31 Mars

Jag känner lite att jag blivit ganska duktig på att skriva i bloggen... Saken är den att jag har lust att skriva typ hela tiden men jag har ju ingenting att skriva om eftersom att jag bara ligger hemma och inte gör någonting... Därav mina tråkiga inlägg!!!

Just nu sitter jag och väntar på att mitt bad ska bli klart, jag är färdigbadad och klar lagom till andra avenyn börjar, kanon!! Idag har jag faktiskt packat bb-väskan så nu är allt klart, tror jag?!! Tror som jag skrev någon dag för ett tag sen ändå att jag kommer få gå över tiden så det är väl ingen brådska ;)

Imorgon ska jag till barnmorskan på kontroll igen och jag tror det ser bra ut denna gång också, känner faktiskt att jag inte är alls lika trött längre än vad jag var då för några veckor sen och det känns jätte skönt...

Ne nu är nog mitt bad klart för länge sen, hoppas det inte runnit över ;)

Kram

31 Mars

Jag känner lite att jag blivit ganska duktig på att skriva i bloggen... Saken är den att jag har lust att skriva typ hela tiden men jag har ju ingenting att skriva om eftersom att jag bara ligger hemma och inte gör någonting... Därav mina tråkiga inlägg!!!

Just nu sitter jag och väntar på att mitt bad ska bli klart, jag är färdigbadad och klar lagom till andra avenyn börjar, kanon!! Idag har jag faktiskt packat bb-väskan så nu är allt klart, tror jag?!! Tror som jag skrev någon dag för ett tag sen ändå att jag kommer få gå över tiden så det är väl ingen brådska ;)

Imorgon ska jag till barnmorskan på kontroll igen och jag tror det ser bra ut denna gång också, känner faktiskt att jag inte är alls lika trött längre än vad jag var då för några veckor sen och det känns jätte skönt...

Ne nu är nog mitt bad klart för länge sen, hoppas det inte runnit över ;)

Kram

31 Mars

Gud så skönt, imorgon är det första april.. Det känns inte så långt kvar till bf när det nu snart är april månad.,, Snart fyller jag också år, hela 20 faktiskt.. Längtar till smörgåstårtan ;)

Jag har varit en sväng hos mamma idag också men det blev bara en kort visit, kände inte att jag var på humör för att umgås idag så det var lika bra att åka hem innan vi skulle vi osams ;) När jag kom innanför dörren hemma ser jag att jag fått min deklaration, underbart tänkte jag så öppnade men var självklart lite nervös IFALL jag skulle få restskatt men icke, får tillbaka 5000 kr, UNDERBART! =) har nu skickat in mitt kontonummer så jag får mina pengar lite tidigare än förra året då jag glömde anmäla det. Men men nu ska jag väl som sagt få dom lite tidigare...

Ne nu ska jag kika runt lite. Hoppas ni alla har en underbar dag.. Kramar

30 Mars

God middag!

Snart ska jag gå ut till bussen för att åka till mamma, hon lånade min bil igår så ska hämta den, (jag orkar inte vänta på henne) Jag tror att vi ska gå ut och gå en sväng, himlans skönt väder ute... Malin kommer in vid halv tre ungefär så jag antar att vi väntar på att ta en promenad tills hon kommer.. Hoppas även att vi hinner klippa mitt hår innan hon ska åka igen.. :D

Ne nu springer klockan iväg.... Ha en underbar dag i solen... =)

29 Mars

Besöket hos barnmorskan gick väl bra antar jag? De tog blodprover och jag orkade inte vänta på svaren så de skulle ringa om svaren och eftersom att de inte gjort de ännu så antar jag att ingenting är förändrat och det är så skönt =)

Jonas och jag åkte till försäkringskassan och fyllde i mina mammapennings-papper så nu är dom inskickade och började ta ut dagar från och med i fredags...

Idag skulle jag ju luncha med Sofie och Malin som jag skrev förrut men Malin ringde och berättade att hon blivit magsjuk IGEN så vi sa att vi skulle ta det en annan dan så vi kan träffas alla tre..
Dagens blev ju som sagt lite ändrad och istället ska jag åka in till stan för att fika med Sara,Linda och Naimi vilket var för länge sen så det ska bli himlans trevligt....

29 Mars

God morgon.

Idag fick jag ställa klockan  på nio eftersom att jag klockan tio ska vara hos barnmorskan på kontroll.. Sitter och funderar på varför jag är så trött men det kanske beror på att klockan "egentligen" bara är halv nio...

Idag ska jag träffa Sofie och Malin för att äta lunch på stan, ska bli trevligt med lite nostalgi ;)

Hoppas ni alla får en kanon dag =)

28 Mars

Är nu hemkommer ifrån O'Learys, god mat och bra matcher.. Tycker dock att de var för lite mat, blev ju inte mätt tyvärr men som sagt, det var gott och det är väl huvudsaken.... Både LHC och liverpool vann sina matcher så det blev himlans bra, älskling och ska jag nog åka och kolla på LHC nästa match, blir väl den första och sista matcher jag får se iår men då har jag i alla fall fått se en ;)

Ne nu ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad som Jonas hällt upp åt mig, en isglass på det också så är kvällen gjord... Hoppas ni alla haft en vra helg.. Kram

28 Mars

26 dagar kvar till beräknad förlossning, känns bra!! Jag har börjat tro att jag kommer få gå övet tiden med två veckor och att de sedan kommer sätta igång mig, ja, så känns det.. Känns som en hel evighet kvar tills vi kommer få se vår lilla prinsessa!!!

Igår (Lördag) hade vi tvättstugan på eftermiddagen, vi stor-handlade, var på stan, hjälpte svärfar med att hämta hans tv (vi fick ett våffeljärn(dubbelt) av honom, himla snällt, så nu lovar jag att jag kommer mumsa våfflor en hel del framöver :P)
Det var ett himlans farande igår med andra ord, gjorde ett ärende- åkte hem och bytte maskin- åkte hem, osv... Jonas tyckte inte jag behövde följa med utan tyckte jag skulle ligga hemma och vila mig som jag har blivit tillsagt att göra av barnmorskan men det är ju så tråkigt, det är väl inte så jobbigt att handla osv, tycker inte jag....

På kvällen tog vi det lugnt, jag blockade lite här hemma så att allt skulle vara iordning tills idag så att det bara var för Jonas att damma,dammsuga och torka golvena men det får han göra imorgon, han hann väl inte indag eller något sånt... Snart ska vi ner till O'Learys för att äta och kolla på fotboll - liverpool med Larsson och Lina, ska bli trevligt... Mat säger man ju knappast nej till, (tjockis) Ja, jag har faktiskt blivit tjock, mitt ansikte ser ut som en fotboll men det får vi ta tag i efter skruttan är ute.. ;)

ne nu ska jag göra mig iordning det sista för om några minuter ska vi åka =)

Graviditetsvecka 37 (36+0)


Bilderna är alltså tagna igår. Vecka 36+0 <3

25 Mars

Igår efter jag varit hos mormor och ätit,fikat och varit barnvakt en stund åkte jag till pappa på jobbet och hade sån tur att de precis skulle fika där med.. Åkte efter det hem till mamma och åt lite och hade det lite mys.. Vid halv tio tiden kom mitt hjärta hem efter att ha jobbat kväll, somnade vid elva-tiden och vaknade imorse av att älskling pussade mig och sa hej då...
Nu ligger jag här i sängen, har inte kommit upp än, har blivit himlans morgontrött, kanske beror det på att jag springer uppe på nätterna och kissar.. :P Ska faktiskt ta mig upp och äta liten frukost innan det är dags att hoppa in i duschen för att sedan göra iordning sig för att åka till mödravården på kontroll, tror inte det är någonting, känns skönt :) 

Jag hoppas att mitt hjärta säger att vi ska äta middag ute idag, han måste ju faktiskt äta innan han åker tillbaka till jobbet igen, är så himlans sugen på åizza ifrån matverkstan ;)

Tråkigt pch meningslöst inlägg men ett inlägg blev det i alla fall.. Hoppas ni alla får en kanon dag =)

25 Mars

Ja idag är det den 25 vilken betyder lön, underbart!!

Igår var jag hos barnmorskan på rutinkontroll, hon frågade som vanligt hur jag mådde och ja jag mår bra blev mitt svar, som vanligt.. Ändrade mig efter en kort stund och tänkte på vad min moster sa, att jag skulle tala om att jag inte mådde så bra så Marie gjorde lite kontroller, tog blodtrycket på mig vilket var högt, konstigt nog eftersom att jag haft bra/lågt innan.. Kisseprovet visade ingenting men hos tog också lite blodprover då hon sa att jag kunde ha havandeskapsförgiftning, ska tillbaka imorgon så då får jag veta mer... Men jag kan tänka mig att kroppen bara är trött, eller hoppas på det i alla fall ;)

Idag ska jag upp till mormor, eller ganska exakt om en timma som ska vara där och äta och efter det ska jag ha Gabriel i någon timma då moster skulle iväg och Eliott och mormor ska på teater, har inget emot att ha den lille, han är ju allt för mysig =)

Ne som sagt, ska vara där om en timma och innan det ska jag bort till jobbet och hämta mig lön så jag kan ta med mig bilbarnstolen hem ifrån moster :)

Hoppas ni alla får en kanon dag. Kramar.

24 Mars

God middag alla fina =)

Idag mår jag bättre, har sovit hur gott som helst inatt, bara varit uppe och kissat tre ggr, det ni, underbart :D

Nu här straxt ska jag åka till Cecilia och fika, har blivit lovad bullar, kan det bli bättre?? Efter det ska jag till barnmorskan på vanligt rutinbesök och efter det ska jag hem till mamma och äta, förhoppningsvis kommer kanske syster en sväng också.... Ska nog vara hos mamma hela kvällen eftersom att Jonas ska på hockey och det känns sådär att sitta här hemma själv och uggla, lite mys hos mamma skadar ju aldrig.. =)


Hoppas ni alla får en kanon dag. Kram

23 Mars

Såg nu att jag hade skrivit fel månad på förra inläggets överskrift.. Men nu är det ändrat.. ;) Hade skrivit 23 April, så fel...


Men 23 Mars är det ju faktiskt, vilket betyder att det är exakt en månad kvar till bf :) Underbart :D

Idag mår jag piss om man får säga så.. Är trött och seg, kanske beror på vädret, jag vet inte.... Eller så är det kanske så att jag faktiskt börjar bli sjuk, någonting är det ju, kräkas sådär, helt plötsligt är kanske inte jätte vanligt..

Slutsnällt på mig, Hoppas ni har en bättre dag!

23 Mars

Igår var jag hos pappa på kvällen, bjöd dit mig själv och när vi var och handlade bjöd jag också in mig själv på mat, sånt är bra tycker jag... Det blev tacos så det var gott ;)
Vi fick även lite kläder av pappa och Åsa som de köpt i prag, jätte fint set men sju delar, mysigt... Blir lika förvånad varje gång jag ser kläder till lillan, så små de är och ändå kommer de antagligen vara förstora ändå..

Inat vaknade jag vid tre tiden av att jag kräktes, gick upp på toa och fortsatte men sen var det bra, det la bara av, helt sjukt, nu känner jag ingenting, eller har lite ont i magen men det vet jag inte om det beror på det, det svider liksom så kan tänka mig att det är katarren.... Messade lite med Jonas förrut och han sa att han hade kramper i magen så vi får se hur detta blir.. Som sagt, det återstår att se....

ne jag kände att jag inte hade någon lust att skriva alls så det blev lite hattigt inlägg, men men ;)

Ha en bra dag. kram

Ul

Ja nu har jag varit på ul, hon blir i alla fall inte mindre så det är ju skönt.. Det verkar gå åt rätt håll som sagt.. Dock var det en annan barnmorska som gjorde ul så det känns sådär men ska tillbaka om två veckor igen så får vi se då men som sagt, det verkar gå åt rätt håll så¨jag tror hon blir kvar inne  i magen tills hon själv vill ut ;)

Hoppas allt är bra med er.. Kram

graviditetsvecka 36 (35+2)

Bild taget igår, alltså 35+1...

21 Mars

Hej alla söta =)

Tänkte bara tala om att vi mår bra, lillan ligger kvar i magen och kommer nog göra ett tag till, ska på ul imorgon..
Har tyvärr ingen blogglust alls men det är väl bäst att jag skriver så att ni inte tror jag ligger inne eller något sånt.... Lovar att skriva om det händer någonting nytt =)

Bm

Igår var jag ju hos barnmorskan och Marie, vår barnmorska var tillbaka så det var skönt att få prata med henne lite.. När hon mätte magen så stämmer det överrent men hennes kurva, det hon mätt innan och så om man säger så det är skönt.. Som hon sa så blir det så dumt när det är olika barnmorskor som mäter samma mage eftersom att alla mäter olika... Och där fick vi ju beviset att det faktiskt är så... Hon sa dock inte vad måttet var men tycker inte det är så intressant, huvudsaken är att magen växer som den ska och det gör den.. Marie sa också att det inte är konstigt att hon är liten inne i magen eftersom varken jag eller Jonas var stora när vi föddes...

Hon kände också på hur bebis ligger och hon har faktiskt redan fixerat sig så Marie kunde nästan lova mig att det inte blir några 42 veckor, så hoppas hon har rätt ;)

Jag går in i vecka 35 idag, får se om jag tar någon ny magbild idag, la ju upp igår om jag inte minns fel, men jaja, kommer jag ihåg så kommer det en ny ;)



13 Mars.

God morgon alla fina =)

Ser ni hur tidigt jag har börjat gå upp, har du varit uppe i någon halv timma, tidigt för mig som annars brukar sova till tio ungefär.. Men som sagt, sista tider har jag börjat gå upp vid åtta-nio, kanske beror på att jag somnar vid tio, vet inte ;)

Igår var pappa och Åsa här på middag, kyckling, klyftpotatis och kall-sås, min favorit mat, till efterätt blev det frukt-coctail och glass, enkelt och smidigt men uppskattat... Det var super trevligt måste jag säga, men det åkte hem ganska skapligt, pappa började jobbahalv nio idag så han var ju tvungen att sova..så vid halv tio åkte dom hem och jag somnade som stock i sängen en halv-timma efteråt :D

Idag ska vi åka upp till lasarettet och hälsa på svärfar som opererade foten igår, se hur det är med honom, hoppas att foten blir bra efter denna op...

Ne nu ska jag läsa bloggar, hoppas ni får en underbar dag allihop =)

12 Mars

God morgon, God morgon!

Här är jag uppe tidigt, ska på vattengymnastik med Malin, hon kommer och hämtar mig halv.. Har precis tryckt i mig frukost, det är segt såhä tidigt på morgonen, det bara växer i munnen!!

Jag tittade nyss ut och såg att det snöar, varför???!!! Jag tycker det räcker du, den håller ju på att försvinna, sakta men säkert nu när det har varit plusgrader.. Pår parkering säkert som många andras också är som en skidskobana, full med is, är livrädd varje gång man ska till och från bilen, men bättre det är att det kommer mer snö!!! =/

Tog kort på magen igår så tänkte ni skulle få ta del av det ;)

♥Vecka 34(22+5)♥
(
Jag tycker magbilden ser mindre ut denna vecka, kanske beror på att jag tog denna bild tidigt på dagen, jag vet inte ;) )

Fram i från =)

Vaggan står fint där och väntar på att hon ska komma till världen.. En av de fina filtarna vi köpte fick bli överkast ett tag ;)


Ne nu ska jag ta och borsta tänderna så jag är klar när Malin kommer, Hoppas nu alla får en bra dag förresten..

Ska på tal om bebis till barnmorskan idag på rutinkontroll, se hur mycket magen har växt, ska bli intressant ;)

Kram

11 Mars

Igår var jag och Sofia på stan en sväng, lämnade min närvarorapport eller vad man ska kalla det till ams och lite andra ärenden sen åkte vi ner till ÖB och kikade lite och sen hem till Fia och åt våfflor, himlans gott, har varit sugen på det hur länge som helst men har liksom inte blivit så att vi ätit det.. Eller ja, varken mamma eller vi har något våffeljärn så mycket har väl berott på det :P

Efter jag varit hos Fia åkte jag till pappas jobb och pratade lite med honom, städade också hela fika-rummet vilket verkligen behövdes, men vad kan man kräva av ett gäng män ;)
Jag fick dock väldigt ont i kroppen efter städandet, är inte van att gno så som jag gjorde och så  blev det väl tungt med magen med, trots att jag är så liten ;)

Idag har jag inte gjort mycket alls, har legat i soffan och tagit det lugnt.. Skickat efter bilder har jag förresten gjort, det var gratis att skicka efter 100 bilder, kostade bara portot -29kr, det kan jag stå ut med.. Så nu är alla gravid bilder som hittills har tagits på väg hem så ska sätta in de i ett album när dom kommit, roligt att ha det så och inte bara i datorn... Mycket roligare att kunna ta med sig och visa album, som gamla goda tider ;)

Nu jag har nyss ätit mat, potatisgratäng sås och gelé, mums.. har faktiskt lagat det själv och tro det eller ej, det blev gott och smakade NÄSTAN som det Jonas lagar, hade dock för lite salt men det gick ju ha på efteråt, stolt.. Ni som inte känner mig kan jag tala om för att jag aldrig lagar mat utan det gör faktiskt min älskade karl!! Men jag ska eller håller på att lära mig, lilltjejen måste ju få mat även när Jonas inte är hemma ;)

ne nu ska jag diska sen ska jag bege mig till jobbet.. Hoppas allt är bra med er alla... =)
Kram


Älskar och saknar dig, lille plutt!!!! <3

10 Mars

Tack för alla gulliga kommentarer och liknande från er, det värmer, Tack! =)

Ul

Ja, har varit på ul idag och hon är fortfarande för liten... Hon har tappar ännu mer i storlek nu jämfört med vart hon ska ligga på kurvan så ska tillbaka på Ul om två veckor igen för att se då hur de ska göra... Tänkte bara säga det.. Hoppas allt är bra med er.. Kram!



8 Mars

God morgon...

Idag vaknade jag tidigt, redan klockan åtta faktiskt, har börjat gör det från och till... Jag vet inte om det är huvudvärken som väcker mig eller vad det är, har haft värk i flera dagar tillochmed på nätterna, inget roligt, börjar bli riktigt jobbigt faktiskt....

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen göra iordning mig för om någon halv timma-timma kommer Malin hit och umgås en sväng.. Klockan 13:30 ska jag och förhoppningsvis älskling om han fick ledigt åka till feelgood där det är föräldraförberedelser, med mördravården... Kanske inte jätte kul men det är ju information som kan vara bra att veta vid förlossning och så =)

Hoppas ni alla får en underbar dag! =)

7 Mars

Ja, som jag skrev i förra inlägget eller om det var förra för det så har jag ju inte större blogglust men tänkte jag skulle skriva lite nu.... ;)

Fredagen spenderades med mamma på akuten, hon har fått en jätte stor svullnad på ena låret som är jätte ömt, satt på lasarettet från klockan 14-23 ungefär och vi gick ändå därifrån utan svar.. De sa att hon kunde komma tillbaka på Lördagen istället så det gjorde hon... Tråffade läkare inom olika områden men de kunde inte hitta någonting, så de vill att hon ska komma till akuten imorgon klockan 10 igen.. I Lördags satt hon på lasarettet från klockan 12 till 19 men som sagt, utan svar då också... Fatta att hon har suttit på akuten alla dessa timmar UTAN svar!! Sjukt!

Men i alla fall... I går (lördags) var jag bara hemma och gjorde ingenting, eller jo det gjorde jag... Jag tvättade och plockade iordning allt vi köpt på ullared vilket tog lite tid, tvättade alla barnkläder/sängkläder och allting sånt så nu är allt klart tills hon kommer ;) Mellan klockan 12 och 17 kanske jag satt ner 40 minuter, inte illa pinkar va ;)
Idag har jag plockat iordning det lilla som låg framme, plockat ur diskmaskinen, toskat alla ytor, dammat, dammsugit och torkat golvena.. Tillochmed gjorde iordning mat tills Jonas kom hem från jobbet, det ni.. ;) Denna helg har jag inte legat på latsidan i alla, bra gjort av mig!!!! =) Har faktiskt tillochmed färgat håret vilken jag dragit ut på, det är ju så tråkigt att göra själv men det var verkligen behövligt nu så det gick inte vänta längre...

Ja, detta var min helg, inte direkt roligt men som sagt, har fått lite gjort...

Hoppas ni alla haft en underbar helg och hoppas ni får en bra vecka =)

3 Mars

Ja, ett kort inlägg får det blir med lite bilder.Har tagit lite bilder på magen som jag tänkte dela med mig av, om inte annat är det roligt för mig att ha sen, kunna gå tillbaka och titta =)

Snart kommer Sofia, vi ska ut och gå en sväng i det fina vädret, ska bli riktigt skönt att få röra på sig faktiskt...Hoppas att jag inte får ont i fogarna, behinnerna eller ryggen eller något sånt, ska ju orka gå i ullared imorgon hela dagen också... =)
Vid halv två ska vi hämta upp mamma för att åka till Linköping, hon ska först till lasarettet och sen sa vi att vi skulle gå en sväng på Ikea, jag måste köpa två nya duschdraperi.. Storstädade badrummet igår, drog bort badkaret och sånt där jobbigt så att allt blev rent så som sagt, det är bara nya och fräscha draperi som fattas =) När jag kom hem ifrån jobbet igår hade älskling dammsugit,torkat golvet och dammat, himla skönt..
Ne nu är det väl bäst att jag slänger upp bilderna och gör tar på mig lite kläder så Sofia inte behöver vänta på mig ;)

Hoppas ni atta får en bra dag =)


Vagnen är som jag sa inköpt och står här och väntar på att bli använd om några veckor.. =)

Magen min, vecka 32+4 <3
Om ni undrar så är jag nyduschat och har precis tagit på mig deo, det ser ut som svett under armen :P


2 Mars - Malin födelsedag

Ja, idag är det Malin födelsedag så ett stor grattis till dig vännen!!!

Har ingen datalust överhuvudtaget, därför jag inte bloggat någonting men tänkte bara tala om att allt är som det ska och att bebis är kvar i magen.. ;)
En vecka kvar tills vi får veta hur det blir, om hon kommer ut tidigare eller om hon stannar kvar ett tag till...
I söndags var vi och köpte vagnen så nu står den här hemma, blir lika glad varje gång jag ser den... Igår skulle vi åkt till ullared men vi vände vid gränna för det var värre väder däråt och det är ju onödigt att riskera våra liv, ska åka på Torsdag istället... Förhoppningsvis är det bättre väder så, det ska det ju vara i alla fall, om man kollar vädret nu =)

Ne men som sagt, kommer nog ligga lågt med bloggandet nu ett tag men om inte annat skriver jag självklart när jag vet någonting och pluttan, om jag inte skriver innan, vi får se.. =)

Hoppas ni alla får toppen och njuter av solen som faktiskt är framme :)

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: