30 Juli

Nu blir det Vadstena(Orlunda) för att umgås =)


27 Juli

God morgon!!

Skrev nyss ett inlägg men det råkade jag radera, smart som jag är!!!

Det blir därför bara några rader!


Gick Upp för en timma sen, väcktes av Lilly då som var hungrig, hon somnade om direkt efter men jag gick upp. Kände inte att jag ville somna om efter att ha sovit i ca 10 timmar. Är skit trött men det är antagligen för att jag sovit för mycket.. ;)

Dagen kommer bestå av umgänge med Fia-Lotta som är hemma ifrån sthlm, jag hoppas att det är lagom varmt så att vi kanske kan ta en liten promenad!!

Hoppas ni får en bra dag, kram!

26 Juli

Hallå Hallå..

vid middagstid åkte jag och Lilly till mamma där Lillan fick två par byxor och en bok. Sen åkte vi ner till matverkstan där vi åt lunch och sen vidare till stan... Kikade bara runt lite, hittade en par skor för 60 kr, jag gillar mina fynd!

Var även inne på Carros och pratade lite skit, sitter nu och väntar på att hon ska höra av sig så ska vi gå ut och gå en promenad....

Hoppas ni haft en bra dag.

Vänta!

Nu sitter jag här framför datorn igen, känns inte som att jag gör annat när jag är hemma, som sagt, Lilly har ju blivit så lugnt och mysig så när hon är vaken, så antingen sitter vi vid datorn eller sitter och kollar på tv, då är hon nöjd! (Ni såg ju bilden herromdagen)

Nu ligger hon och sover och jag har gjort iordning mig så sitter bara på att hon ska vakna och att Malin ska anlända sen ska vi dra oss bort till familjen Brodén!! =)

25 Juli

Det är inte roligt att behöva frysa när man går upp ifrån sängen, mitt i sommaren!!
Frågan är ju om sommaren redan är över. Från jätte varmt till jätte kallt, kan det inte få vara lite lagom? Skulle vara skönt...
Min mormor talade om att hon läst att det var 180 år sen det var såhär varmt sist, inte konstigt att jag lidit!!! :P

Här hemma är det lugnt och skönt, jag gick upp nyss men lillan ligger fortfarande och sover. Vi brukar ju inte vakna förrän vid elva tiden men hon gnällde till och hade tappat tutten så då kändes det dumt att somna om, halv tio! ;)

24 Juli

Igår var jag,Lilly och syster på stan en sväng, köpte två klänningar, till mig själv, faktiskt! Två klänningar för 80kr, Fynd så det bara skriker om det!! ;)

Jonas kom och hämtade Lilly vid sex tiden då Zanna och jag gick ner till Wetternmagasinet på en after work, trevligt att träffas bara systrarna ibland..

Idag, här snart ska mormor skjutsa in mig och lillan åka till till Vadstena för att hämta bilbarnstolen som Jonas råkade få med sig till jobbet. Som tur är har mormor en bilbarnstol i sin bil eftersom att moster har och haf haft småbarn!! 

Kram

Tack!

Bloggen har legat nere pga av renovering som ni kanske ser. Hoppas ni alla finns kvar och läser! =)


Ett stort tack till dig Linda som gjorde om min sida, tusen tack!!!! :)
Jag är kanon nöjd, visst blev den fin?!


Tävling


"Jag tävlar hos Maddeluttten om en av dessa 3 dreggelscarfar. Tre vinnare ska koras, tävla HÄR du också!"

Beröm

Den här veckan känner jag att jag kan vara lite små stolt över mig själv.. I Måndags städade jag här hemma (veckostädning) Plocka iordning allt, torka bänkar, luckor, dammar, kör badrum/toalett dammsuger och torka golvena, tyvärr upptäckte jag då att skurmedlet var slut så igår efter den jobbiga tvättningen så var jag på ÖB och köpte det och en massa annat roligt... Så idag har jag skurat golvena, nogrant, vilket behövdes. Känns inte som att man städat om man inte torkat golvena men som sagt, nu är det gjort, skönt...
Lite beröm till mig själv, sånt behövs ;)

Idag har Jonas jobbat hela dagen, han slutar nu fem och sen skulle han träna, efter det tror jag att vi skulle åka någonstans at bada, så jag antar att det är varmt ute, det ser så ut ;) haha
Kanske kan vara skönt för skruttas också att få lite frisk luft...

21 Juli

Natten har varit lite småjobbig måste jag säga, Lilly har vaknat lite från och till mellan klockan ett och fem ungefär. Hon fick en panodin klockan ett eftersom att hon var som ett element(39.2).. Jag bar efter det över henne i min säng så jag skulle slippa springa upp varje gång och gnällde och det var väl tur det.. Hon har gnällt (i sömnen)så jag har tagit av/på täcken, klappat på henne lite och sen blev hon lugnt, skönt att det inte blev värre i alla fall. Nu ligger hon och sover, vilket jag antar att hon kommer göra största delen utav dagen..

Jag har sovit så dåligt inatt, legat och kollat på henne, inte kunnat somna om för att jag vet att hon snart skulle gnälla till igen osv...
Sover ni också dåligt när era barn är sjuka???

Jaja, detta var min natt, hoppas eran var bättre! =)

Vaccination

Vi är nyss hemkomna ifrån bvc, hon blev så ledsen när hon fick sprutorna och att hon var jätte trött gjorde inte saken bättre. Hon somnade direkt i vagnen när jag la ner henne och nu när vi kom hem somnade hon om igen i sin säng, som hon älskar! ;)
De vägde och mätte henne också, hon väger nu: 5725g och är 61cm, hon är stor nu min lilla tjeja!!!


Idag har vi haft tvättstugan, jag kan säga att det är inte det bästa som finns at bo på tredje våningen när man har tvättstugan i källaren och Lilly på armen.. Det har varit väldigt krångligt, har visserligen haft henne i bärselen men hon det är ju ändå krångligt, och tungt...


När Jonas kommer hem om ungefär en timme ska jag åka iväg och handla lite grejer på ÖB och även Willys...

Jaja, lite blandat inlägg ;)


20 Juli

Idag ska Lilly till bvc och få vaccination, inte roligt att behöva se sin dotter få sprutor när jag själv vet hur ont det gör och är rädd för det!! Men men, hoppas det går snabbt och att hon inte blir allt för ledsen och framför att inte jätte sjuk efteråt...


19 Juli

God morgon!

Lilly och jag gick upp för en halvtimma sen ungefär, jag älskar att sova länge, det är ju så skönt! Just nu ligger hon i sitt babygym vilket bara blir mer och mer populärt, det gillar ifrån mamma och pappas sida, det är skönt att kunna plocka iordning här hemma utan att ha henne på armen tex, eller bara att få sitta vid datorn själv ett tag...

Förresten, Lilly har börjat skratta högt, massor, typ hela tiden, jag blir precis varm i kroppen när jag hör det, vilken lycka det är att vara mamma!!!! ♥

Ne nu ska lillan visst äta, ha en bra dag....

Lilly 3 Månader!

Ja, idag är Lilly hela tre månader.. Om lika lång tid så är hon ett halv år, tiden går SKRÄMMANDE FORT!

Idag har Lilly och jag varit hemma hos mormor med Malin och Aron. Inte fått något gjort utan bara babblat en massa, det behövs det med.. Var dock på Willys för att Lilly skulle få en tre-månaderspresent av mormor som bestod av två nappar. Köpte två som inte alls vad i samma form eller storlek som dom vi hade hemma, gjorde en chansning, chansningen gick väldigt bra, hon tuttar på napparna som att hon alltid haft sådana, skönt!! =)(Stolt mamma)

  




SÖTISARNA! ♥

Kväll

Idag har Sofia varit här en sväng, roligt att träffa henne, dt känder ju inte allt för ofta nu när hon jobbat i sthlm.. Bättre ibland än aldrig ;)

Älskling och jag har nyss ätit tacos och Lilly ligger och sover, en trött tjej...
Ska ta och duka undan nu och sedan sätta och på balkongen för att ta oss en varsin likör 43, GOTT :D

Hoppas ni alla haft en kanon dag...


Intressant med datorn!

Lilly tycker om att sitta med mamma vid datorn, nu ska vi läsa lite bloggar ;)


Bildinlägg!

Tittade på alla bilder jag tagit nu den sista tiden och det är en hel del så tänkte att jag slänger in några stycken! ♥


15 Juli

15 Juli

15 Juli, en liten tjeja som dreglar en massa och biter på det hon får in i munnen, misstänker tänder!! ;)

15 Juli (Är ute och går på mammas fötter, Aron ligger och sover! )

8 Juli, Är uppe i omberg och åker lite.

8 Juli

7 Juni, är hemma hos familjen Brodén!

7 Juli

30 Juni(Titta, hon har inte alltid rosa på sig upptill ;) )

25 Juni (Pappa är en rolig prick han)

24 Juni.

23 Juni ( Hemma hos mormor i trädgården)

23 Juni

22 Juni (En bild säger mer är tusen ord♥)

22 Juni

25 Juni, midsommar!

23 Juni ( Hos mormor)

Sådär, det var lite bilder på den finaste som finns!
Nu måste jag ta hand om lillan, hon låter lite missnöjd tror jag, hon har börjat med ett underligt litet läte! :P


16 Juni

Som alltid påpekar jag att tiden går för fort, min lillskrutta är redan 3 månader om två dagar, kan inte förstå att det är tre månader sen hon kom!!!!!

Hon växer i alla fall så det knakar, hon är en glad liten prick.. Förutom dom sista dagarna då hon varit lite gnällig och i princip sover halva dagar som hon aldrig gjort innan. Hon har varit vaken i princip hela dagarna sen hon föddes men sover jätte bra på nätterna så jag klagar inte. Just nu ligger hon inne och sover i sin säng efter ett bad...
Ska till BVC den 20, ska bli intressant att se hur stor hon blivit!

Vi har målat om hennes säng, vad tycker ni, ser det inte mysigt ut när allt är rosa? ;)
(Bilden är tagen för några dagar sen)

7 Juli

Idag kommer Malin och Aron in till Motala och då ska vi vandra bort till Jenny, Felicia och Malin... Ska bli himla trevligt!

Det känns att jag nästan aldrig skriver saker på datorn, jag är stel i fingrarna så det går sakta och det blir mycket fel men det får ni stå ut med! ;)



6 Juni

Det blir inte mycket att sitta vid datorn nu under sommaren märker jag, dagarna går åt till att bada och sola, underbart!!

I söndags var vi på kalas hos min kusin som fyllde ett, trevligt..
Barnen badade så det var full rulle, tillochmed Lilly fick sig ett dopp i den 30 gradiga vattnt!! =)


Bebis!

Idag har Malin och Aron varit inne hos oss, vi har varit och badad osv.. Hon har klippt mig, nu är jag KORThårig, och då menar jag kort, helt sjukt kort men men, slitet var det ju och det är självförvållat efter mitt försök att bli ljushårig ;)

Malin och jag var ute en sväng och gick med våra bebisar så vi gick förbi Jenny som fick en liten flicka igår, Felicia, så himlans söt.. Nästa vecka ska vi dit igen och även ta en promenad, så trevligt ska det bli, tycker det är så roligt att umgås med mammor som har barn i samma åldrar!! =)

Hoppas ni alla haft en kanon dag, Kram!


<3

Du är den finaste som finns!!!!!

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: