Julafton hos svärmor och svärfar!

Ja igår hade vi julafton hos Lillys Farmor och farfar.
Vi kom dit vid ett och så åt vi kalkon, sen öpnnade julklappar och efter det åt vi efterätt.
Lilly fick en kläder, skor och en badleksak, kanon!! ;)
Vi kom hem vid halv åtta så det blev en heldag där också, jätte trevligt! =)

Bilder:


Lillys kusin Alice.

Lilly med hennes kusin Hannes.

Lillys kusin Corneria med mamma Pia.

Liten prinsessa♥

Lillys kusin Alice och Farmor.

Lillskit underifrån som totalt skiter i sin mamma ;)

Chasper, Farfar, Cornelia, Hannes, Alice, Bea, Lilly och Farmor! ♥

Julafton!

Tänkte skriva lite om våran första undebara jul tillsammans med våran lilla prinsessa! Blir mest bilder ;)

Lilly vaknade vid halv åtta och då fick hon sin första julklapp i sängen!
Blev lite förvånas när mamma tog fram kameran direkt på morgonen ;)

Klockan tio var vi hemma hos mamma där det serverades julfrukost!
Pappa och Åsa var även hemma hos mamma för att de ville ge Ludwig sin största julklapp som var en digitalkamera..Ludwig åkte till sin pappa på eftermiddagen.

Lilly myste med Patrik.

Efter frukosten så började mamma och jag med maten och vid klockan ett åkte Lilly och Jonast ill farmor och farfar och åt där. ..


Lillebror och jag!







Lilly fick en nalle som var mycket större än hennes själv ;)

Här har vi kommit hem till pappa, sitter och äter efter att vi öppnat paketen, tyvärr tog jag inga kort när vi gjorde det eftersom att vi alla bara fick ett paket var, alla blev besvikna, men upptäckte efter ett par minuter att alla som satt där hade fått varsitt sms med vad vi skulle få i julklapp..
Lilly fick ett paket med en febertermometer i, sån till öran. Hon har ju också fått sin sittvagn i förtidig julklapp.
Jag, min lillebror Simon och Linnea som inte värvarade. fick ett sms som det stog :
God jul. ^Årets julklapp till dej är en INFONE, MEN eftersom det tydligen är många som får det i julklapp så är det tyvärr ganska lång leveranstid... Ca: 4-6 veckor. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)Men när du väntat färsigt så väntar Fri Surf, 3000minuter, 3000fria sms. Varje månad i 18månader i rad. Såååå GOD JUL  önskar Pappa och Åsa.

Jonas, Rebecca och Patrik fick smsn där det stog. (Svärdotter & svärsöner)
God jul. Årets julklapp till dig är 259:- tyvärr är mina kuvert slut så ni får dom snart, tur att det är var tvärtom. God jul önskar Conny och Åsa.

Min systers kommer jag inte ihåg exakt men hon fick i alla fall sin hund som hon lånade pengar av pappa till för några månader sen.


Denna julafton har vait helt perfekt, Lilly har fått så mycket grejer, mest kläder eftersom att det vat det jag önskat mig, hon fick också en bilbarnstol och som jag skrev sittvagnen i förtidig julklapp ;)

Ne nu ska jag sluta babbla ;)


God jul

Jag och min familj önskar er alla en underbart god jul!!


Här hemma har Lillt precis fått sin första julklapp, alltid en julklapp på morgonen, annars är det ingen jul.. ;)
Hon fick en klänning som hon ska ha på sig idag!

Barnakuten!

God morgon!
Vi gick precis upp efter att vi sovit i några få timmar, har nämligen spenderat natten på barnakuten i Linköping. Lilly blev jätte sjuk igår kväll, 39.9 i feber,  3 timmar efter att hon hade fått panodil.
Jag ringde sjukvårdsupplysningen, berättade att hon var konstig i andningen, typ hyperventilerade ibland, var orolig och som sagt, hög feber.  De sa att vi skulle gå och lägga oss, att vi skulle öppna fönstret och sådantdär som ni vet att man ska göra när barnen har feber.
Jag tyckte det var lite konstigt att den jag pratade med inte tyckte att jag skulle åka in och kolla men andningen berodde på febern, barn gör så fick jag höra.

Ringde Jonas som var på jobbet, pratade med honom en stund. Jag hade Lilly i knät, hon hostade till och det hörde en sjukskötersta som jobbar hos Jonas och han sa åt mig att kolla saker med Lilly för han tyckte det lät som krupp-kosta. Alla saker som han sa stämde på henne, så ringde sjukvårdsupplysningen igen, sa att jag hade pratat med en sjukskötersta på ett annat ställe och denne trodde att det var krupp. Då fick jag en utskällning av kärringen jag pratade med (samma som innan) för att jag inte hade sagt dessa symtom innan (kalla händer/fötter, skällande kosta, rosslig blev inte bra när vi varit ute osv.) Vi fick nu en "tid" på barnakuten där vi var några timmar. Lilly fick inhalation två gånger, fick en stor panodil (3h efter jag gett) eftersom att ssk inte tyckte att mina små panodil räckte. Två timmar senare hade hon i alla fall 28.5, hon svarade inte jätte bra på panodilen kan man säga.. Så fick order om att köpa starkare. När vi skulle åka hem och doktorn skulle kolla henne så hörde hon att inhalationen inte hjälpte så hon ytterligare en. Efter det åkte vi hem och hon kunde äntligen somna, vilket jag tyckte var dags när klockan var 4 på morgonen och hon inte hade sovit sen klockan sex, alltså 10 timmar..

Lillan hade 38.5 nu när hon vaknade på morgonen och i bröstet lät det inte allt för mycket bättre, ska avvakta och se, blir det inte bättre får vi uppsöka vårdventralen.

Ne nu känner jag att det blev ett väldigt långt inlägg, jag ska kika lite bloggar. Hoppas ni alla hade en bätte natt än jag..

Tack Cecilia för att du följde med och hjälper till så himla mycket. Tack snälla, guld värt ♥

Mamma älskar dig mitt hjärta!! ♥


Linköping.

Moster: Ja, Lilly är oftast väldigt glad, hon blir tjurig och hon vill äta eller sova, riktigt skönt faktiskt :)

Idag kommer Sofia,Christoffer och Emma och hämtar mig och Lilly vid klockan tio, då är det avfärd mot Linköping. Ska se om jag kan hitta en klänning åt Lilly som hon kan ha på sig på julafton, den var nämligen slut i hennes storlek i Motala..


Upptäckte inatt att Lilly sov på mage för första gången, eller ja första gången sen hon var bebis, jag tycker ju det är ju gulligt när barn sover på mage, vet inte varför ;)

Lilly har också fått en jävla slemhosta, hoppas att det går över under dagen, får vara ute mycket efter Linköping och hoppas på det bästa. =)

Hoppas ni alla får en bra dag, Kram!


Lördagsmys!

God morgon!
Jag gick upp för en halvtimme sen för då vaknade Lilly. Ludwig vaknade klockan sex och gick upp och kollade på barnprogram,  duktig kille det där =)
Ja som sagt, Ludwig har sovit här inatt, Zanna är på julbord..

Igår kväll hade vi lite Lördags-mys med mcdonalds och godis... Skulle försöka "söva" båda barnen samtidigt, det gick sådär, den ena somnade och så lät den andra och tvärt om, sådär höll det på ett tag, sen gav jag upp så Jonas tog Lilly.. ;)

Ne nu ska jag ta hand om en tjurig liten flicka ;)


De låg och mös ett litet tag själva igår =)

Så fina <3

Mys med Ludwig!

Jag ligger nu i soffan med datorn medan Ludwig sitter och kollar på barnprogram, är nämligen barnvakt åt honom eftersom Zanna har varit i ullared och är nu påväg hem.
Ludwig, jag och Lilly var ute på promenad efter att vi hämtat honom på dagis sen gick vi in, så tog Jonas med sig Lilly till farmor och farfar så vi två blev ensamma.. Så vi badade efter lite mys i soffan...

Kom faktisk ihåg att ta med Ludwigs gamla vagn hem idag ifrån mormor. Ska ju ha den på balkongen så Lilly kan sova där ute på dagarna. Anledningen till att jag kom ihåg den var nog att Zanna köpte med sig en rosa åkpåse hem ifrån ullared, så den svarta som jag köpte för ett par veckor sen får vi ha i vagnen här uppe och självklart den rosa i vagnen som vi använder, jag fick min önskan till slut :D Gött!



Mina sötnosar, jag älskar er! =)

Julpyssel!

Största delen av dagen spenderades hemma hos familjen Brodén, fikade och hade det allmänt trevligt...
Nu ikväll har jag umgåts med familjen.

Imorgon kommer Jenny, Malin och hennes två kompisar hit så ska vi till öppnaförskolan på julpyssel, våra barn är mellan 8 och 2 månader allihop, haha, dom kommer säkert uppskatta det. Det kommer på kanonmysigt, det är jag säker på =)

Ne nu ska jag kolla runt lite på datorn och sen sova!

Hjärtat mitt!

För ungerfär tre veckor sen så fick Lilly sig ett bad i diskhon, hon älskade det.. Satt och plaska och lekte..
Världens vackraste lilla flicka, mamma älskar dig!

 


God morgon!

Lilly och jag gick precis upp, hon ligger i babysittern och kollat på tv och jag vid datorn, precis som det ser ut varje morgon första halvtimmen.. Det låter lite taskigt men det märkt att hon tycker det är skönt att sitta där, tyst och lugn!!!


Halv elva idag kommer Malin in till Motala, då ska vi gå ut och gå en halvtimma så barnen kan sova och sen bär det av hem till Jenny. Ska vi roligt att träffa henne och Felicia, det var jätte länge sen..  =)

nu kolla bloggar sen hoppa in i duschen och göra iordning sig..

Hoppas ni alla får en bra dag!


Kalas....

Kalaset var jätte trevligt, blev bjudna på smörgåstårta, kakor, bullar, saft kaffe och glögg, riktigt kalas med andra ord =)

Rebecca och jag var ute och gick en sväng efteråt så att Lilly kunde sova, men satan så kallt det är ute, skönt att det inte blåser något nämnvärt i alla fall... Vi fick en nästan helt ny skrivare av Therese, beccas mamma, som också är scanner i, tack snälla!!

Jag hann även skotta fram min bil som det var ca 3 dm snö på, har inte använt den sen det började snöa ordentligt. Pappa bytte avgasrör och satte dit nytt batteri på den för någon/några veckor sen, men när jag hämtade den hade det hänt något nytt, jo, röret till styrservon har gått sönder så nu kan jag inte köra med den i alla fall.. Hoppas att han fixar det snart, det är besiktning den 15 så det hoppas jag han vinner... Jag hatar att vara billös!!! =(

Ojj så mycket text det blev...Slutbabblat...!


3:e advent!

Sitter och kollar på idol reprisen från i fredags, fan så duktig Jay är, älskar hans röst!!!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen göra mig och Lilly fina för idag blir det kalas hemma hos lillebrors flickvän, Rebecca... Ska blir väldigt trevligt..

Ne om jag skulle ta och sätta fast då kanske, ska vara där klockan två och innan dess som sgat göra iordning sig och gå till affären!!

Hoppas ni alla får en bra 3:e advent! =)

Jag har världens bästa pojkvän!

Jag har världens snällaste och bästa pojkvän!

Jonas kom hem vid halv åtta imorse då han hade jobbat natt i 13 timmar. Jag frågade lite på skämt om han inte hade lust att vara vaken en timma till så han kunde ta Lilly och jag sova vidare.
"Jag hade tänkt det, jag har bränt ut film som jag ska se, du får sova så länge du vill"
Det var det bästa svar jag kunde få, så himla snällt efter att han jobbat 14 timmar igår natt och 13 timmar inatt.. Jag gick upp klockan tio så nu ligger han och sover istället..

Tack älskling♥


Rubrik...

Jag har fått tag i barnvagn, kom på att min systersons vagn bara står och inte används, den blir perfekt till balkongen, nu väntar jag bara på att Sara ska hitta sin åkpåse så jag kan köpa den.. Kanon!!

-Jag hoppas även på att det kanske kan förlänga Lilly sovstunder, hon sover i regel bara två gånger om dagen, en vid tolv och en vid fem-sex och varje gång bara i ungefär en halv timma. Hon sover ju dock väldigt bra på natten, somnar vid nio och vaknar vid åtta så jag klagar inte...


Idag har jag varit på stan med syster, mamma och självklart Lilly. De köpte lite julklappar men det blev mest att titta..  Malin kom även hon en stund, vi åkte hem till mig, cecilia kom så fikade vi, Cecilia åkte vidare till jobbet medans Malin jag och barnen tog oss en promenad... Har nu plockat iordning och ska straxt krypa ner i sängen!

Hoppas ni alla haft en bra dag!


Har du en vagn till salu?

Är det någon som har en billig barnvagn till salu?

Vill ha en på balkongen så att Lilly kan sova där ute på dagarna, bor på tredje våningen så känner inte riktigt för att dra upp min hit varje dag! ;)

Trötter.

God morgon!

Gårdagen blev inte som planerat, Malin kom inte in, utan Simon och Rebecca(lillebror&flickvän) kom istället, vi hade fredagsmys med grönsaker, chips, dipp och dricka, jätte mysigt hade vi! =)

Inatt har jag sovit skit rent ut sagt, Jonas har jobbat och då kan jag ju knappt sova, somnade vid tolv och vaknade ungefär 5-6 gånger fram till kvart i åtta då hon vaknade, så någon djupsömn har jag nog inte fått.. Får hålla igång idag så jag inte somnar.. Får se vad vi ska hitta på.....


mums!

Det skrivts inte så ofta i bloggen men ibland får jag lite sug på att skriva men vet aldrig riktigt vad?! ;)

Lilly och Jag har precis slängt ihop en cheesecake här hemma, jag har sånt sug efter det HELA tiden, det är ju SÅ gott!

Nu sitter vi och lyssnar på julmusik, jag sjunger, Lilly ler och tittar på mig,  hon älskar när mamma sjunger, men det är hon också ensam om, min käraste sambo tycker inte om det... Jag är inte den bästa på att sjunga som ni kanske förstår... Om någon timma kommer Cecilia hit och fikat och ikväll kommer förhoppningsvis Malin och Aron hit och sover?! *Hoppas* :D


Ne nu ska jag sätta på risvatten, det blir stinas kyckling idag!


Tävling!


"Jag deltar i den sista tävlingen hos Familjen Larsson/Sjölin och har chansen att vinna valfria namnnappar från namnnappen.se
. Tävla du också!"


Follow sofiasvardvall.blogg.se

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: