30Oktober

Syster ringde nyss och undrade om jag kunde följa med till stan och det kunde jag ju... Så nu ska jag ta mig en macka och sedan hoppa in i duschen.. Kan ju tillägga att jag är orangehårig också, färga ljusa slingor när man är gravid funkar sådär på mitt hår har jag märkt, har ju försökt tre gånger nu och misslyckats alla tre. Har alltid blivit en snygg färg av denna färg annars men jag ger upp nu... Får väl färga mörkt igen ;)

Aja, nu ska jag skynda mig.. Ha en bra dag allihopp =) Kram

29Oktober

Skrev ett inlägg nyss men råkade ta bort det, duktig är jag...

Är nyss hemkommen, har varit på lassarettet och kollat så att allt är bra med bebis, fick för mig att det inte var så bra men hjärtat slog som det skulle och h*n sprattlade där inne..

Nu sitter jag och väntar på att Malin ska ringa så jag kan gå ner, vi ska nämligen åka till willys och köpa hårfärg, hon ska färga ljusa slingor på mig och så klippa mig såklart. Ska även "låta" henne noppra mina ögonbryn som hon säkert är ganska trött på eftersom att hon får göra det varje gång vi träffas...:P Det gör ju så ont att göra det själv och det är ju så fruktansvärt tråkigt också...

nu ringde hon... Ha en bra dag... Ikväll ska jag träffa Ludwig också... Saknar honom MASSOR <3

27Oktober

Som jag skrev så tog jag ju vaccinet igår och det gjorde ju inte alls ont så jag behövde ju inte varit nervös. Självklart är man lite nervös för om man ska få några allvarliga biverkningar men det rror jag absolut inte. Har lite ont i armen men det är väl inte så konstigt... Känner mig också förskyld, lite tjock i halsen, huvudvärk och feber men det är ju inte så farligt, som jag sa till Fia så är jag hellre sjuk nu i några dagar än att f influensan och den sätter sig i lungorna så att jag inte kan andras eller skadar vårt barn i magen..

har ju feber så känner mig väldigt frusen så har tagit på mig en massa kläder för att bege mig till jobbet. Långkalsonger,byxor, dubbla tröjor och när jag nu snart ska gå så åker vinterjackan, mössa,halsduk och vantar på ;)

Ha en bra kväll =)

Vaccination.

Jag har bestämt mig nu,ska vaccinera mig.  Ska åka upp med Linda nu till lasarettet, tydligen skulle de som var gravida och ska vaccinera sig göra det på lasarettet idag mellan 10-20 så det var ju bra att jag paratde med henne.

Skulle ju åka och jobba nu men pratade med Klara så ska åka dit till jobbet när jag är klar. Ska springa ner i tvättstugan nu så att jag hinner hänga upp det innan jag åker......

Egentligen vill jag ju inte visa mig bland folk när jag ser ut som jag gör.Finnar i pannan och stort munsår, aja, så är det.. ;)


26Oktober

Vad roligt det är när man kommer ner till tvättstugan och det bara är en maskin som funkar, den andra är trasig.. Det kommer bli tajt här idag kan man säga, SKIT!

26Oktober

Ny vecka igen, för de som går i skolan är det ju lov så skönt för dom... ;) Jag ska inte säga någonting, jag är ju ledig jämt  =/ :P Jag är idag i vecka 14+2 för er som vill veta =)

Igår (söndag) hände det inte mycket här hemma. Låg mest i soffan och latade oss, tittade på fotboll, det blev en lycklig dag för Jonas, seger till AIK och Liverpool, med andra ord var han jätte glad...Trodde ju aldrig att han skulle få mig att börja titta på fotboll men jodå, tycker allt att det är lite skojj ibland..

Lördagen eller rättade klassfesten vart ju inte som planerat direkt, vi var sex stycken men trevligt som sjutton var det enlig mig i alla fall =)

Ne, nu orkar jag inte skriva mer, känner att jag bara skriver oväsentliga saker i alla fall. Ha en bra dag =)


24Oktober

Hej och hallå...
Gud så flitig jag har blivit på att skriva i bloggen =) Lite stolt faktisk.. Se hur länge det håller i sig ;)

Idag har Jonas och jag städat eftersom att han har jobbfest nu, så själv ligger jag i "jonas rum" (datarummet) i soffan själv och tjuvlyssnar lite på var dom pratar om, intressant :D
Snart ska jag bege mig hem till Cecilia där det blir klassfest ikväll (gymnasieklassen). Åker dit lite tidigare eftersom att det intejätte kul att ligga här... :P

Tänkte att jag skulle ta med mig kameran ikväll så att jag kan lägga ut lite kort...

Förresten gav mamma mig en tips om hur ska få bort blåsorna fortare.. Ta sprit på en tops och gnugga lite så det har jag gjort två gånger idag...
Nu ska jag ta och dra mig, ska till affären innan och köpa alkoholfritt vin så att jag kan "social" dricka ikväll ;)


Ha en bra Lördag kväll.. Kram

24Oktober

Jag ser ut som hej kom och hjälp mig(men ingen kom), jag har sårskorpor i mungipan av mitt munsår jag fick för 2-3 veckor sen och nu har jag fullt med blåsor i mitten av underläppen också, det är skit svullet och jag ser inte klok ut. Detta är så självklart bara för att jag ska på klassfest ikväll. skit också :P Vill bara att det ska bli sårskorpor så att de slipper göra så ont. Läste på apotekets hemsida att många gravida kvinnor "lider" av just hepesblåsor.... Jag vart lite orolig när jag läste, jag har ju använt Vectavir i hopp om att det ska försvinna men icke. Läste att man inte fick använda såna medel när man är gravid... Kan det vara farligt? Jag har faktiskt inte ens kollat upp ifall jag fick smörja med det för att jag trodde absolut inte att det skulle vara någon fara att använda lite krän på utsidan av läppen... Vad tror ni ??


22Oktober

Haha, har fått en kommentar på det jag skrev igår. Jag skrev visserligen att jag tyckte att folk kunde kommentera om de inte höll med men om man inte kan skriva vem det är så kan man lika gärna skippa att skriva. Folk vågar inte stå för vad dom tycker och det är så fruktansvärt löjligt!
Och på tal om det så kan ingen lura mig att det INTE är någon från Motala. :P

Har fått lite hjälp eller rättade sagt fått veta vad folk tycker om att jag ska vaccinera sig och de jag pratat med tycker det så har nog bestämt mig att jag ska göra det eftersom att det finns en liten i min mage och så sa mamma att influensan kan sätta sig i lugnorna och det är ju inte så bra för min del, det kan bli väldigt jobbigt då må jag säga :P

Förövrigt så ska jag börja jobba Måndagar nu också så Mån,Tis och Torsdagar ska jag jobba, skönt att ha något att göra och få sig en lite slant men tyvärr är det ju inte så bra jobbtider... =/
Man ska inte klaga =)

God natt och sov gott..


22Oktober

Är nyss hemkommen ifrån Linköping. Var där med mamma, hämtade en styrled på mekonomen åt Jonas,åt mcdonals och kikade lite på sko punkten, det finns så mycket snygga stövlar, jag hade kört flera stycken om jag bara hade pengar...
Om ca 45 minuter börjar jag jobba så ska vara lite socil med Jonas och sen ska jag vandra bortåt...
Ha en bra kväll! =)

22Oktober

Kändes skönt att ni som kommenterade mitt inlägg igår faktiskt håller med mig.. Jag tror ju att de flesta håller med mig om det jag skrev eller ja alla normala människor om man säger så... ;)

Idag är jag lite fundersam.. Ska man vaccinera sig mot svininfluensan eller ska man inte? Ni där ute som också är gravida, hur ska ni göra???

Saker är ju den att jag läste tidningen idag om vilka som var i riskgruppen och då är det bland annat dom som är gravida och har astma som tar medicin regelbundet sedan tre år tillbaka och det har jag ju gjort. känns som att "skulle behöva"

Snäll hjälp mig!! Tack! =)


21Oktober

Ni får ursäkta mig. Jag måste få ur mig lite saker. Inte ofta jag skriver något negativt i bloggen men jag måste nu känner jag, jag irrirerar mig på människor så fruktansvärt mycket och ja jag är gravid och mitt humör svänger men ändå :P

För det första så förstår jag mig inte på folk som solar sönder sig och ser ut som jag vet inte vad och tycker själv att dom är skiiit snygga. Jag solar själv ibland dock inte nu men annars brukar jag göra det ibland. Men normalt folk solar ju så att det blir en snygg brun färg inte så att man ser ut som en sönderbränd jävla, ja jag hittar ingen bra jämförelse... :P

Och sen folk som är ute och festar varje helg och helst några dagar i veckan med. Fattar inte att de inte tröttnar, alltså visst att det är kul att festa men inte varje helg två dagar, tröttnar inte folk... Det är så gulligt också när någon tar kort på de och de måste få med sig alkoholen på bilden "annars funkar det ju inte" Usch jajaj... :P

Nu bara för att jag skulle skriva en massa negativa saker som jag irriterar mig över kommer jag inte på någonting. aja, bra det så slipper ni höra allt mitt gnäll. Förövrigt så måste jag bara skriva en annan sak.. Läser ju en del mammabloggar och jag måste erkänna att det är så starkt av er som orkar gång på gång ta skit från folk som kommenterar anonymt hela tiden och bara klagar och klagar. Jag kan nog säga att jag skulle skaffa lösenord på min blogg om någon/några idioter började så på min när jag blir mamma. Ingen vet bättre än föräldrarna hur sina barn fungerar osv..(i normalfall då vill säga)

Bara för att man är en ung mamma ska man inte behöva ta skit från allt och alla, hade dessa mammor varit några år äldre skulle dessa kommentarer aldrig skrivits. Eller rättade sagt det beror inte på att de är unga mammor utan på alla dessa "ungdomar" här i Motala måste lägga sig i andras liv för att må bra själva.

Är det någon som absolut inte håller med mig om det jag skrivit i inlägget så kommentera gärna istället för att gå och irritera er på vad jag skriver (tycker)
Tack för mig..


21Oktober

Var som jag skrev hos Cecilia på fika förrut och måste erkänns att ho bjöd på väldigt goda bullar som självklart då var bakade av henne.. Känns lite som att vi blivit lite vuxna éller vad säger ni ;)
På jobbet gick det någorlunda bra i alla fall, fick in sex bokningar.. Varför skriver jag det här, det är ju ingen av er som förstår det i alla fall kom jag på men aja.. ;)

Ligger nu i sängen, har precis pratat med Jonas i telefonen, han jobbar ju som sagt inatt vilket jag HATAR eftersom att jag hatar att sova själv... Tur att det finns dator och telefon säger jag bara =)

Ne nu ska jag ta och läsa de bloggar jag inte läst ännu sen ska jag sova, hoppas ni alla haft en kanon dag. God natt och sov gott. =)


21Oktober

Igår kväll skulle jag skriva ett inlägg hade jag tänkt men jag kommer inte in, var det något fel på blogg.se eller var det min dator det var fel på??


Jag kom nyss ut duschen och tänkte göra mig iordning nu för att sedan åka hem till Cecilia för att fika, hon har bullar och kakor hemma, mums!!! Efter det eller ja det beror precis på hur länge jag stannar men det brukar ju bli ett tag men efter det i alla fall ska jag åka och jobba, fick jobba lite extra ikväll vilket är väldigt skönt, för det första är det extra pengar och så jobbt Jonas inatt så det är skönt att ha något att göra.. Man vill ju liksom inte våldgästa folk på kvällarna direkt... ;)

Aja, hoppas ni får en bra dag. kanske skriver ikväll igen, Kram!


En gammal bild på mig sen i somras när Rebecca,jag och Fia satt hemma på balkonger och festade till det lite =)


19Oktober

Alltså shit vad tiden går fort. Snart är det ju november ju.. :O Jaja men det är ju skönt när man är gravid, vill bara att det ska gå jätte fort och att "den" ska ploppa ut snart... ;) Förövrigt så skrev jag herromdagen att jag var i vecka 13, menade att jag hade gått mina 13 fulla veckor och var inne i vecka 14.. ;) Så nu har jag rättat till det också, tänkt på det sen jag skrev men inte orkat gå in och rätta det...

I lördags var det lugnt här hemma fram tills typ 10 sen pratade jag med fia så hämtade upp henne och åkte till mc donalds.. Faktiskt så åkte runt och kikade lite, hoppades att man skulle få se lite folk men nej då, sådan tur hade man inne, Motala är dött... ;) 

I går gjordes det inte många knopp i Svärdvall/Öbergs hem, var och handlade lite grann men mer hände det inte, vi satt för det mesta vid varsin dator och heckade... Jag "råkade" somna vid fem halv sex och sov i ca 2 timmar. Jätte bra, trodde inte att jag skulle kunna sova inatt men det var inga problem alls kan jag säga, somnade igen vid 11 och sov fram till för en timma sen, Skööönt..

Idag ska vi se jag kanske orkar med att gå ut och gå eller rättade sagt om jag kan ta mig i kragen för att gå ut och gå, man blir så lat när man går hemma hela dagarna men idag så måste jag ut i friska luften, hoppas att det dämpar min huvudvärk.

Aja, ju har ni fått lite information om min helg... Hade en bra Måndag =)
(påminn mig att jag måste bli bättre på att ta bilder och lägga in, tycker själv det är tråkigt att läsa en blogg där det bara är text och inga bilder, skärpning!! )


17Oktober.

Idag är det lördag vilket betyder att jag går in i en ny vecka. Vecka 13 idag, jag måste säga att jag tycker det gått snabbt ändå, jag/vi fick reda på det typ vecka 6 alltså för sju veckor sen, jisses vad tiden går fort när man har roligt ;)

Igår kom Josefine, Sara, Sara och lille Felicia hit en sväng så jag följde med dom hem till Sara dit också Linda kom. Hade en mycket trevlig tjejkväll måste jag säga, pratat av mig lite grann eller ja ni vet det där tjejsnacket man kan behöva ventilera ibland en massa folk :P Nu lät jag som värsta fjårtisen men ja nu förstår nog vad jag menar. Det var ju ett jäkla bra tag sen jag umgicks med en "flock" tjejer så som sagt var det riktigt mysigt. Självklart tittade vi på idol också samtidigt som detta kackel ;) Tack tjejer för en trevlig kväll..

Jonas har börjat jobba natt nu vilket är åt helvete tråkigt, som många vet så HATAR jag att sova själv, jag är så fruktansvärt mörkrädd... Men det är bara att vänja sig, värst är ju nu första nätterna men det är bara att hålla sg sysselsatt på kvällarna och sedan bara hem och sova när man är bamsetrött...

Idag händer det inte alls mycket, ska nog bara ta det lugnt, Jonas ska stiga upp vid tre tiden sa han så fram tills dess ska jag väl hinna göra mig iordning, känner att jag vill känna mig lite fin idag :P, äta frukost måste jag göra snart också, annars som sagt ska jag bara ligga här i soffan och mysa med datorn ;) När Jonas vaknar blir det att laga middag ihop innan han ska åka till jobbet igen...

På tal om ingenting så såg jag en tjej som hade, jag lovar, världens störta bröst. Jag såg på internet alltså, på facebook, hon påstår att hon är -92:a vilket jag inte tror men i alla fall. Alltså världens största bröst. Hon har bilder där hon spelar handboll och det ser ut som hon har två STORA ballonger under tröjan, asfult, det måste vara sillikon eftersom att de sitter verkligen på plats (hon har alltså bild på sig själv i bikini) Helt sjuk äckligt om jag får söga vad jag tycker men men.  Slut snackat om det, jag ber om ursäkt, va bara tvungen att säga det... :P

Ne nu ska jag avsluta här och kan tänka mig att det är väldigt många slarvfel i detta inlägg men det gick lite fort... ;)

Ha en underbar lördag <3 Kram. =)


16oktober

Har fått anonyma kommentarer.. Vem?? ;)

13Oktober

Hejhej.
Har inte mycket att säga men idag har det inte hänt mycket, bara varit trött, var nere på Willys och handlade med fia.
Ska hoppa in i duschen nu för att sedan åka och jobba. Imorgon ska jag förresten på en arbetsintervju, önska mig lycka till =)

10Oktober

Tack för alla jätte gulliga kommentarer här på bloggen, facebook och msn, det värmer i hjärtat <3 =)

Såg också att det var väldigt många som läst min blogg men minde än hälften hade kommenterat men det är väl sådana människor som för det första inte vågar visa att det läser min blogg men också dom som har för mycket stolthet för att gratulera... Det jag säger är inte att jag kräver att folk ska kommentera men jag blir så less på en del människor som jag skrev har för mycket STOLTHET i sig !!! 

Tänkte bara säga det, lite skrattretande är det allt!!!!


Gravid <3

Jonas och jag ska ha bebis. ;)  Jag är idag i vecka 12 (11+6).
Var och gjorde nupp och kub igår och allt såg bra ut =)
Här är en bild på den lill* i magen ♥


8Oktober

Ja, snart är det dags, bara en timma kvar!! =)

Jag har fått en liten förkärlek till pepsi, det är inte nyttigt! Lite gott måste man ju få unna sig, jag tycker ju inte om godis, kanske äter 1-2 godisbitar högst 5ggr/månad, chips ibland, någonting gång i månaden det också... Så ne jag är ingen gottegris... Däremot gillar jag mc donalds och sådär men har dragit ner på det också väldigt mycket, vart trött på det efter sommaren, då jag åt typ 2 cheeseburgare om dagen...:P
Ni är säker jätte intresserade av mina "matvanor"

Grattis till Ronja som har fått körkort! =) <3

7Oktober

Jag är rastlös och dessutom saknar jag Jonas!!!

7Oktober

Nu har jag gjort mig iordning och står här i hallen och ska bara ta på mig en tröja och sedan gå ner till tvättsugan, tvättar alltså idag, IGEN. Tycker inte det var länge sen jag tvättade, eller jo det var ju typ 5 eller 6 dagar sen men ändå, dagarna har gått snabbt ;)
Efter att jag varit i tvättstugan kommer Sofia och hämtar mig, vi ska till stan och först luncha och sen göra lite ärenden som bland annat köpa "tejp" så att jag får upp resten av gardinerna...
Efter stan ska jag bara hem och slänga in sista maskinen i torktumlaren och vänta på den men sen ska jag hem till Ann och fika =)

Har inte så mycket mer att säga.. Ha en fortsatt bra dag, Kram!!
(Bara en dag kvar, ca 24timmar ;D )


6Oktober - Har varit duktig idag =)

ja, som sagt, jag har varit duktig idag. Gick upp imorse med tanken på att jag skulle städa här hemma eller alltså utöver det vanliga...
Så idag har vi utöver det vanliga;
Blötdammat ÖVERALLT (torrdammar annars bara)
Putsat alla fönster. 4 st/6sidor st och 3st/2sidor... Det tog ett tag ;)
Bytt gardiner - Stukit som och lagt upp dom eller bara hälften eftersom att "tejen" tog slut, ska köpa ny imorgon.
Duschar alla blommor..
Ja det låter ju inte så jobbigt när jag skriver det men tro mig, det har tagt hela dagen, ijuförsig har jag inte stressat ;)

Nu ska jag titta på andra avenyn, skriver imorgon! =)

Nyfiken!!

Jag skulle gärna vilja veta vilka som läser min blogg så lämna en kommentar!! =)
Jag kan väl också säga så mycket att lämnar inte ni som jag vet läser bloggen i "SMYG"(eller hur jag ska uttrycka det) en kommentar så kan det bli så att jag faktiskt sätter lås på de för att jag som sagt vill veta vilka som läser!! =)


Ha en bra dag, Kram!

4Oktober

Tänkte att jag skulle skriva ett litet snabbt inlägg. Har nämligen lite bråttom då jag ska till moster på kalas, sitter i myskläder så måste skynda på lite nu, jag är så seg i dag tyvärr....
Vaknade halv evla, sovit i tolv timmar, IGEN! Jag tror min kropp är inställd på att sova så länge....:P

Aja, annars idag händer det ingenting, ska bara ta det lugnt när jag kommer hem igen, är som sagt skit trött och det beror väl bland annat på att jag sover FÖR mycket!!!

Hoppas ni får en bra dag... =)


Tänkte bara passa på att säga att min älskling är den bästa som finns ♥


3Oktober

Visst är jag duktig, jag har ju faktiskt börjat blogga lite mer=)
Jag har kommit på mig själv igen, jag älskar att läsa andras bloggar men är trött på att skriva själv, det kanske märks??

Idag har jag och Ludwig varit på stan med Linda,Sara och Felicia. Ludwig och jag åkte karusell, jätte mysigt! :)
Nu ligger jag här hemma på soffan efter ett bad, det var skönt och lugnande måste jag säga, trötter vart jag känner jag... Ikäll blir det lugnt här hemma, vi ska väl äta något gott men det är också det ända eftersom att Jonas har haft en jobbig dag på jobbet så han är trött och sliten..

Hoppas ni får en bra lördag-kväll.. Kram

2Oktober

Har varit duktig och gjort en sallad åt mig själv här hemma, eller inte att det är svårt men jag är ju väldigt lat av mig och åker gärna till mamma och bara äter makaroner när Jonas jobbar :P
Var i affären och köpte kyckling och rhode island dressing, vart så sugen så nu står salladen i kylskåpen så om några minuter ska jag mumsa och äta.. Tycker väl kanske inte att det är någon vidare mat men det är ju i alla fall bättre än ingenting...

Har tvättstugan idag också så jag ska inte göra allt för mycket, är dessutom jätte trött, tror att jag håller på att bli sjuk =/

Hoppas ni får en kanon dag=)


1Oktober

Gud vad tiden går snabbt, tycker inte det var alls länge sen jag skrev 1September på rubriken men som sagt, tiden går snabbt och det var ju ganska länge sen trotts allt.

På morgonen/förmiddagen har jag och älskling legat och tittar på film och bara tagit det lugnt och skönt =)
Snart ska jag ta och hoppa in i duschen för att vi ska till Linköping, Jonas till tandläkaren, jag och svärfar till biltema, jag ska mest följa med för att jag inte vill sitta hemma och inte göra någonting och dessutom älskar jag att åka bil, det är så rogivande =)

Ha en bra dag allihopp! :)

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: