MIN BLOGG

I min blogg skriver jag PRECIS vad jag vill, det är ingen som är tvingad att läsa!

I min blogg skriver jag framförallt om min familj och vänner eftersom att de är de som betyder mest för mig, men jag skriver också om det jag inte gillar och sånt som stör mig!


Det var tydligen många som tog åt sig av mitt inlägg "Normalt tänkande" eftersom jag fick så många kommentarer om att jag är så ful och liknande! Ja men okej, tyck att jag är ful, det är helt okej, ganska fegt att inte visa vem ni är bara..
Tur att smaken är som baken, själv tycker jag att jag är rätt snygg tillochmed men ni behöver inte yttra er om att ni inte tycker det samma ;)

Morsdag!

Idag är det morsdag som ni alla vet så vi ska snart åka till min mormor och äta mat, som vi gör varje år...

Hoppas ni alla får en bra dag och speciellt alla mammor ;)

Ojj då!

Jag glömde låsa upp bloggen, förlåt.. ;)


Vänlig själ?;)

Finns det någon vänligt själ där ute som är duktig på att göra header och skulle vilja göra en åt mig?=)

26 Maj

Natt har Lilly sovit helt UNDERBART! Jag gav henne mat vid tio tiden och efter det somnade hon sen sov hon till halv fem, sex och en halv timma, i sträck! Då när hon vaknade fick hon mat, hon åt dock inte så mycket men somnade direkt igen, vaknade igen vid halv åtta och åt igen och somnade om till halv elva och tyckte då att det var morgon vilket hennes mamma också tyckte, så här länge har jag inte sovit på några veckor. Nu ät vi uppe och hon har ätit igen, och ligger nu nöjd bredvid mig.

Idag ska jag träffa Sofia, ska hem till dom och se deras nya lägenhet, ska bli spännande =)


Sådär satt Lilly ganska länge, och bara kikade, det var nog lite roligt såg det ut som hon tyckte ;)


Normalt tänkande?

Jag blir lika förvånad och frågande varje gång, hur fula människor det egentligen finns?!
Varför gör dom inte någonting åt det, det är ju inte svårare än att kanske köpa lite smink, ta på sig ett par jeans och en skaplig tröja eller kanske bara duscha och tvätta håret, svårare än så är det inte!!!

Med detta menar jag inte att jag är världens snyggaste men däremot ganska normal ;)


25 Maj

Idag har jag hunnit med att tvätta, umgås med Malin, vi var och fikade hos Jenny med Malin J också. Där stannade vi på tok för länge, kom inte hem förrän vid nio och kom dit straxt efter fyra, det var väldigt trevligt och då springer tiden iväg, måste göras om!
Nu när jag kom hem har jag sjungit för Lilly då hon har varit ledsen och det var det enda som hjälpte. Jag är sämst på att sjunga men läste någonstans att "Mammas röst är den vackraste, enligt bebis" så jaja ;)

Hon sover nu och det ska jag också göra, bäddade den precis ren, jag har köpt nytt täcke och nya påslakarn set så jag hoppas jag sover som en prinsessa inatt och det hoppas jag att Lilly också fortsätter att göra =)

Hoppas ni alla haft en kanon dag, trots vädret.

24 Maj

Bara en dag kvar till "lön" underbart! Natten har varit skaplig. Lilly somnade straxt innan tio tror jag det var och jag klockan 11. Sen matade Jonas henne vid klockan 2 och sen tog jag henne klockan 4, hon har alltså ätit var 4:e timma, lagom tycker jag.
När jag skulle lägga ner henne i sin säng efter hon somat vid sju så spydde hon, lagom roligt när hon sov tyckte jag, hon vaknade inte ordentligt som tur var men hon fick ligga sig bredvid mig och sova så jag har sovit från och till från typ 8 till halv tio... Jag har inte så mycket att klaga på på nattens sömn, är utvilad, hoppas Jonas också är det.. ;)

Lilly ligger nu är bredvid mig och kikar ut genom fönstret, snart blir hon galen, hon tycker nog att hon legat själv tillräckligt länge nu ;)

Hoppas ni får en bra dag...

23 Maj

Vi är nyss hemkomna ifrån pappa och Åsa, där vi blev bjudna på mat, grillat, så jäkla gott! Till efterätt fick vi glass med färska bär... Vi var också ute och promenade i 45 minuter, jag hade Lilly i bärsele, hoppas jag ska kunna gå ner i vikt lite fortare på det sättet ;)

Nu ska jag ta och ringa lille Ludwig vilken jag lovade när jag åkte ifrån pappa sen ska jag se om Jonas har bränt ut någon film som man kan ligga och slöglo på, för nu är det kväller...

22 Maj

God kväll, hoppas ni alla haft en bra dag och alla ni njutit av dagens väder, det har i alla fall jag =)

Dagen började med att jag och Lilly vaknade vid halv åtta, hon fick lite mat i sängen och sen låg vi kvar en liten stund och mös. Sen tog jag henne i vagnen och gick en rask promenad nere i varamon i 1 timma och tjugo minuter, gick till affären och köpte nybakta frallor så jag kunde göra en riktigt mysigt frukost till mig och Jonas.
Efter frukosten så gjorde jag iordning mig så åkte jag och lillan till mamma och där var vi hela eftermiddagen, satt ute, var ute, fikade och promenerade lite. Lilly låg under ett parafly(hade inget parasoll) naken och luftade lite, hon trivdes himla bra, hon somnade nästan till och med ;)

När jag kom hem här vid fem så åkte vi "hela" familjen och åt glass och nu är vi hemma, Jonas lagar mat, Lilly sover och jag passar på att sitta här..

Ikväll blir det alltså att äta lite, potatisgratäng, fläskfilé och kantarellsås. Kika på speedway, äta chips och dipp och bli feta igen ;)

Ha en fortsatt tervlig kväll mina kära läsare.


Tävling!

















"Jag tävlar hos Maddeluttten om ett namnsmycke/budskapssmycke med valfri text från
Runns. Tävla HÄR du också!"



20 Maj

I förmiddags mötte jag upp Naimi för att gå till öppna-förskolan för unga mammor om jag inte fattade fel, efter det var vi en lååång sväng på jysk och jag handlade lite grejen, sängkläder, fotoalbum till lillan, gipsgrej så vi kan göra avtryck på hennes händer och fötter och ett täcke till mig.. Efter det var vi tjocka och åkte till mc donalds där vi mötte upp Sara, Linda och Felicia och efter det gick vi på stan en sväng och sen åkte Naimi och jag hem till henne. Där ifrån kom jag hem förrän vid halv tio kanske.. Så dagen har alltså spenderats med den tjejen, har varit super trevligt.. Konstigt att det finns så mycket att prata om trots att man knappt känner varann.. =)
Har också tryckt i oss varsin glass och pizza nu på kvällen, inte konstigt att inte jag går ner mer kanske :P

Imorgon kommer Malin hit igen, redan vid klockan tio, BLÄÄ! :P Ska också lägga upp bilder på min fina prinsessa imorgon, som jag tog igår, har bara inte orkar....

Hoppas ni alla haft en super dag! God natt.

19 Maj

Mitt tangentbord 'r konstigt, 'r det n[gon som vet hur jag g;r f;r att det ska bli normalt igen? hj'lp!

18 Maj

Igår var Sofie och Simon här en sväng och hälsa på, länge sen (1år)man träffade dom så det var lite roligt.. Malin var ju självfallet här också, vi umgås jämt, kan tänka mig att folk undrar hur vi orkar men det är trevligt och vi tycker om varandra ;)
Imorgon kommer hon in igen, då ska vi till mamma och umgänga lite..

Här hemma har vi nyss ätit, jag har strukit alla dukar jag tvättade igår och nu väntar jag på att Lilly ska vakna, hon har sovit i typ 3 och en halv timma så jag tror hon vaknar när som.. Då ska vi ge henne miniform droppar och hoppas på att hennes magont ska gå bort..


Hoppas ni alla haft en kanon dag! Kram.


18 Maj - En Månad

Ja, idag är Lilly en månad gammal, EN månad, tiden går som jag skrev i någon inlägg för ett tag sen FÖR fort, jag hinner inte med, stanna upp!!!

Just nu liggen lillplutta i sitt babygym för första gången,hon ligger och kikar och slår på sakerna, än så länge verkar det vara kul... Skönt =)


1 Månadskontroll

Ja, idag har vi varit på 1-månadskontoll med Lilly..
Hon väger nu 3970g, är 53cm lång och huvudomfånget är 36cm. Hon har blivit så stor våran tjeja! ♥

4Veckor

Idag är våran lilla prinsessa 4 veckor gammal, läskigt vad tiden går fort och vad hon växer, nu är hon ju en "stor" flicka!! ♥
Lite bilder ifrån nyss när mamma och Lilly badade ♥


Kikar på mamma som pratar konstigt ;)


15Maj

För lite mer än en timma sen kom jag och Lilly hem efter ha att varit på min gammelmormors födelsedagskalas. Hela släkten på mammas sida var där, trevligt att träffas, det är ju inte ofta vi gör, inte ens en gång om året! Just nu ligger Lilly här bredvid mig på magen, upptäckte idag att hon tycker det är väldigt behagligt. Hon tillochmed somnade SJÄLV på mage förrut när hon låg på en filt i hallen när jag gjorde iordning mig. Hon har nämligen väldigt svårt att somna själv(brotskämd) ;)

Snart kommer Malin hit, hon ska spendera kvällen med oss här hemma, ta det lugnt och skönt. Igår var vi hemma hos mammas kompis pinnen och grillade, jag bjöd in oss, gud vad jag kan.. ;) Innan maten så var vi faktiskt ute och gick allihop i en timma, jag fattar inte att Malin orkar, så stor som hon är, det jobbiga är att jag blir tröttare än henne (A)

Just nu i skrivande stund tror jag Lilly nästan har somnat (nästan i alla fall)igen, själv, på mage! Duktig tjej!

Hoppas ni alla haft en kanon dag i solen. kram

13 Maj

Jag kände att jag hade lust att skriva lite i bloggen men jag har inte en aning om vad jag ska skriva, vettigt??!!

Igår plockade jag ihop lite bilder som jag ska skicka iväg och framkalla, det är ju 100 bilder gratis ifrån fujidirekt, bäst att passa på.. 

idag har det varit lugnt här hemma, Jonas jobbarkompis var här en stund förrut och fixade med Jonas dator som varit helt lustig ett tag nu men nu funkar det igen, se hur länge? ;)
Jonas brände ut Alice i underlandet förrut så den har vi kikat på, den var bra men jag har väl sett bättre om man säger då, vi åt även pizza till filmen, jag skulle som vanligt ha med extra kebabsås på så det sa Jonas till om när han beställde, när vi skulle äta så möttes jag av kebabsås med pizza.. Visst att han sa extra men vem vill ha såhär mycket?

En bild på Lilly, från idag, min vackraste lilla prinsessa!
Ser ni vilken tjockis hon blivit, inte så konstigt så mycket hon äter ;)



11 Maj

Tack så mycket för kommentarerna om min vikt, de värmer! =)

Idag har vi varit på socialen och skrivit på faderskapspapprena och gemensamvårdnads papper, skönt att det är gjort, inte för att det har så stor "betydelse" om ni förstår vad jag menar men det måste ju göras och det är ju dumt att skuta upp det..

Fredrik och Jenny (bror med flickvän) var här nyss och hälsade på en sväng, de bor ju i örebro så det är ju inte så ofta man träffas, men trevligt när det väl händer. ;)

Snart ska jag bege mig till pappas jobb för att sedan åka på speedway, Lilly är ju för liten för att följa med än, men om ett tag så, med fina rosa hörselkåpor som vi ska "sno" från pappas jobb. Jonas och Lilly kan ju behöva lite ensamtid också, tycker jag =)
Lilly med sin morbror Fredrik! =)

Jenny, Morbror och en arg Lilly!  ;)


10 Maj - Vikt!

När jag var hos pappa igår stallde jag mig på vågen, den visade 54kg, jag har tappar 10kg på tre veckor När jag blev gravid vägde jag 50, har alltså 4 kg kvar till den vikten. Ska dock försöka hålla mig runt den här vikten jag har nu, ganska lagom tycker jag, 163 lång och 54kg, lagom! =)
Kroppen har förändrat sig väldigt mycket sen innan vill jag lova, höftena har blivit mycket större, dom kommer väl knappast krympa va?! Men som sagt, är ganska nöjd över min kropp just nu, ska bara se till att få magen lite fastare, den där lilla bebismagen kommer jag nog få leva med, den har jag ju alltid haft!


9 Maj - Lilly 3 Veckor

Ja, idag är Lilly hela tre veckor gammal, som jag skrev igår så går tiden läskigt fort, man hinner inte med.. Det känns som att det var igår hon föddes men samtidigt känns det som hon funnits jämt, jag måste säga att jag stormtrivs med mitt liv som nybliven mamma till världens finaste prinsessa och flickvän till världens finaste man! ♥
Lilly och hennes kusin Bea, så fina =)

8Maj - Ludwigs födelsedagskalas.

Idag har vi varit på födelsedagskalas hos Ludwig som fyller 5 år på Måndag. Det är helt sjukt vad tiden går fort, 5 år sen han var sådär liten som Lilly, det känns som att han aldrig varit så liten, konstigt det där.. Mén i alla fall, 5 hela år blir han, mosters stora pojke..
Han fick en kickboard av oss, han ville ha en ny, den gamla var sliten. Han fick även en cykel+hjälm - av sin morfar och mamma, han blev så glad. Zanna har hela tiden sagt till honom att han får önska sig en cykel i julklapp för att hon inte har råd nu och så, så han trodde inte han skulle få någon så han blev super glad, så mysigt att se!

När vi kom hem i eftermiddags så badade jag och Lilly ihop för första gången, hon gillar verkligen att bada, det märks, måste också säga att det var himla mysigt!

Lite bilder ifrån dagen!

Malin och jag satt igår eftermiddag/kväll och klippte och klistade ihop med födelsedagskort till Ludwig, är vi inte duktiga så säg ;)


Den fina tårtan, det var någon som hade tjuvstartat innan vi kom, det var ludwig som skar upp till alla och han skar runt om först, hade ville spara sitt ansikte, egenkär ;)


Här står han och har precis önskat sig något då han blåste ut alla ljus på en och samma gång efter att vi sjungit för honom!

En lycklig Ludwig när han fått cykeln ♥


Lilly är nöjd när hon får ligga i någons famn ;)



5Maj

Jag glömde helt bort att skriva ett inlägg igår, satte på datorn för att göra det men kikade på en massa annat istället, lätt hänt...

Men igår var i alla fall bvc-tanten här på hembesök, Lilly går upp precis som hon ska, konstigt vore det väl annars eftersom att hon är ett matvrak, jag tror hon kommer bli en liten knubbis ;)
När hon föddes vägde hon 2890g sen gick hon ner till 2795g, i fredags(30/4) när vi var på bvc hade hon gått upp till 3035g och igår vägde hon 3280g, Det ökar, hon börjar bli stor tycker jag ♥

Idag har vi varit på lasarettet och gjort hörseltest på lilltjejen, hon hörde kanon på båda öronen, känns skönt att veta.. =)

Just nu sitter jag och väntar på att Lillys farmor och farfar ska komma och hälsa på, efter det kommer hennes gudmor och efter det kommer min kusin hit, det blir full fart hela dagen, ska se om jag hinner gå ner till stan en sväng också, ska se om jag hittar mig något fint på guldfynd =)

Lite bilder på min fina flicka, som är tagna idag ♥



♥Mammas finaste prinsessa♥


3Maj

God kväll! =)

Idag har vår lilla familj varit och handlat och lite såna grejer, skulle också till socialen och skriva på faderskapstest vilket de sa till oss att det bara var att komma in och göra.. När vi kom dit så var man ju tvungen att beställa tid, så himla osmidigt, men ska i alla fall dit på Tisdag, lika bra att få det gjort så slipper man gå och tänka på det..
När vi kom hem så åt vi lite mat, lillebror kom även hit och åt, ovanligt men trevligt ;) Efter maten tog jag och Lilly en promenad hem till mamma, det gick snabbare idag än igår, det är positivt, nu ska jag se till att gå ner de kilo jag har kvar.. ;)

Hoppas ni alla haft en kanon dag, Kram!


Mamma älskar dig!


2Maj, Lilly 2 Veckor =)

Idag kom Malin hit vid ett-tiden och då tog vi en promenad hem till mamma där vi satt någon timma i solen innan vi kom på att vi kunde gå ner och köpa glass.. Vi tog med oss glassarna och gick hem till Magnus (mammas kompis) och åt och drack kaffe.. Tiden bara sprang iväg så vid sex ungefär kom på att att det var dags att dra sig hemåt men vi var lata och tog faktiskt bussen hem men promenadet hem till mamma tog ju ungefär 50 minuter så det är ju mycket mer än vad jag brukar orka/göra men nu har jag bestämt att jag ska börja promenera istället för att åka bil, vi får se hur det går ;)
Malin & Lilly..

Idag tog Lilly nappen för första gången =)


Ikväll kom Sofia hit och hälsade på Lilly, skönt att hon är hemma nu ett par dagar innan hon åker tillbaka till sthlm och jobbar igen.. Jag saknar ju henne här hemma!
Lilly och gudmor! =)


Jag är mamma åt världens finaste lilla prinsessa! ♥


1 Maj

Ja idag är det första Maj vilket betyder att det varit godegårdsmarken och självklart har vi varit och och kikat lite.. =) Fick även med oss lite saker hem, en haklapp med texten "pappas älskling", jag köpte mig en skinnjacka, trosor och strumpor och lite annat smått skit.. Jag älskar marknader.. =) Lilly fick även dessa och t-shirtarna kan ni nog själva räkna ut vilka hon dom av och bodyn fick hon också av mormor... Gulligt =)



Igår var vi hos Johanna och Micke och firade valborg, åt potatisgratäng och fläskfilé, det blev en himla lugnt och mysig kväll, vi var hemma tidigt också, redan halv elva faktiskt, barnen var ju tvugna att sova, Johanna skulle jobba idag och vi var trötta men som sagt, en jätte trevlig kväll och det tackar vi för =)
Frida var jätte duktig och höll Lilly <3


Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: