Snöoväder!

Har nu haft securitas här och kollat på vårt läckande element, det kunde vänta tills imorgon fick jag till svar. Hoppas att det kommer då och gör någonting åt det.
Är ganska glad att Lilly inte kryper eller går omkring än, då hade det nog varit lite svårare att ha de stå och droppa ;)

Idag är det väldigt lugnt här hemma, Jonas är och jobbar och slutar klockan fem. Jag och Lilly har inte gjort någonting i princip, jag har faktiskt duschat men hyskläderna åkte på igen och Lilly har pyjamas på sig, längre än så kommer vi inte idag... Hoppas att tiden går fort tills Jonas slutar, vill ha vuxet sällskap och så hoppas jag faktiskt att han lagar mat när han kommer hem, jag är hungrig... =)


Hoppas ni alla får en bra första advent!!

Tand nummer 5 & 6

God morgon!

Min lilla dam här hemma sover riktigt bra tider nu måste jag säga, från klockan nio på kvällen och sen vaknar vid halv åtta-åtta.. Helt underbart måste jag säga!! =)

Igår var Kaka och Sofie här en sväng, de kom direkt ifrån ullared, de hade köpt en åkpåse till Lilly, så snällt.. Tycker den verkar väldigt bra, den passade i alla fall perfekt i vagnen...

Idag kommer Cecilia hit på morgonen, vi ska färga håret, eller hon ska färga på mig och sig själv, jag kan inte sådant där själv..  Jag hoppas även att Malin kan klippa håret på mig någon dag innan nästa helg för på Lördagen är det nämligen släktträff/julfest med Jonas släkt och på Söndagen ska vi in till Linköping där pappa bjuder på julbord.. mums!!!

Som överskriften lyder så tittade Lillys tand nummer 5 & 6 fram för någon vecka sen.. =)

Sju månader.

Min lilla trollunge blir idag sju månader, tiden springer iväg.. Närmre ett år än födelsen ;)

Klockan tio ungefär ska vi åka till mamma där det severas frukost efter det ska vi hem till Josefine och Rasmus igen. Var där igår, cheesecake två dagar i rad skadar ju inte... Josefines mamma, min faster kommer även dit idag och det ska bli trevligt att träffa henne, känns som det var ett tag sen. Dock tror jag inte hon kommer dit för att träffa mig utan det är nog mest lillsnörpan som lockar ;)

Ne nu ska jag klä på mig medans Lilly sover.

Hoppas ni alla får en bra dag...


Mamma älskar dig!

Öppna förskolan!

Hallå hallå.

Är nyss inkommen efter att följt Malin ner till bilen, har nämligen spenderat eftermiddagen med henne. Var på öppnaförskolan där tandläkaren informerande om barnens tänder och bvc-tanterna fanns till för övriga frågor, det var faktiskt trevligt.. Efter det gick vi ut och gick lite mer än en timma sen hem och åt, Jonas gjorde tunnbrödsrulle till oss...

I "förmiddags" från tio till fyra så var Cecilia här så vi fikade lite och även åt en bit mat, som även Jonas lagade.. Jag har den bästa karln måste jag säga, det är han som lagar maten här hemma och det är underbart gott kan jag tala om, han har ju faktiskt jobbat som kock!! =)

Nu blir det sängen.. Hoppas det är bra med er alla!



Bjuder på en bild på Lilly som är några veckor gammal! Mammas lilla busunge!! ♥


Tand nr 3 och 4!

Har glömt att skriva att Lillys 3:e och 4:3 tand har kommit upp, det har varit problem när hon har fått dom. Hon fick så himla mycket slem så hon blev så lös i magen, alltså så kom det bara ut slem och lite bajs ungefär 10 gånger om dagen så hon blev jätte skinflådd i rumpan. Jag tyckte så synd om henne, hon grinade illa eller grät varje gång jag skulle ta bort bajset. usch!!! =( Men nu är det ju bra och båda tänderna framme! Alltså fyra tänder redan!



Igår satt Lilly framför spegeln när jag grejade lite här hemma, när jag kom och skulle ta upp henne möttes jag av detta:

Hon satt alltså och lekte med sin egen spya, sååå mysigt!!

Farsdag!

God morgon!

Idag gav min lilla tjeja mig sovmorgon, hon vaknade inte förrän halv åtta, hon brukar vakna klockan sex, det var en väldig skillnad måste jag säga!

Igår var Jag,Jonas,Zanna,Patrik,Pappa och Åsa ute på kina restaurant och åt lyx, sånt sånt där som man inte gör allt för ofta, förrätt,huvudrätt och efterrätt, så himla mysigt så ni anar inte. Efter det var det planerat att åka till pappa igen för att dricka lite och äta skinkmacka men alla blev så trötta efter maten så vi var hemma halv elva, lagom sådär =)

Det blir att åka till pappa idag igen eftersom att det är Farsdag, det kommer att serveras chiliconcarne, det är ju så gott.. 

Ne nu ska jag byta bajsblöja, Lilly har sina rutiner att bajsa på morgonen! ;)

Dagen!

Nu har jag gjort allting som skulle göras idag, nu sitter jag och väntar på att Jonas ska sluta jobba och så hoppas jag att han vill gå ut och gå med mig. Har faktiskt varit duktig och gått ut och gått 1.5 timma tre dagar i rad, inget jag brukar göra kan jag lova, ska försöka fortsätta vara lite nyttig...

På sjukhuset fick vi inte alls mycket svar, de fick en remiss till barn, men läkaren hörde dock inget pip i bröstet men det kan ju faktiskt vara så att han har tyst astma, precis som jag. Ludwig fick springa i korridoren och doktorn såg ju hur anfådd han blev, precis så som det började med mig!
Men hoppas ändå att det inte är något, bara dålig kondition.. ;)


Köpte också typ som jag skrev att jag skulle göra, rosa hello kitty på ena sidan och rosa flis med vita hjärtan på andra, kommer bli kanonfint om mormor bara förstår hur hon ska göra ;)

Nu är det dags att byta bajsblöja känner jag!
Hoppas det är bra med er alla!

Lasarettet!

Jag börjar tycka att datorn är overhört tråkig, vad gör man? läser bloggar, kollar Fb, förrut var det också tradera och blocket eftersom att jag letade efter olika saker men nu vet jag knappt vad jag ska kolla på...
Har också kommit på att jag är dålig på att uppdatera här, men skriver jag så gör jag ;)

Straxt ska Lilly och jag åka och hämta min syster på jobbet och sen Ludwig på dagis sen ska vi åka till doktorn med honom, de tror nämligen att han har astma, stackarn.. Hoppas inte att det är så bara, så synd om honom om han skulle behöva ta medicin jämt.. Det är ju inget roligt! =/

Efter lasarettet ska vi till stan och ta en lunch, jag ska också möta min mormor klockan två för att sedan gå till tygaffären, mormor ska så en sittdyna till Lillys nya vagn!!! :D


Ne nu ska vi ta på oss.. Skriver sen för att tala om hur det går med lillplutten!

Ny vagn!

Jag är glad idag, har sålt min vagn (Separationsångest på hög nivå) och köpt en ny, velade länge i butiken och kunde knappt bestämma mig, det stod mellan babytravel liverpool och emmaljunga city cross (Rosa), men eftersom att jag hade en barnvagn innan med svängbara hjul där fram så skulle jag nog aldrig kunna ha en utan, skulle bli galen. Men måste ju säga att emmaljungan är finare men babytravel liverpool är mycket  smidigare.. Så det blev ju som ni förstår en babytraveln liverpool.

Nu letar jag efter en rosa åkapåse till vettigt pris och även ett regnskydd som jag blev för snål för att köpa i affären, tycker att det är lite dyrt, 200 kr för lite plast ;)
Vet ni vart något av det finns så vet ni hur man kommeterar=)


Tävling


"Jag tävlar hos Familjen Larsson/Sjölin om ett valfritt armband från
makramera.se
Den perfekta gåvan/julklappen, tävla du också!"




Älskar dig!

Idag firar jag och Jonas två år tillsammans..
Jag älskar dig, mitt hjärta!!


(bild ifrån April-09)

Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: