Medicin

God middag!! Ligger i soffan och väntar på att min prinsessa ska vakna!!

I Torsdags när Lilly vaknade på morgonen så hör jag hur svårt hon har med utandningen så ringde vc på förmiddagen men de ringde inte upp förrän på eftermiddagen så alla tider var slut, fick tid till jourläkarcentralen klockan sex. De lyssnade på henne och gav henne ventoline(luftrörsvidgande) två ggr och efter det cortison.. Han skickade en remiss till barn så skulle bli kallade dit eftersom att han nästan var säker på att det var förskylningsastma!!
i går morse när lillan vakna var det lika dant, fick akuttid på vc men blev därifrån skickade till akuttid på barnmottagningen!! Där undersökte de henne och kom fram till attvi skulle prova ventoline fyra ggr/dag och pulmocort två ggr/ dag i en vecka. Fick låna en sån där maskin inhanlator som medicinenblir rök av, ja ni fattar vad jag menar! Hoppas att det hjälper och att det bara är förskyldningsastma och inget annat!!
Än så länge tycker hon att det är okej att andas i apparaten, hoppas att det fortsätter så!!;)

Hoppas ni alla får en bra helg!;)

Älskling!


Lilly var rastlös i bilen herromdagen så fick låna mammas telefon, det finns jätte mycket roligt på den.. ;)

.....

Det var väldigt länge sen jag skrev nu, låg och funderade på ifall jag skulle ner bloggen imorse eller ja, låsa den rättade sagt, låsa den eftersom att jag ändå bara skriver för mig själv, för att jag ska kunna läsa i framtiden. Kom fram till att det knappt är några som läser bloggen och de få som faktiskt gör det kan ju få fortsätta med det även om jag skriver väldigt sällan ;)


Har faktiskt inte haft tid eller lust att sitta vid datorn överhuvudtagen sista tiden.. Men jag ska ta och skicka efter bilder på fujidirekt nu därav anledningen till att jag sitter här!
Skickade efter en massa kort igår och som  sagt så ska jag göra det nu, ingås att jag inte har framkallat några kort desan lilly var tre månader, tiden går för fort!!!Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: