Aron & Lilly

Det blir ett fint par det! ;)

Våran lilla familj var hos familjen Alvin/Lundberg i Torsdags. Vi var ju tvugna att kika på den lilla pojken, Aron. Han är så himla gullig, och så liten. Han är större än vad Lilly var i den "åldern" men ändå kan jag inte se att hon har varit så liten, konstigt!! ;) Tiden går för fort!


De finaste bebisarna! ♥

15 Juni

Idag är det tvättstugan, dammsugning och avtorkning av golven som gäller, känner att det är rätt dag(not), borde ligga ute och sola, jag behöver få färg!

Glömde!

Glömde skriva att jag måste bli frisk väldigt fort nu, Malin, Kaj och Aron kommer antagligen hem imorgon från bb och då skulle jag helst vilja träffa bebis men det går ju inte när jag är sjuk, som sagt, måste bli frisk, NU!!!!!


14 Juni

Idag har jag börjar med städningen som jag sa att Jonas skulle göra, men så blev det inte. Jag blev på städhumör och började. Nu är det kvar att dammsuga och torka golvena. Jag blev avbruten med städningen av mamma och lillbror och kom hit på middag. Efter middagen gick mamma, jag, Lillebror och hans tjej en promenad, riktigt roligt att Simon kunde vara med för en gångs skull och dessutom att tjejen var med ;)

Kom hem nyss så nu har jag läst lite bloggar medans jag tinar upp kycklingfilén i mikron, det blir kyckling med gorgonzola i och broccoli till det, mums =)

14 Juni

Jag har fått en helvetes förkyldning. Den har satt sig i halsen och på mina stämband, jag har knappt någon röst och har en äcklig jävla slämmig hosta! Stackars Lilly, hon förstår nog inte att det är jag som pratar, hon kollar jätte konstigt på mig.... =/

Idag vet jag inte vad som händer, vi pratade om att vi skulle städa men vi får se, jonas kanske får ta den biten idag, jag har ju tvättstugan imorgon, jämt fördelat ?!! ;)

Hoppas ni alla får en kanon dag!


Finaste!

Ja, jag har världens finaste dotter!


Grattis!

Grattis världens bästa Malin och Kaj till eran lilla pojke som kom inatt! <3

12 Juni

Tycker så synd om min lilla tjeja. Hon bara ligger och sover, precis utslagen, mammas lilla hjärta!!!


Igår var vi på kalas hos Malin och Kaj, Kaj fyller 25 idag men eftersom att dom är på förlossningen idag så blev det som sagt igår istället. Vi fick smörgåstårta och fika, himla mumsigt.. Gosade med Malins mage för en sista gång, nästa gång blir det bebis jag får gosa med. Förstå att Lilly kommer bli stor när deran kommit!!! =)
Jag hoppas verkligen allting går bra för dom, är så nervös!!!


Idag har vi bara varit hemma eftersom lillan är sjuk, vi skulle egentligen hem till Naimi med familj, Nellie fyllde  ett år igår. Men henne får vi fira när Lilly är frisk.

Hoppas ni alla har haft och får en fortsatt trevlig helg!!!


Mamma älskling!
(tagen för några dagar sen <3 )

12 Juni

Min lilla bebis är sjuk idag! :(
(bild ifrån simons skolavslutning)

10 Juni

Jag fick ett underbart samtal nyss, nu är jag glad och mycket nervös!!!! :D
LYCKA TILL! ♥

Grattis!

Grattis Naimi på 20-årsdagen, hoppas du har haft och får en fortsatt bra dag! =)

8 Juni

God morgon!

Här hemma vaknade Lilly klockan 5 och var pigg och glad, skrattade och hade sig! Vi låg och pratade och hon åt en massa, sen somnade hon om vid halv sju igen och jag hoppade då in i duschen.. På morgonen här har jag bäddat rent på Jonas sida av sängen. (lilly låg i min så det får jag ta när jag kommer hem)Har sorterat tvätten eftersom jag har tvättstugan sen, duschat-gjort iordning mig, gjort färdigt Lilly och plockat iordning lite här hemma.. Klockan är så lite och jag har hunnit så mycket, duktigt ;) Detta betyder dock att jag måste sova en stund i eftermiddag, annars kommer jag nog inte vara på bästa humöret eftersom att jag typ är sjuk, har fått förkyldning som satt sig på halsen,huvudet, nacken och ryggen, inte härligt!!!!! ;)

Om några minuter ska jag och Lilly och och hämta mamma för att sedan åka ner till skolgårda och kolla på mina syskon som slutar nian!!!

Hoppas ni alla får en toppen dag!


Älskar er!


Mitt hjärta!


Jag trodde inte man kunde älska en person så mycket som jag älskar dig, det är en helt obeskrivligt underbar känsla att vara mamma, jag är världens lyckligaste mamma till världens vackraste dotter!

5 Juni

Imorse väcktes jag utan Lilly som var hungrig klockan sex, la ner henne efter hon ätit då hon inte vaknade upp ordenkligt. Jag höll på att somna om då hon började böka men ändå sov. Klockan åtta gav jag upp att försöka sova eftersom att jag trodde Lilly skulle vakna för dagen men icke. Ja henne i min säng på mage och där sover hon än. Tror ni att jag ångrar mig att jag inte försökte sova igen? ;)

Klockan två idag ska vi till Sofia på kalas, hon har ju fyllt 20, stora tjejen;)  Som sagt, ska dit och fira henne på dagen, sen blir det hem och fixa iordning sig sen blir det att åka hem till henne igen för ikväl blir det fest.
Ojj, ska hon ut och dricka redan, tänker ni säkert! Och JA, det ska jag, ammar inte så ser ingen andledning till att inte få gå och dricka lite med kompisarna! =)

Innan vi ska till Fia måste jag se till att åka in till stan, ska byta klänningen jag köpte igår, förhoppningsvis köpa något att ha på mig ikväll och självklart hitta något till födelsedagsbarnet....

Lyckliga studenter!

Ja igår var jag,syster,Malin och barnen på stan och tittade på de lyckliga studenterna när det åkte på vagnarna.. Jag stod och rös hela tiden, man blir så lyckligt, jag önskar att jag fick göra om det.. ;)

Grattis till studenterna!

Bästa!

Ni är det bästa jag har, jag älskar er!

1 Juni

God förmiddag! =)

Här hemma har Lilly och jag tvätstugan, Jonas ligger och sover eftersom att han jobbat natt. Lilly hänger i bärselen när jag springen upp och ner. Hon somnade när vi var nere nyss och sovit ett tag men nu ligger hon här bredvid och håller på att vakna igen. Envis som bara den är hon, sova är dumt fastän hon är görsa trött!

i eftermiddag/kväll ska vi förhoppningsvid träffa Ronja och Naimi och självklart barnen.

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: