fått nya leksaker :P

Ska ta och hjälpa älskling nu..
Hoppas ni haft en bra dag, Kram!


♥GRATTIS SOFIA TILL KÖRKORTET!!♥


Längtar till Balen =)

Hello =)
Idag är jag ledig ifrån skolan eller rättade sagt jag har hemstudier.. :P Igårkväll kände jag att jag började bli sjuk, mamma har smittat mig, skit kul... Känns väl sådär att vara sjuk när man är ledig + att det är skit väder ute, tror att jag ska gå och lägga mig i solariet i eftermiddag, kanske inte jätte bra när man är sjuk men måste ju få upp färgen till balen =)

Snart ska jag åka och hämta mamma så ska vi åka till mormor och äta, sen åka ner till stan och köpa tyg så att mormor kan sy en sjal åt mig som jag ska ha balen.. Jag hittade en väska också så snart är allt fixar... Ringde och frågade när klänningen kommer, antingen imorgon eller på Torsdag, jag börjar längta, massor :D  Ska också skicka efter håret den här veckan för att nästa Tisdag ska jag sätta fast det och på Tosdag ska jag och Kalle på balträning, har hört att det är skit svårt så vi får nog sätta igång att träna..

23Maj är balen, fär er som tänkt att titta :D

Hoppas ni får en bra dag, trots skit vädret, Kram


♥Jag saknar min älskling ♥


 



Linnéas konfirmation

Jaa, idag har jag varit i kyrkan, linnea har konfimerat sig, det var lite kul att gå på faktiskt, man vet ju själv hur tråkigt man tyckte det var men såg fram emot alla presenter ;) Efter kyrkan åkte vi hem till pappa för att äta smörgostårta, mums mums.. 
  Är hemma nu, vilket jag känner är väldigt skönt, har sån jävla huvudvärk, har sovit så dåligt inatt eftersom att Ludde jäkel har vänt och vritt sig HELA natten ;) Luddis kom hit igår vid 11 ungefär så hade en heldag med honom, jätte mysigt.. Först gick vi på stan och köpte klocka åt Linnéa och så köpte jag en väska jag ska ha på balen och självklart en massa godis till barnet. Mamma kom och hämtade oss på stan så åkte vi hem till Håkan och solade lite i trädgården och så fick vi självklart mat.. När jag satt och åt ringde fia och sa att vi skulle grilla hos henne så det var bara att bege sig till fialotta och grilla, Ludde var himla duktig hos hjäpte till faktiskt :) Han somnade vid halv sju i mitt knä så det vart en lugn kväll, skönt... Barn är krävande men så fruktansvärt mysiga <3

Nu ska jag ta och sätta mig på balkongen och ta en ciggarett och läsa lite reklam som nyss kom, jag älskar reklam ;)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! <3


Lekte i sandlådan hos Håkan

Busade med Mig och Mormor hos Håkan.

Gungade hos fia =)

Fia,Isabelle,Mathias och Kristofer

Isabelle och FiaLotta.

Sofia,Oinas och bästa Ludwig grillar. ;)

 ♥Jag älskar dig, mosters bästa kille ♥

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: