Graviditetsvecka 29 (28+1)




Natten 30/31 Januari

Ja, ikväll har det alltså varit fest här, mycket folk och det har varit trevligt, är dock väldigt trött i huvudet nu efter all musik och hödljudda karlar.. ;) Men som sagt, trevligt har det varit... De sista åkte för ungefär en timma sen och då tog jag och gjorde iordning det sista här hemma så jag slipper göra det imorgon, eller ja, dammsuga och torka golvena måste göras imorgon, det är kladd överallt... Men alltid skönt att vakna upp dagen efter och veta att man inte behöver göra iordning det första man måste.. Ska ju tvätta klockan tolv men det är ju inte jobbigt som tur är, antar att jag kommer vara rätt trött imorgon...
Pratade nyss med älskling och ska åka och hmta honom om typ fem minuter, han ville hem sa han och jag är inte ledsen över det, skönt att veta att han kommer hem på ett säkert sätt och så kan jag somna lugnt, jag är ju jämt så orolig, jag vet!!!

Egentligen tänkte jag bara skriva att en magbild kommer imorgon, det blev lite mycket att göra idag, första folket kom när jag stog i duschen halv fyra så jag fick lite panik kan man säga ;)

Ne nu måste jag åka så att man älskade inte behöver stå ute och frysa. hoppas ni haft en bra Lördag =)

30 Januari

Bion igår var inte alls lika bra som jag hade tänkt mig, tyvärr, vi alla blev besvikna.. Värd att se tycker jag absolut att den är men som sagt, hade högre förväntningar på den.. Min älskade sambo hade bokat fotöljerna på biografen så vi satt himla skönt vill jag lova "jag tänkte att det är skönare för dig att sitta här" sa han, han är ju bara bäst!!! =)
Precis som jag skrev igår så åt vi innan bion och det blev kinesmat, himlans gott, bara allt för mycket deg på räkorna jag åt, men det gick att pilla bort....

Straxt efter att jag vaknde åkte Jonas iväg till hans föräldrar och hämtade en skänk att ha i hallen av dom, så det har vi fixar med, byrån står nu i sovrummet, precis som den ska, plockade om lite grejer och så men det får jag göra bättre när alla bebiskläder är inhandlade, det får bli bebis byrå.. =)
Har precis ätit upp min frukost, den blev lite sen pga av mubleringen men bättre sent än aldrig, Jonas är nu och handlar till tacopajen som han ska göra tills ikväll när det kommer folk och så är han på systemet, sa åt honom att köpa några alkoholfria cider åt mig så jag har något gott att dricka jag med... Ne nu ska jag sätta igång med städningen och sen ska jag ta och göra mig iordning...

Magbild kommer såklart idag också, Hoppas ni alla får en underbar Lördag =)

Klar

Ja, nu är jag klar för att åka, nu väntar jag bara på att klockan ska bli tillräckligt mycket och att jonas ska bli klar... =)


Skjortan jag fick hem idag, ingen fin färg men modellen tycker jag om, skön och sitter inte åt ;)

29 Januari

Igår anmälde blev jag medlem på lios hemsida för att enkelt kunna förnya recept så idag fick jag hem lösen så loggade in och skickade iväg "önskan" om att förnya recept. Ändå ringder läkarjäveln upp, självklart en gubbe som inte kunde svenska, jag förstår inte varför jag har en sådan lycka att jämt få dom.. Han tjatade om att gravida kvinnor inte skulle ta flutide(astma-medicin) och den diskutioner har jag haft med dom förrut och de tänkte då ge mig pulmicort som jag blir helt galen av så det var inte ens att tänka på, men jag förstår inte varför de inte läser journalen innan de ringer, det står väl antagligen där att vi pratat om det tidigare. Jag blir så arg att de för det första aldrig läser journalen och för det andra att det alltid är utlänska läkare, vart ska svenska sjukvården ta vägen, bara utlänningar som ska jobba???

Usch, arg, och som sagt så är mitt humör inte det bästa nu :P


Utmanad av Linda

Jag fick denna award av Linda
Instruktioner;

1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

Fakta om mig;

1. Är fruktansvärt/barnsligt mörkrädd
2. Har ett himlans humör, vilket också är värre nu när jag är gravid.
3. Jag tror jag fått städmani, blir arg irriterad och ledsen när det ser ut.
4. Jag och Jonas träffades på hans jobb då han var min handledare.
5. Det skiljer 16 år på mig och Jonas.
6. Vi hade planerat att föröka oss på att skaffa barn om ett halv år, jag blev gravid  ungefär ett år innan planerat alltså, men bebis är inte mindre ovälkommen nu vill jag lova <3
7. Jag tycker att det mest avslappnande/skönaste/lugnaste är jag ligga framför datorn och bara ta det lugnt..

Jag utmanar;
Denise
Naimi
Storebror
Jenny
Sofie
Sara
Zanna


29 Januari

Straxt efter att jag gick uppp imorse kom Jonas hem ifrån frisören och hade varit och köpt frukost, färska frallor och en massa lyxigt pålägg, tyvärr äter jag knappt något pålägg så jag tyckte lite synd om honom faktiskt, fösöker vara gullig och jag är kräsen :P Men jag åt frallor med banan på, det är i alla fall gott, låter äckligt men prova, det är gott ;)

Nu ligger jag i soffan och väntar på att posten ska komma, hoppas på att min skjorta kommer,har ju tänkt att ha den idag iså fall.. Ikväll blir det nämligen ut och äta och gå på bio i linköping med älskling, kaka och Sofie, ser längtar som bara den, ska bli supermysigt.. =)
Imorgon är det födelsedagsfest här hemma för älskling som fyller den 1/2, ska också bli väldigt roligt måste jag säga, ser fram emot denna helg... Antar att jag kommer vara helt slut på Söndag, är ju inte van med att göra "så mycket" på helgerna och antar också att det kommer bli sent på Lördag...

Ne nu ska jag sluta babbla och kanske göra någon nytta, ska bädda sängen och hoppas på atttiden går fort tills posten kommer, den borde komma när som, håller ena tummen ;)

Hoppas ni alla får en underbar helg =)


28 Januari

Jag har stans huvudvärk. funderar på att vila ett tag innan jag ska bege mig till jobbet, så får det nog bli...

Idag var jag på ung m. vi var och filmade på Sven Gustafsson, Jätte kul, de vill bara att vi ska ha någonting att göra, hittar på meningslösa saker hela tiden.. Var hos mamma en sväng efteråt och åt lite, spelade lite kost och bara umgicks och sen har jag bara legat här, plockat lite och ätit mat.. Ja det är min dag...

Ne, nu ska jag som sagt vila en stund om bebis tillåter, h*n sprattlar och har sig en massa, underbart!!!, Hoppas ni får en fortsatt bra dag =)

26 Januari

Hela dagen har spenderats med Malin i Linköping, hon kom och hämtade mig halv tio och så åkte vi hem till henne för att äta frukost och direkt efter det åkte vi först till rusta för att köpa tändare som var billiga där ;) Sen åkte vi till ikano-huset eller ne nu ljög jag, vi åkte först till babyproffsen faktiskt för att kika lite, så mysigt med alla bebis-saker... Men i alla fall, gick inne på ikano i flera timmar, tiden bara sprang iväg och både Malin och jag hittade en del, jag mest inne på ikea men jag som inte skulle någonting kom ändå hem med saker, bland annat en fotölj som jag tänkte ha inne i sovrummet och sen lite småskit!

Var hemma vid fem tiden igen, provade kläderna jag fått hem från ellos och det mesta blev bra, i alla fall när magen har blivit lite större, det är inga mammakläder men ändå stora kläder eller överdelar om man säger så...
Klockan fem började jag jobba så blev lite sen men var ju ändå tvungen att åka hem för att byta kläder och hämta bilen, jag är lat, jag åker bil till jobbet ;)

Ja, det var min dag idag, förövrigt har Malin fått stor mage, så himla mysigt och det sa bara pang så kom den, det glädje mig (eller vad det heter) att min ändock var större,  var lite "nervös" över att hon växt om mig, skulle kännas lite konstigt eftersom att jag ändå är beräknad åtta veckor före henne... ;)

Älskling har ju varit och kolla på Depeche Mode idag, han kommer snart hem, skönt, då behöver jag ju bara somna själv så kommer ju han straxt.. Han sa at han köpt en grej åt mig så jag är jätte nyfiken.. =)

Ne, nu ska jag gå och lägga mig, har världens jävla huvudvärk så jag vet egentligen inte varför jag inte redan sover eftersom att jag också ska upp tidigt imorgon för att åka till ung m.
Ska bli lite intressant om bebis i magen också vill sova för att nu på kvällen har "den" levt rövare, har faktiskt filmat lite som jag tänkte jag skulle lägga upp, om någon vänlig själ vill tala om hur man gör.. Självklart slutade ju den lill* krabater böka när jag filmade men lite fick jag med i alla fall, tänkte det kunde vara lite kul att lägga ut, ni behöver ju inte titta om ni inte vill ;).

Ne nu ska jag ska som sagt gå och lägga mig..
God natt och sov gott!!!
Kram!

Jag älskar dig!


25 Januari

Ja, 25 idag vilket betyder lön för många, för oss, eller för Jonas rättade sagt, jag får min från ams imorgon...

Sitter och budar på tradera, det är livsfarligt, men efter idag ska jag inte buda mer har jag bestämt mig, idag sitter jag och bevakar de bud jag lagt på väggdekorer som jag ska göra iordning på Bebis säng och över sängen...  Så jag har föreställt mig att det ska bli kommer det att bli jätte fin, hoppas på det.. =)
Den sista aktionen jag har budat på slutar om 15 minuter så jag håller tummarna att jag ska vinna dom, tur att mitt hjärta inte är hemma och ser hur "mycket" pengar jag gör av med. Dekorerna är billiga men eftersom att det är några stycken jag budat och hoppas på att jag vinner så blir det en del pengar, det är från samma företag jag budat ifrån så jag hoppas innerligt att som samfraktar eftersom att det är med frakterna det blir dyrt, tyvörr..

Ne nu ska jag fortsätta att bekava..
Hoppas ni alla får en bra dag.. =)

24 Januari

Det fanns visst lite grann att göra här hemma i alla fall, när jag satte igång så hittade jag lite grann som tog några timmar i alla fall, skönt!! Jag gjorde iordning/rensade iordning bland lakarn/örngott/påslakarn/dukar/gardiner-skåper, slängt en del, lagt undan en del... Rensar eller ja vikt ihop hela Jonas garderob, allting var bara inslängt, sån ordning(!?) så som sagt, har vikt ihop alling och nu när han snart kommer hem ska han få rensa kläderna, tror att det finns en hel del att slänga där också... Plockat iordning i skåpena över garderoberna, gjort iordning i byrån i hallen, plockan bort en massa grejer från tv-bänken i Jonas rum, rensat/plockat iordning i gaberoberna i hallen, torkat av alla luckor i köket, sen har jag dammat och städat toaletten/badrummet.. Så på tisdag när vi handlat är det bara att damsuga och torka golvema.. Jätte intresseant för er att veta vad jag städat idag men som sagt, det är ju min blogg ;)

Nu kom Jonas innanför dörren så ska se om vi kan laga någon mat, är hungrig som bara den!!!!

24 Januari

God middag..

Idag måste vara världens segaste dag, jag trodde klockan var tyr tre men tittar till på klockan och den är ju inte ens ett än, usch så segt tider går..
Jag gick upp vid tio tiden och åt frukost straxt efter, och sen har jag bara legat här.. Finns ingenting att göra, jag kan inte städa för jag har inga damsugar-påsar, tyckte sist jag damsög att den sög dålig och tittade då under locken och ja, den var full, men imorgon när vi ska handla måste vi köpa det, eller det blir ju på Tisdag, jonas jobbar ju till fem och jag börjar jobba fem så det funkar ju inte imorgon, vi storhandlar alltid ihop, skönast så =)
Hade ju kunnat göra iordning i gaberober eller skåp eller något men det gjorde jag ju nyss så det är ju fint, usch, som sagt, det finns ingenting att göra....!

På tal om någonting helt annat så kände jag bebis fot flera gånger igår, för första gången, aldrig känns förrut.. Men igår så kände jag mågot hårt och tryckte lite och då sparkade h*n tillbaka flera gånger, jag blev så lycklig, det var så mysigt.. Som Jonas sa igår, h*n börjar sparka väldigt hårt nu och röra sig väldigt mycket, jag älskart!!! =)

Ne nu ska jag inte babbla mer, hoppas ni andra får en bättre och händelsefull dag än vad jag verkar få... ;)
kram!


23 Januari

Kvällen blev inte som planerad eftersom att jag och Zanna blev osams efter vi hade varit och handlat, om pengar, ovanligt va??!!! Nu jag åkte hem och la mig här framför datorn och här har jag blivit legandes, ligger och väntar på att jonas ska komma hem från mc donalds med min mat, nu kom han visst....

Haha, blev ett kort inlägg, hoppas ni alla får en bra lördag, det ska jag ha!!! =)

Graviditetsvecka 28 (27+0)

23 Januari

Va? 23? Stämmer det?? Har för mig att jag skrev blogg senast den 21, stämmer det? Aja, kollar upp det efter jag skrivit klart...

Idag är det i alla fall Lördag och jag ska till Zanna där Emma också är, vi ska äta tacos - mums, spela lite guitar hero och bara vara, ska bli roligt att komma bort och göra någonting, har precis gjort iordning mig nu så tänkte att jag skulle slänga in veckans magbild..



Nu ska jag bege mig till syster som sagt, hoppas ni alla får en underbar Lördag =)

22 Januari - Fredag

Ja, nu är det fredag igen, tycker inte det var länge sen, typ sju dagar eller vad säger ni ;) Ne då, men denna vecka har gått himlans fort, hinner inte med så fort går det..

Idag klockan nio gick bussen till Lkpg och halv tolv gick den hem så straxt en timma efter det var vi i Motala igen och jag åkte och hämtade busfröet och Zanna, för att bege oss upp till mormor för att äta. Raggmunk och fläsk blev det men jag och Ludwig (barnen) fick stuvade makaroner och mormors köttbullar, det var mums det med =)
Mamma kunde tyvärr inte komma eftersom att Simon som i veckan hade maginfluensa hade smittat mamma så som sagt fick hon stanna hemma...
Nu ligger jag igen här i soffan, känns som det börjar bli lite som en återkommande sak jag skriver i min blogg, men beror på att jag "jämt" ligger här.. Väntar nu på att tvättmaskinen ska bli klar så vi kan stoppa i det i torktumlaren för när tvätten är klar vid fem tiden ska vi åka till Jonas mamma för att lämna tillbaka hennes dator som jag lånat när min varit på lagning och sen ska vi handla inför kvällen, så att det finns något gott att äta och så självklart ska vi ta en sväng förbi apoteket för att köpa gaviskon, det tog slut igår, och det är ju det ända som hjälper mot denna otäcka halsbränna!!! 

Hoppas ni alla får en riktigt bra fredag.. =)

21 januari

Idag klockan elva var det bowling som stod på ung.m. schemat, jag kom trea av oss fyra spelare, bra Sofia, jag kom i alla fall inte sist :P Efter det åkte jag hem och åk, fiskgratäng, så himla gott, mums! halv tre skulle vi vara på Lernia då där satt vi i en timma för att lyssna på en man som pratade himla konstigt, snabbt och ja, jag vet inte vad, jag förstod inte så mycjet vad han ville få ut med att prata men det kanske bara är jag som är trög...
Nu i alla fall ligger jag hemma i soffan, nyss hemkommen, ringde direkt till Expert för att se om min dator var klar och det var den, så straxt innan fem eller ja jag börjar jobba klockan fem men innan dess ska jag åka och hämta datorn och det var inte något fel på den, det var tydligen bara virus på den, konstigt eftersom att jag har virus program ;) men men... Så har min dag i alla fall sett ut, så fram till halv nio finns jag på jobbet och sen ska jag hem och sova för imorgon klockan nio går bussen till Lkpgs universitet, många "roliga" studiebesök med ung m.. ;)

Fick en kommentar på inlägget där jag hade skrivit att jag ätit en burk barnmat för att få i mig lite snabb och enkel mat... Kanske inte den roligaste kommentaren då jag jämt haft problem med min vikt...

Anonym om 19 Januari:

Barnmat??
Har för mig att folk med ätstörningar gillar barnmat,lättspytt.........

Känner nu att jag faktiskt måste försvara mig, många kanske tror att jag haft ätstörningar eller så men så är inte fallet.. Jag har jämt ätit väldigt mycket mat, större potioner än normalt eller ja, mer än för min storlek, äter lika stora potioner som t.ex. Jonas, så mathar aldrig varit mitt problem. Har väldigt bra ämnesomsättning enligt mina läkare. Har i många fall mått dåligt över hur smal jag faktiskt varit, även om jag inte visar det för alla så vet mina närmsta hur det ligger till.  Har aldrig kunnat gå upp i vikt, folk kanske tror att jag tränar eller så men ne, det är som jag nyss skrev min ämnesomsättning som är väldigt bra så kroppen sköter det själv, har alltså aldrig tränat eller någonting sånt utan såhär ser jag ut i kroppen och man kan väl hoppas att jag går upp några kilo nu under grav. än så länge är det ca3-4 kilo, bara...!!!!!

Antar att denna människa bara vill såra, har alltid fårr höra kommentarer som: Skelettet, Börja ät eller ja sånna saker från folk som inte känner mig, men som sagt, de som känner mig vet i alla fall hur det ligger till och vet att jag äter som en häst och INTE spyr efter maten, har aldrig gjort det och det kan jag svära på vad som helst att jag ej gjort..... För er som vill veta så har jag tillochmed gått hos en dietist för att se vad det är som kan vara fel, om jag äter fel eller så men det gör jag inte heller, äter rätt och som sagt större potioner än vanligt och fick samma svar där som hos läkaren, att min ämnesomsättning är väldigt bra!! ;)

Usch, jag blir så arg och ledsen på sånna kommentarer, får en klump i bröstet, men det var nog vad du ville men kommentaren också!!



Nu blir det att kika runt lite sen åka igen, hoppas ni alla haft en bra dag...

20 Januari

God middag kära läsare ;)

Som vanligt ligger jag i soffan och tar det lugnt såhär dags, ska alldeles straxt gå upp och göra mig lite frukost, känner att det börjar bli lite brådska nu, ska vara på Bona folkhögskola klockan ett på besök med ung m. jätte kul, INTE!!! Så ska ta och äta lite frukost som sagt och sen hoppa in i duschen och göra iordning mig så jag ser ut som folk igen...
I eftermiddag/kväll ska jag nog bara vara hemma med min älskling och ta det lugnt, känns som jag inte träffat honom de senaste dagarna knappt...
Ne, nu till köket.. hoppas ni alla får en bra dag =)

19 Januari

Ja, idag har jag ju som jag skrev att jag skulle lunchat med Naimi, tiden bara sprang iväg och det var inte svårt att hitta samtalsämnen som jag trodde och som sagt tiden gick jätte fort, men andra ord var det jätte trevligt =)

Efter det åkte jag till mamma för att skjutsa henne till lasarettet och efter hon tagot sprutan åkte vi ner och handlade på Willys och sen var det bara hem och slänga i sig lite mat (en barnmatsburk) Snabbt, enkelt och gott, tycker JAG!!! ;) som sagt, var bara hemma och vände, eller ja 15 minuter så det var en snabbvisit, men hann prata lite med mitt hjärta och så innan.. Begav mitt till jobbet till Ludwig kom så pratade och pussades lite med honom, alltid lika mysigt ;)
Sitter ni i soffan här hemma och funderar på om jag ska gå och lägga mig, är helt slut, kanske beror på att jag inte är van vid att gå upp halv åtta på morgonen, jag är ju van id att få sova så länge jag vill men inte idag, inte! Har ju också haft att göra hela dagen vilken jag inte heller är van vid, ne nu ska jag inte klaga, jag bara förklara varför jag är så trött och funderar på att sova 21:15 ;)
Idag var det bara jag som jobbade av alla oss bokningstjejer, det blev ensamt men som tur är så kom chefens pappa och lagade lite maskiner så helt ensam var jag ju inte vilket som sagt var väldigt skönt eftersom att jag är världens mest mörkräddaste människa!!! ;)

ne usch, nu ska jag sluta babbla, tänkte egentligen bara tala om att jag har haft en väldigt bra och händelserik (enligt mig) dag.. Hoppas ni andra också haft en bra dag..

Kram


19 Januari

Ja, idag har jag ju som jag skrev att jag skulle lunchat med Naimi, tiden bara sprang iväg och det var inte svårt att hitta samtalsämnen som jag trodde och som sagt tiden gick jätte fort, men andra ord var det jätte trevligt =)

Efter det åkte jag till mamma för att skjutsa henne till lasarettet och efter hon tagot sprutan åkte vi ner och handlade på Willys och sen var det bara hem och slänga i sig lite mat (en barnmatsburk) Snabbt, enkelt och gott, tycker JAG!!! ;) som sagt, var bara hemma och vände, eller ja 15 minuter så det var en snabbvisit, men hann prata lite med mitt hjärta och så innan.. Begav mitt till jobbet till Ludwig kom så pratade och pussades lite med honom, alltid lika mysigt ;)
Sitter ni i soffan här hemma och funderar på om jag ska gå och lägga mig, är helt slut, kanske beror på att jag inte är van vid att gå upp halv åtta på morgonen, jag är ju van id att få sova så länge jag vill men inte idag, inte! Har ju också haft att göra hela dagen vilken jag inte heller är van vid, ne nu ska jag inte klaga, jag bara förklara varför jag är så trött och funderar på att sova 21:15 ;)
Idag var det bara jag som jobbade av alla oss bokningstjejer, det blev ensamt men som tur är så kom chefens pappa och lagade lite maskiner så helt ensam var jag ju inte vilket som sagt var väldigt skönt eftersom att jag är världens mest mörkräddaste människa!!! ;)

ne usch, nu ska jag sluta babbla, tänkte egentligen bara tala om att jag har haft en väldigt bra och händelserik (enligt mig) dag.Nu till sängen!. Hoppas ni andra också haft en bra dag..

Kram


19 Januari

Idag halv nio skulle vi vara på carlsunds ulbildningscentrum för att lyssna på ett par som pratade om högskolestudier på distans om jag fattade den hela rätt, tyvärr var jag inte jätte pigg på att lyssna för jag mådde skit. Efter ett tag när vi suttit i aulan där så börjar jag känna mig matt, tryck över bröstet, svårt att andas och ja, det kändes som jag skulle dö eller nått, kallsvettig som bara den blev jag också... La mig ner på säterna och då vart det bättre men så fort jag satte mig upp igen blev det likadant, de sista tio minuterna kändes det bättre och jag kunde sitta upp och lyssna, men så konstigt när det blir sådär, får ju det ibland men har inte en aning om vad det beror på. När dom hade pratat klar gick jag förbi caféterian och köpte mig en macka så den har jag mumsat i mig tillsammans med lite äpplejuice framför datorn, är alltså hemma nu.
Nu ska jag bara ta det lugnt fram till ett tiden då ska jag ska till stan och möta Naimi för en lunch, ska bli trevligt, men måste erkänns att jag är lite nervös, läskigt att träffa en männisa sådär för första gången men som alla förstår skulle jag ju träffa henne om det inte var för att jag tycker hon verkar väldigt trevlig.. =) Så ja, detta är min dag... Klockan fem början jag jobba men innan dess borde vi vara klara på stan och jag har förhoppningsvis hunnit vila lite middag innan också ;)

Hoppas ni alla får en bra Tisdag.. =)


Tänkte att jag bjuden på en bild som jag tog för några dagar sen.. =)


18 Januari

Idag har det varit VÄLDIGT lugnt här hemma, Jonas är fortfarande sjuk och jag känner mig sämre, kräktes tidigare idag, vet inte om det var för att jag satte i halsen men å andra sidan tycker jag inte att hela frukosten borde komma upp då. Har haft ont i magen idag, hela dagen men vet inte vad det är, ingenting med bebis i alla fall utan magont om man säger så ;)
Snart ska jag bege mig till jobbet, måste jobba idag, känner att det kostar "för" mycket att vara hemma, försöker så länge jag kan och får se om det blir hela kvällen eller om det bara blir ett år timmar men som sgt, försöker är ju bättre än ingenting...

Hoppas ni alla haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll, börjar det väl luta sig åt va? ;)
Kram

"Test"

Självklart menade jag sammandragningar i mitt inlägg igår, skrev fel, säger fel hela tiden...:P Sammansdragningar är det jag har ;)

Hittade en "tjej&kill-test" på Madelenes blogg, tänkte se om det "stämmer" ;)

Pojke i magen
( ) Koppen lyfter du i örat för att dricka
(x) Du har ofta huvudvärk
( ) Du gillar inte citrus eller apelsinjuice
( ) Bebisens hjärtslag är 140 eller färre
( ) Du är sugen på kött och ost
(x) Du har svårt att andas och är ofta snuvig
(x) Du har klart urin
( ) Brösten är olika stora
( ) Brösten har blivit mycket större
(x) Du var knappt illamående i början
( ) Du och din mammas relation är sämre
(x) Pappan går inte upp under graviditeten
( ) På mackan äter du helst kanten
( ) Dina fötter är kallare än vanligt
( ) Du sover med kudden mot norr
( ) Bebisen ligger högt i magen
( ) Håret på dina ben växer ut fortare
(x) Din mage står ut
(x) Magen är klotrund och toppig
( ) Din pigmentrand är stark och markerad
(x) Du visar handryggen när du visar händerna
(x) Ditt hår är tjockt och glansigt
( ) Du sover helst på din vänstra sida
( ) Du känner dig ofta ledsen
(x) Det är synd om dig
(x) Du gick upp lite i början
( ) Tandköttet blöder inte eller bara lite
(x) Du har ingen svamp eller urinvägsinfektion
(x) Bebisen sparkar hårt och ofta
( ) Bebisen har hicka sällan / aldrig
(x) Du har enorm utstrålning som gravid
(x) Du känner dig bekväm i din mammakropp
(x) Du har mycket halsbränna
Summa: 16

Flicka i magen
( ) Lite eller ingen halsbränna
( ) Du känner dej oattraktiv
( ) Babyn hickar mycket
( ) Babyn sparkar mindre, bökar gärna
( ) Du har lättare att få urinvägsinfektion
( ) Du har större risk att få svampinfektion
(x) Tandköttet blöder mycket
( ) Vikten går upp mycket i början
(x) Du är ofta irriterad
(x) Du är ofta arg
( ) Du sover helst på din höger sida
( ) Ditt hår är tunnt och matt
( ) Du visar händerna med handflatan upp
(x) Du har en svag pigment rand/ ingen alls
( ) Din mage är bred
( ) Du har en platå på magen
(x) Håret växer som vanligt på benen
( ) Bebisen ligger lågt i magen
( ) Du sover med kudden åt söder
(x) Fötterna känns som vanligt
(x) Du äter gärna mackans mitt
( ) Pappan går upp under graviditeten
(x) Du o din mammas relation är oförändrad
( ) Du var illamående i början
(x) Brösten har blivit lite större
(x) Brösten är lika stora
( ) Du har grumlig och blek urin
( ) Du kan andas som vanligt
(x) Du är sugen på frukt och sallad
(x) Bebisens hjärtslag ligger över 140
( ) Du älskar citrusfrukt och apelsinjuice
(x) Koppen greppar du runt om för att lyfta

Summa: 13

Enligt detta "test" blir det alltså en pojke, det återstår att se ;)

 


17 Januari

Idag har vi inte gjort ett skit här hemma, har ätit pastagratäng som min kärlek lagade och nu på kvällen har vi ätit lite kladdkaka m.glass och grädde, som JAG hade gjort, det ni, första gången men jag lyckades.. ;)
Jag är fruktansvärt rastlös i kroppen men väldigt trött, så orkar inte göra någonting men funderar på om jag ska se om det finns något gott att äta, är sugen på allt och ingenting vill jag lova..

Imorgon är det ung m. som gäller och jobb på kvällen, juppi (inte) men jag måste orka, har inte råd att sjukanmäla mig, tyvärr!

Hoppas ni alla haft en bra helg, trots all sjukdom som vandrar ibland oss!!!

Graviditetsvecka 27(26+1)

Tiden går och jag är nu i vecka 27, jag längtar till den 3 Feb då vi får reda på vad det är för kön på den lill* i magen <3


På tal om ingenting så har jag haft så himla mycket sammandragningar senaste veckan, men pratade med barnmorskan och det gjorde ingenting så länge det inte gjorde ont och det gör det ju inte, det blir ju bara väldigt spänt och hårt:P


17 Januari

Hej och hå.
Här hemma är det sjukstuga, inte alls roligt faktiskt... Men helgen har ändå varit bra, jag bloggade ju i fredags så ni vet ju att vi mös och åt tacos då och igår, Lördag vad jag hos mamma på eftermiddagen och umgicks med henne, Zanna och lille Ludwig och jag fick även mitt hår färgat, ser ut som en riktigt rödtott ;) Men men, det får vara tills jag får utväxt igen då det får bli vanlig brun färg, vill inte färga igen och slita på mitt oslitna/nyklippta hår.. =) Vid åtta tideigår gjorde vi mat här hemma, det blev klyftpotatis, kyckling och sås vilket blev kanon gott, jag somnade redan vid 11-tiden, min karl måste tycka jag är himla rolig när jag jämt somnar så tidigt..:P

Idag vaknade jag av älskling som sa "god morgon älskling, frukosten är klar" så när jag kom upp var allting klart, bara sätta sig ner och äta, bredda macker, kokta ägg, yoghurt och juice upphält och så thet då självklart och en lapp stående vid tallriken som det stog "Älskar dig min Fia! Puss" Han är ju för underbar min karl, jag älskar honom så fruktansvärt mycket, jag är lycklig!!!=)
Så efter frukosten gick v i och vilade igen, tittade lite på skidor men för ett tag sen gick jag upp för jag blev datasugen och rastlös i benen men min sjukling ligger kvar där inne och jag hoppas att han sover för han sov bara 5 timmar inatt...
ne nu orkar jag inte skriva mer. Magbild kommer idag.. =)

Städning

Ja, jag tog faktiskt ork till att städa så nu är det rent här hemma, kände på mig att det inte skulle bli en bra helg annars, kan ju inte slappna av när jag vet att det behöver städas men nu är det som sagt gjort och jag kan slappna av hela helgen... Toalett, badrum, dammning, damsugning och avtorkning av golven, utöver det vanliga tog jag faktiskt och rengjorde alla bänkar och luckor i köket med rengöringsmedel och bänkarna också  med ytdesinfektion så nu är det rent ;)
Inte illa gjort av mig för att vara sjuk eller ja rättade sagt känna mig matt i kroppen men gjorde det i väldigt långsam takt så som sagt det är skönt, och dessutom lägga sig i renbäddad säng ikväll, underbart =)
Nu har jag berömt mig själv lite så nu ska jag kika runt lite och sen hoppa in i en dusch förhoppningsvis med älskling som nyss kom hem <3

Hoppas ni alla får en bra kväll vad ni nu än ska göra, vi ska i alla fall bara ta det lugnt, äta tacos och mysa =)

15 Januari

Dagen idag hittills har sett ut som alla andra förmiddagar/middagar, har legat i soffan,ätit frukost osv. Har kollat en hel del på barnsaker, läst om bärsele och sjalar och det är ju inte lite det finns att läsa men har mest tittat på vad andra tycker och sådär, värdelöst att läsa vad fabrikerna säger, då är ju allt positivt ;)
Men har hittat en bärsele med tyggstöd eller vad det kallas till ett skapligt pris så ska prata med herrn i huset när han kommer hem ifrån jobbet...

Jag mår idag som jag gjorde igår ungefär, hostan är bättre vilken känns väldigt skönt eftersom att huvudet blir värre av den, magvärken har också försvunnit, skönt!! =) Tvättar gör jag idag också förresten så lite nytta gör jag allt, låter som jag är världens lataste "hemmafru" men jag gör faktiskt saker och ting här hemma, inte bara ligger framför datorn, det är alltid eller ja för det mesta väldigt fint här hemma, inget skit som står framme så som sagt, jag är inte så lat som det låter ;)

Ne, sluttjatat för min del, hoppas ni alla får en underbar fredag =)

14 Januari

Det blev ingen ung m. för min del idag, mår inget bra, ibland tycker jag det är varm och ibland kallt och enligt mig tyder det på feber och så har jag huvudvärk,nacken,ryggen, är snorig, har litehosta och så har jag ont i magen,allt på samma gång, skit också! Hoppas bara att jag kryar på mig tills ikväll så jag orkar jobba!!!
Messede lite med min älskade sambo nyss och han kände sig också dålig sa han, hoppas inte vi blir sjuka eller ja ni förstår vad jag menar.. ;)

14 Januari

"Bara" 99 dagar kvar till beräknad förlossning mina vänner.. Som jag har längtat till att det ska bli två siffrigt på räknaren här på bloggen, det känns inte som det är lika långt kvar nu när det är tvåsiffrigt.. =)

Idag har jag som vanligt bara legat här i soffan sen jag gick upp, ätit frukost och kollat runt lite på bloggar, bdb och facebook.. Nu eller straxt ska jag ta och hoppa in i duschen för klockan 13 ska jag vara på ung. m. vilken jag absolut inte känner för idag, skulle bara vilja ligga hemma och ta det lugnt...

Jag kan bli så arg över det här med ung m. för att jag och t.ex. Sofia får samma pengar fast jag går på ung m. och hon går hemma, skulle jag vara sjuk en dag och inte kan komma på sysselsättningen får jag sjukanmäla mig och därmed inte få några pengar, samtidigt som Sofia kan vara hemma och vara sjuk i flera dagar men ändå få pengar, man ringer ju liksom inte och sjukanmäler sig om man inte måste, ni förstår vad jag menar va..?!
Ne, det blir jag riktigt sur över faktiskt, jag kan tycka det är skönt att ha en sysselsättning vissa dagar men de här dagar man verkligen bara vill vara hemma blir jag så arg över dessa regler..

Ne nu sk jag sluta babbla och hoppa in i duschen så jag kommer inte tid..
Jag hoppas i vanlig ordning att ni alla får en kanon dag =)

13 Januari

Imorse när jag gick upp och skulle sätta på min dator så fick jag inte igång den, den sitter alltid med laddaren i så det kunde inte vad batteriet som var dåligt men provade ändå att ladda den ännu mera efter en massa jucklande med kontakten men tyvärr utan resultat så när jag hade varit på ung m. så åkte jag och jonas ner med den till expert och dom fick inte heller igång den med dras laddare så antagligen är någonting som inte fungerar i datorn med uppladdningen då den indikerar på dåligt batteri...
Det jobbiga är ju att jag inte har alla mina foton på datorn någon annan stans än på datorn, alla balbilder, student, studentvecka, på ludwig, på magen, på mig och jonas, ja alla mina bilder, är fruktansvärt orolig för den lokala reparatören inte sk akunna fixa det och dom måste skicka iväg den för iså fall kommer dom radera allting och det vill jag inte.. Och som ni säkert alla också har så har man ju en del privata bilder i datorn som man absolut inte vill att någon annan ska se.. =(
har förresten lånas svärmors dator så länge så har i alla fall en dator som tur är...

ne slutprata för min del, måste springa in i badrummet innan mitt badvatten rinner över. hoppas ni alla har haft en bra dag =)

Fel.fel!

Ja, det kan man säga, Nej, Ida, jag åt inte spagetti och makaronet, det blev lite fel.. ;)
Jag åt spagetti och köttbullar.. Var bara tvungen att rätta ;)

Förövrigt gick det skit på jobbet men det var ett stort plus att vi fick gå hem tidigare..

God natt och sov gott, det ska jag göra, bredvid min prins och med en sparkande skrutt i magen <3

??

Varför är den nästan ingen som bloggar för?? Blir ju lite ledsen, det finns ju ingen som är så skönt som att ligga i soffan och bara ta det lugnt med datorn i famnen och läsa bloggar, se vad alla andra gör på dagarna..

Cecilia kom hit vid 2 halv tre eller vad klockan var och fikade med mig, så tre bullar och en kopp the fick det bli för min del och en slät kopp kaffe för Cecilia, jag tycker inte om kaffe längre, undra om det kan bero på våran lilla bebis som ligger i magen?? ;)
Hon åkte i alla fall nyss och jag gjorde lite mat åt mig, spagetti och makaroner, gott, NOT!!! Men det gick snabbt och det är enkel och huvudsaken är ju att jag äter, nu ska jag åka och jobba men nu vet ni hur min eftermiddag har sett ut =)


12 Januari

Det var ju inte länge sen det var jul och nyår ju, tiden bara springer i väg, man blir nästan lite orolig ibland, kommer man hinna med "allt" innan bebis kommer!!!

Idag vaknade jag sent, 11.20, jag var väldigt trött vill jag lova. Vaknade till en timma innan och tänkte "ne,jag är så trött, jag sover en stund till"  och jag var fottfarande lika trött när jag vaknade kan jag säga men längre än så kände jag att jag inte ville sova så gick upp och gjorde iordning frukosten direkt vilken brukar dröja någon timma men idag skulle det blivit så sent i så fall..
Jag har nu läst igen de bloggar jag läser och tyckte att det var dags för mig själv att skriva ett inlägg men jag känner att jag inte hade så mycket att säga men i alla fall... Cecilia kommer hit vid ett halv två så då ska vi fika och snacka en massa skit, har inte träffat henne på jätte länge, det har liksom inte blivit av med idag ska det bli av!!!

Hoppas in alla får en bra dag <3

11 Januari

Igår åkte jag ju som jag skrev till mamma vid två tiden. Stannade till undefär klockan åtta och sen åkte vi och skjutsade hem Zanna och sen åkte jag hem... Dom timmarna jag var hemms hos mamma jälpte jag henne med att byta gardiner, rensade gaberober, bytte och strök dukar osv, jätte roligt att kunna hjälpa till.. Jag har märkt att jag har har fått lite av "städmani" eller alltså inte pedant eller så men just det att jag gillar att städa och sånna grejer, rensa, ja men sånna grejer.... Kan vara bara för att jag bara längtar så mycket till att vi ska åka och kolla kön, köpa barnvagn och åka till ullared och inte minst till att få förbereda allt och att bebis ska komma ut :D

Idag klockan 11 var jag iväg på ung m. och var därifrån 30 minuter senare, kändes väldigt nödvändigt. efter det åkte jag till mamma och åt lite makaroner och var lite social för att sedan åka till tandläkaren där jag fick samma svar som för några månader sen, att jag inte får tandställning utan får bekosta det själv om jag var ha den (gick fortfarande gratis eftersom att det är någonting som varit på gång länge), 25 tusen skulle det kosta, billigt ;)

Nee, nu ska jag ta och prata lite skit med Sara på msn..
Hoppas ni alla får en kanon dag =)


Tråk

Det är ingen som bloggar idag, jätte tråkigt ju.. =/

Nu har jag gjort iordning mig och ska alldeles straxt klä på mig alla vinterkläder för att sedan bege mig ut för att skrapa rutorna på bilen och sedan åka till mamma för att äta, jag är hungrig och sällskapssjuk så det känns bra :D


Glömde ta av mig bältet men det här är i alla fall dagens outfit! =)
Dessutom ser ni mitt korta hår där, tyvärr syns det lite dåligt på bild, det ser kortare ut i verkligheten...

10 Januari

Gud vad jag sover länge har jag kommit på, inatt har jag sovit i tolv timmar vilken är ganska normalt för mig men det slog mig imorse "hur ska jag klara vara vaken så mycket när våran bebis kommer?" ;) Men det är väl sånt som kommer automatisk säger dom så jag litar på det... =)

Idag ska jag hem till mamma vid två för att hon ska bjuda mig på middag, potatis och purjolökssoppa. Jonas skulle följt med men hans jobb ringde igår och underade om han kunde hoppa in extra idag på dagen och självklart kunde han det, extra pengar =)

I brist på annan tänkte jag fylla i en liten lista :P

Vi ! ♥

Vad heter ni?- Sofia & Jonas
Hur träffades ni? - På Jonas jobb när jag hade praktik där och han var min handledare.
Hur länge har ni varit tillsammans? - 1 år & 2 månader
Är ni förlovade? - Ja
Bor ni ihop? - Ja
Har ni barn? - Snart - bf. 23 April ♥
Har båda körkort? - Ja
Isåfall, vem kör bäst? - Jonas antar jag eftersom at han haft körkort sisodär 16 år längre än mig :P
Kommer du ihåg er första kyss? - Självklart.
Vem sa "Jag älskar dig" först? - Jonas.
Vem är äldst? - Jonas. 16 år ;)
Vilka stjärntecken är ni? - vädur-Jag Vattumannen-Jonas
Vem fyller först på året? - Jonas 2Feb
Vem är längst? - Jonas är några cm längre.
Vem sjunger bäst? - Jonas
Håller ni i handen på stan? - Ibland, ibland inte.
Var nån av er oskuld när ni träffades? - Nej
Kände ni varann innan ni blev tillsammans? - Nej
Vad har ni gemensamt? - Massor
Blev du kär i första ögonkastet? Nej men däremot tyckte jag han var förbannat snygg.
Har ni någon speciell låt? - Nej.
Har ni några "fri kort"? - Haha, nej! :P
Har ni stora framtidsplaner? - Självklart, det har väl alla?;)
Har ni gråtit i varandras armar? - Ja.
Har ni varit utomlands tillammans? - Nepp.
Vilket är ert bästa minne? - Svårt, förlovningen.
Vem lagar bäst mat? - Jonas.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? - Hmm, kollar på tv, någon av oss jobbar eller kaske sitter vid varsin dator och ugglar.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - Ja..
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? - Nee, båda i Motala, han på väster och jag i verkstan.
Brukar ni bråka? - Ja, det gär väl dom flesta??
Ringer eller SMS:ar ni mest? -Hmm.... Det är nog lika mycket skulle jag tro.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? - Ögonen är vackra, jag älskar dom!
Vad använder ni för preventivmedel? - Jag åt p-piller men nu såklart ingenting.
Brukar nån av er prata i sömnen? - Vet faktiskt inte, någon gång har väl Jonas pratat...


I vanlig ordning önskar jag er alla en fortsatt bra dag =)

 


Graviditetsvecka 26 (25+1)

Det blev aldrig så att jag satt vid datorn igår men bilder på magen tog jag så de kommer upp nu =)



Tycker dock att magen har stannat i växten men känner mig lika vacker för det ;)

9 Januari

God middag...

Här på förmiddagen har min kära sambo och jag varit iväg hos bm på en rutinkontroll och allting såg bra ut, skönt att höra att jag har bra storlek på min mage för att ha den kropp jag har... =)

Tänkte bara säga det.. Magbild kommer senare idag....

8 Januari

Ringde nyss och bokade tid för köns-ul så den 3 Februari ska vi till linköping för att kolla om det är en liten pojke eller en liten flicka som finns i mammas mage, jag längtar <3
Skönt att ha något att se fram emot för då känns det som tiden går snabbare, liksom till 23 April är den ju en evighet men det finns ju datum där imellan som väntar på om det känns som sagt som det går lite snabbare då... ;)

Idag ska jag inte göra et skit, bara ligga hemma och ta det lugnt, jag gick upp vd tio och då plockade jag iordning lite här hemma och sen la mig här så har "nyss" ätit frukost och ligger bara och latar mig... Skönt =)
Min älskling slutar vid fem och då ska han träna så när han kommer hem från träningen har jag tänkt att jag ska förbereda maten så han slipper göra det när han kommer hem, det kan vara skönt för honom med att slippa laga mat, det är ju inte allt för ofta jag gör det :P

Igår förresten var Malin hos mig och ni ska se vad hennes mage växt, så himla mysigt... Hon klippte även av mitt hår igår så nu är det ca 15 cm kortare än förrut. När hon skulle börja klippa igår så drog hon kammen genom håret och frågade om hon fick klippa av där kammen fastnade, alltså ta bort ALLT det slitna och det fick hon men hon trodde att jag skulle döda hemma sa hon men icke, jag var riktigt nöjd faktiskt.. Funderar tillochmed på att klippa av lite till men vi får se, nu måste jag bara se till att färga håret eftersom att jag har världens utväxt, så jävla fult....

Ne nu ska jag sluta babbla... Hoppas ni alla får en riktigt bra dag =)

6 Januari

Har suttit och pratat med Malin i telefon i ungefär en timma nu, det vart bara en massa bebis prat kan jag lova.. Så mysigt=) Hon skickade en bild på msn på hennes mage och oj, vad den har blivit stor, jag vart så förvånad, hoppas hon inte växer om mig men det bör hon väl inte göra eftersom att hon ska ha två månader efter mig ;)
Det var så konstigt när hon skicka bilden, jag vart liksom avundsjuk på magen, så konstigt eftersom att jag har en egen om man säger så men jaja... Konstigt att se en så nära kompis gravid dessutom, men underbart :)

Ludwig ringde precis så han kommer hit snart så får se vad vi hittar på, tänker ju inte gå utanför dörren direkt men får väl se om vi kan hitta på något skojj här inne =)

Ne nu ska jag kika lite till på datorn innan den "lille" kommer ;)
Hoppas ni alla får en kanon dag...


Julafton -09


3 Januari

Nu sitter jag här mätt som jag vet inte vad och vet inte vart ska jag ska ta vägen i princip, nej då så illa är det väl inte men mätt är jag och magen putar mer än vanligt, det blev faktiskt pizza ikväll, vi skulle ätit stek men jag vart så sugen på båtpizza på matvérkstan så det var det.. Bebis lever rövare där inne, det kanske är trångt när mamma är så mätt... ;)
På tal om bebis, jag måste komma ihåg att ringa storken imorgon för att boka tid för att kolla kön...

Snart ska jag och älskling bada och sen ska vi se någon film och mysa, känner att det behövs, han har sagt att han ska rå om mig ikväll, underbart...

Ne hoppas jag häller upp vatten nu då så det händer något, måste ju faktiskt komma i säng skapligt ikväll eftersom att jag början jobba klockan nio imorgon bitti.... Pengar =).....

Hoppas ni alla får en bra Söndag kväll för det hoppas jag på....

3 Januari

Hej och hå...

Idag eller ja straxt ska jag åka ner till sporthallen för att titta på fotboll, känns som jag flyttat dit.. Har egentligen ingen lust överhuvudtaget, skulle egentligen vara vilja vara hemma men Sofia, Zanna,Ludwig och Ludwig väntar på mig där nere och kommer jag inte blir det väl ett väldans liv, så det är väl bara att pina och åka iväg =/ ;) Men det är ju skönt att patrik spelar sista matchen klockan tre så man kan åka hem efter det för längre tänker jag inte stanna.. :P

Hoppas ni alla får en kanon dag =)

Graviditetsvecka 25 (24+1)


2 Januari

God morgon gott folk =)

Är nyss hemkommer ifrån besikningen och den gick kanon, blankt papper, sånt gillar vi =) Skulle byta lamporna vid reg-skylten bak men annars var det helt okej...
Var och skjutsade lillebror till sporthallen efter det och nu ligger jag i soffan, som vanligt...
Inatt har jag sovit länge, somnade vid halv nio och vaknade klockan åtta då klockan ringde, annars hade jag inte vaknat... Har dock sovit ganska oroligt inatt, vaknat när jag vänt mig osv men tror det är för det börjar bli lite jobbigt att vända på sig, jag ligger ju halvt på magen, måste ta fram en kudde att ha under benen så jag kan fortsätta sova så, kan ju bara inte sova på något annat sätt...

Ne nu ska jag kika runt lite och sen blir det frukost och dusch för att senare bege mig till sporthallen för att titta på fotbollen med Fia och Christopher....

Magbild kommer senare sen, tror i alla fall inte att den kommer ut innan jag åker men innan imorgon lovar jag i alla fall.. ;)

Ha en bra dag...

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Fick körkort,bil, tog sudenten,studentkryssning,balen,flyttade hemifrån och plussade självklart ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Vad jag kommer ihåg så hade jag inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Moster som fick en liten Gabriel.

4. Dog någon som stod dig nära?
Jonas Farfar.

5. Vilka länder besökte du?
Sverige, det räcker väl.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Hmm, bortsett från att jag vill bebis ska komma så nej, inte vad jag kan komma på.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1 April -09 Älskling och jag förlovade oss, 11 Juni-studenten

8. Vad var din största framgång 2009?
 Tog studenten.

9. Största misstaget? Hmm? Sa en dum grej till min syster...
 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nje, magen har krångat men det har den ju gjort i några år men gjorde undesökningar, men hittade ingenting.

11. Bästa köpet?
Hmm, måste väl vara studenmössan då ;)

12. Vad spenderade du mest pengar på? Hmm, student och lägenheten =)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja! förlovningen,blev med bebis, student och mycket annat.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ojj, det där är jag dålig på, men då får det nog bli idol-vinnarlåten.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag, eftersom att det hänt mycket bra grejer.. Var kanske inte så glad och snäll i början av min grav...

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit hand om min kropp men det får jag göra när bebis kommer, ta promenader osv...

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit mindre tjurig mot Jonas :P

18. Hur tillbringar du julen? Frukost hemma hos mamma klockan 10 sen var jag kvar där till klockan 6 så på den tiden åt vi, kollade kalle, tomten kom, och så fikade vi. Sen åkte jag och syskon med barn hem till pappa där vi öppnade paket och åt gröt och vid nio åkte jag hem och här var Jonas och hans släkt.. =)

19. Blev du kär i år? Nykär i Jonas.

20. Favoritprogram på TV? "Ensam mamma söker" "Mammas pojkar" "andra avenyn"

21. Bästa boken du läste i år? Tror inte jag läste någon eller räknas det att jag läser "mamma praktika"? ;)

22. Största musikaliska upptäckten? Ingen?

24. Något du fick och önskade dig när du fyllde år? Jobbigt, jag minns inte ens vad jag fick när jag fyllde. Eller jo, förresten, ja jag fick något jag önskade mig, damsugare, pengar på ikea osv.

25. Något du önskade dig men inte fick? Det minns jag däremot inte.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Kommer inte ihåg.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nee??

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Hmm, slapp som alltid kanske..

29. Vad fick dig att må bra?  Allt bra som hänt och alla underbara människor i min närvaro! <3

30. Vilken kändis var du mest sugen på? -

31. De bästa nya människorna du träffade? Har jag träffat någon ny? Det får bli min lille kusin som kommit till världen.

Sådär, nu har jag svarat på lite frågor om hur mitt  2009 har varit....


11 Juni -Studenten

23 Maj -Studentbal (Gick med Kalle,Ej Jonas)

1/4-09♥

Vecka 24(23+3) (29/12)


1 Januari 2010

Ja, ett nytt år med nya möjligheter, eller hur är det man säger??

Gårdagen var jätte bra här hemma, var och hämtade Thomas och Chasper vid sju tiden och sen åkte vi hem och lagade mat så den var klar lagom till Jonas och Pia kom. Vid tilvslaget stod vi på balkongen och tittade på raketerna och skålade in nya året med Pommac.. Efter det skjutsade vi hem dom och Jonas och jag åkte ut i skogen och hämtade pappa och Åsa som hade varit på nyårsfest... ;)

Idag vaknade jag inte förrän 12 så då var det bara att gå upp direkt och börja med tvätten så nu ligger jag här i soffan och väntar på att en maskin ska bli klar så jag kan slänga in den i torktumlaren och slänga i nya maskiner sen ska jag bege mig hem till pappa för att byta bil och hoppas på att polisen inte ser mig när jag åker hem, har nämligen körförbud på den från och med idag men imorgon ska den besiktas, pappa bokade nyss tid =)

Ne nu ska jag väl se till att få på mig lite ordenkliga kläder och ta bort sminket från igår, kanske tillochmed smeta på lite nytt..
När Jonas kommer hem vi fem ska jag bege mig till mamma för hon fyller nämligen år idag, så grattis till henne ♥




Jag önskar er alla ett gott nytt år, 2010 =)


Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: